احمدرضا پرنده در گفتوگو با صلح خبر، در این باره اظهار کرد: آئیننامه اجرایی خدمات درمان و کاهش آسیب معتادان بیبضاعت موضوع تبصره ۲ ماده ۱۵ قانون مبارزه با موادمخدر در دیماه سال ۹۶ توسط رئیس جمهوری تصویب و به کلیه دستگاههای اجرایی ابلاغ شد.
وی افزود: یکی از اهداف اصلی آئیننامه مورد اشاره، ارائه حمایتهای اجتماعی منسجم و هماهنگ از طریق ایجاد همافزایی میان ۱۱ دستگاه مربوطه از جمله وزارت رفاه، وزارت بهداشت، سازمان بهزیستی، سازمان ثبت احوال، سازمان بیمه سلامت، وزارت دادگستری، معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوهقضاییه، سازمان شهرداریها، سازمان زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی، سازمان فنی و حرفهای و کمیته امداد امام خمینی (ره) است.
پرنده با اشاره به ماده ۴ آئیننامه مذکور مبنی بر “برنامهریزی و مدیریت خدمات موضوع این آئیننامه اجرایی با هماهنگی دستگاههای اجرایی ذیربط بر عهده وزارت رفاه میباشد” گفت: همچنین طبق ماده (۲۰) وزارت رفاه موظف شده است بهمنظور بهینهسازی برنامهریزی، مدیریت اجرایی، نظارت و تسهیل فعالیتهای مندرج در این آئیننامه اجرایی، سامانه مدیریت خدمات درمان و کاهش آسیب معتادان بیبضاعت را راهاندازی کند.
مدیر کل دفتر امور آسیبهای اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه به اینمنظور دفتر امور آسیبهای اجتماعی معاونت رفاه اجتماعی در جلسات کارگروهی متعدد متشکل از نمایندگان دفتر امور آسیبهای اجتماعی وزارت متبوع، ستاد مبارزه با موادمخدر (اداره کل درمان و حمایتهای اجتماعی)، سازمان بهزیستی کشور و صاحبنظران و سازمانهای مردمنهاد، موضوع «راهاندازی سامانه مدیریت خدمات درمان و کاهش آسیب معتادان بیبضاعت و امکان ارائه خدمات بهینه درمان، کاهش آسیب و حمایتهای اجتماعی» از طریق آن سامانه را مورد بحث و بررسی قرار داد.
وی افزود: هدف از راهاندازی سامانه مذکور ایجاد هماهنگی، انسجام و همافزایی در ارائه خدمات حمایتی و درمانی مختلف توسط سازمانهای متعدد به معتادان بیبضاعت است.
پرنده اضافه کرد: امید آن میرود که با اجراییشدن آئیننامه مذکور و در رأس آن، با راهاندازی سامانه مدیریت خدمات درمان و کاهش آسیب معتادان بیبضاعت، ارائه حمایتهای اجتماعی یکپارچه که از والاترین اهداف مورد نظر قانونگذاران و سیاستگذاران جهت مدیریت هماهنگ خدمات درمان و کاهش آسیب اعتیاد است، محقق شود.
انتهای پیام