امروز: دوشنبه, ۳ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 22 جماد ثاني 1446 | 2024-12-23
کد خبر: 421954 |
تاریخ انتشار : 10 اسفند 1399 - 16:37 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت ربات‌های پزشکی را عرضه کردند که قادر به پایش علایم حیاتی بیماران است، ضمن آنکه در شرایط کرونا تماس مستقیم پزشک به بیمار را کاهش می‌دهد. به گزارش صلح خبر، علی قره خانی، مدیرعامل این شرکت‌ دانش بنیان تامین نیازهای فناورانه در حوزه کنترل […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت ربات‌های پزشکی را عرضه کردند که قادر به پایش علایم حیاتی بیماران است، ضمن آنکه در شرایط کرونا تماس مستقیم پزشک به بیمار را کاهش می‌دهد.

به گزارش صلح خبر، علی قره خانی، مدیرعامل این شرکت‌ دانش بنیان تامین نیازهای فناورانه در حوزه کنترل و رباتیک با فناوری بومی و تولیدات ایران‌ساخت را از محورهای اصلی فعالیت این شرکت دانست و گفت: در این شرکت فناور، ضمن بومی‌سازی تجهیزات حوزه‌های الکترونیک و چاپی، ربات‌های پزشکی در نسل‌های گوناگون عرضه شده است که در ارائه خدمات بهتر به بیماران و حفظ سلامت کادر درمان نقش‌آفرینی می‌کند.

وی با بیان این‌که ربات‌ پزشکی ایران‌ساخت ارائه راه‌کارهای نوآورانه در ارائه خدمت به بیماران را دنبال می‌کند، ادامه داد: ربات پزشکی ایران‌ساخت، برای ارائه خدمت به حوزه درمان به ویژه در دوران کرونا نقشی اثربخش ایفا کرده است، به طوری‌که با کاهش تماس‌ها و حضور کادر درمانی برای جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های واگیر، عملکردی قابل قبول را در محیط‌های بیمارستانی یا سیر محیط‌هایی که امکان حضور نیروی انسانی ممکن نیست، ارائه می‌کند.

قره خانی با بیان اینکه در این ربات از حسگرهای اندازه‌گیری علائم حیاتی بیماران استفاده شده است، خاطر نشان کرد: این محصول همچنین از امکان برقراری ارتباط با پزشکان به کمک برقراری تماس تصویری و امکان حمل غذا و دارو به اتاق‌های گوناگون در هر مرحله از کارکرد ربات با وجود ساختار چند طبقه آن برخوردار است.

مجری طرح با بیان این‌که ربات‌های فعال در حوزه توان‌بخشی به بخشی جدایی‌ناپذیر از پزشکی تبدیل شده‌اند، افزود: با توجه به اهمیت بالای فناوری‌های نو در حوزه سلامت و توان‌بخشی، با استفاده از دانش فنی بومی و تخصص فعالان فناور این شرکت دانش‌بنیان، طیف وسیعی از ربات های توانبخشی برای بازو، مچ و پا طراحی و تولید شده است و در حوزه پژوهش نیز در حوزه ساخت و بومی سازی ربات کارتزین، ربات های تحقیقاتی و صنعتی متنوعی گام برداشتیم.

بر اساس اعلام معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وی با اشاره به استفاده از این ربات در بیمارستان‌های کشور با هزینه‌ای پایین‌تر از نمونه‌های خارجی گفت: این محصول ایران‌ساخت، ضمن برخورداری از ویژگی‌های بومی که آن را از دیگر محصولات مشابه متمایز می‌کند، با هزینه‌های به مراتب پایین‌تر از نمونه‌های مشابه خارجی تولید و عرضه می‌شود و ضمن جلوگیری از خروج ارز، می‌تواند نیاز حوزه سلامت را تامین کند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید