امروز: یکشنبه, ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 29 شوال 1446 | 2025-04-27
کد خبر: 276475 |
تاریخ انتشار : 11 اردیبهشت 1398 - 19:27 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر استاندار خراسان رضوی گفت که کلینیک صنعتی در استان را استان راه اندازی کردیم تا واحدهای مرده و نیمه راکد را شناسایی و مشکلاتشان را حل کنیم. به گزارش صلح خبر، علیرضا رزم حسینی در جلسه شورای استان خراسان رضوی که با حضور علی لاریجانی در سالن اجتماعات استانداری […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

استاندار خراسان رضوی گفت که کلینیک صنعتی در استان را استان راه اندازی کردیم تا واحدهای مرده و نیمه راکد را شناسایی و مشکلاتشان را حل کنیم.

به گزارش صلح خبر، علیرضا رزم حسینی در جلسه شورای استان خراسان رضوی که با حضور علی لاریجانی در سالن اجتماعات استانداری در حال برگزاری است، اظهار کرد: توسعه روستایی به مفهوم زیرساختی در کشور صورت گرفته است اما نتیجه عکس گرفته ایم و بر اساس آمار سال ۹۵ نتیجه برعکس شد و جمعیت روستاها به شهرها مهاجرت کردند. این یعنی ما میلیاردها تومان هزینه کردیم که مردم در روستاها بمانند اما این وسیله مهاجرت روستاییان به شهرها شد.

وی با تاکید بر اینکه باید کشور را با شرکت‌ها ساخت نه با دولت، خاطرنشان کرد: ما اعتقاد داریم که استان خراسان رضوی به ۱۲ منطقه اقتصادی تقسیم شود بر مبنای حوزه‌های انتخاباتی، شاید به نتیجه برسیم. تاکنون ۵۹ شرکت نامدار و توسعه گرا و بخش خصوصی و دولتی در یک الگوی هماهنگ همراه شدند تا توسعه روستایی را پیش برند.

وی با اشاره به اینکه آستان قدس در این طرح پذیرفت شهرستان‌های سرخس و چناران را بر عهده گیرد، افزود: مردم پول دارند ولی مدیریت توسعه ندارند. با یک بخشدار و شهردار توسعه صورت نمی‌گیرد. برای اینکه در نهایت بتوان نهادی را جایگزین دولت ایجاد کنیم، یک نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی در استان افتتاح کردیم.

رزم حسینی ادامه داد: کار این نهاد این است که ۵۹ شرکت را به ۱۰۰ شرکت برساند و هماهنگی و اجرای الگوی موفق و نظارت و کنترل برای اجرای اقتصاد مقاومتی در شهرستان‌ها را پیگیری کند. این نهاد یک چارت سازمانی دارد که در حال برگزاری آزمایشی است. اگر با این اهمیت در استان، همه ارکان حکومت پشتیبانی شود، این نهاد می‌تواند جانشین دولت و دیوان سالاری می‌شود.

استاندار خراسان رضوی اضافه کرد: می‌توان نهادهای مردمی غیردولتی که هزینه‌ای ندارد را ایجاد کرد؛ به ما اجازه دهید این مدل پیش رود. مقام معظم رهبری نیز این طرح را تأیید کردند، در طرح بازآفرینی حاشیه شهر مشهد الگویی برای ۱۰ هزار واحد طراحی کرده ایم که تا ۱۵ هزار نیز می‌تواند افزایش یابد و افراد مستحق در آن جا به جا می‌شود. حاشیه شهر مشهد امری بسیار مزمن و بدخیم است.

وی با تاکید بر اینکه طرح نجاتی برای آسیب‌های اجتماعی نیز تدوین کرده ایم، ادامه داد: همه دست اندرکاران یک مسئولیت را می‌پذیرد و شهردار مشهد نیز در این طرح تعهد داده ۶۶ دفتر تسهیل گیری در حاشیه شهر مشهد برای کاهش آُسیب های اجتماعی ایجاد کند.

استاندار خراسان رضوی گفت: طرح آب استان خراسان رضوی که همیاران آب است تا یک ماه آینده رونمایی خواهد شد. در خراسان رضوی با همکاری همه ارکان این امر را اجرا می‌کنیم و نگاه آن مدیریت بخش کشاورزی و انتقال آب از دریای عمان و دادن تخصیص‌هایی به بخش آب مشهد است.

رزم حسینی اظهار کرد: کلینیک صنعتی مساله دیگری است که فرمانده واحدی دارد و واحدهای مرده و راکت و نیمه فعال را بررسی می‌کنیم تا هر مقداری که اختیارات داریم، بتوانیم مشکل واحدها را حل می‌کنیم و در هر بخشی که نتوانستیم آن را رسماً اعلام خواهیم کرد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید