امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 415498 |
تاریخ انتشار : 07 بهمن 1399 - 20:00 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر رییس دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه کشور در زمینه صنعت سلامت عقب ماندگی‌هایی دارد، از ترسیم الگویی برای جبران این خلا خبر داد. به گزارش صلح خبر دکتر حسین قنبری امروز در آیین اختتامیه ششمین همایش و فن بازار سلامت با اشاره به […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

رییس دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه کشور در زمینه صنعت سلامت عقب ماندگی‌هایی دارد، از ترسیم الگویی برای جبران این خلا خبر داد.

به گزارش صلح خبر دکتر حسین قنبری امروز در آیین اختتامیه ششمین همایش و فن بازار سلامت با اشاره به اقدام دانشگاه علوم پزشکی تهران به سمت دانشگاه نسل سوم، افزود: ما در زمینه صنعت سلامت عقب ماندگی‌هایی داریم که این عقب ماندگی باید از سوی دانشگاه‌های علوم پزشکی از طریق تولید فناوری‌های کاربردی برطرف شود.

وی برگزاری همایش دو روزه سلامت را در این راستا دانست و اظهار کرد: این همایش در تلاش است تا به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نقش تاریخی آنها را یادآوری کند و این دانشگاه‌ها در مسیر تبدیل یافته‌های دانشی خود به فناوری حرکت کنند.

قنبری، ادامه داد: علاوه بر آن ما در دانشکده فناوری‌های نوین با همکاری دانشکده نانو فناوری پزشکی مدلی با عنوان “درخت دانشی” در این زمینه ترسیم کردیم و بر اساس آن راهبردهایی در حوزه آموزشی، پژوهشی و فناوری ارائه شده است که حاصل آن محصولات دانشی است.

رییس دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه در این مدل پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد و شتابدهنده‌ها هر کدام نهادهایی برای توسعه فناوری در نظر گرفته شده‌اند، خاطر نشان کرد: در این مدل دانشگاه‌های نافعی تعریف شده است که آموزش، پژوهش و تحقیقات در کنار هم تبدیل به توسعه فناوری خواهد شد.

وی یادآور شد: در صورتی که دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در این زمینه حرکت کنند گام بزرگی در توسعه صنعت سلامت برداشته اند.

قنبری با بیان اینکه در سال‌های اخیر در دانشگاه علوم پزشکی تهران دو اتفاق “ارائه بسته‌های تحول و نوآوری” و “شکل گیری دانشکده‌های جدید” رخ داده است، اضافه کرد: رسالت این دانشکده‌های جدید ایجاد دانشکده‌های نافعی است که پژوهش و آموزش هدفمند آنها منجر به عرضه محصولات دانش بنیان، عرضه پایان نامه‌های محصول محور و ایجاد گروه‌ها و هسته‌های فناور خواهد شد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید