امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 310951 |
تاریخ انتشار : 04 مهر 1398 - 3:34 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان راهکاری را برای استفاده از جنین گندم که در فرآیندهای آسیابانی به دلیل ایجاد بوی نامطبوع جداسازی می‌شد، ارائه دادند. مهسا بادامچی از محققان طرح در گفت‌وگو با صلح خبر، جنین گندم را بخشی از دانه گندم دانست که به رویش مجدد گیاه کمک […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان راهکاری را برای استفاده از جنین گندم که در فرآیندهای آسیابانی به دلیل ایجاد بوی نامطبوع جداسازی می‌شد، ارائه دادند.

مهسا بادامچی از محققان طرح در گفت‌وگو با صلح خبر، جنین گندم را بخشی از دانه گندم دانست که به رویش مجدد گیاه کمک می‌کند و گفت: این بخش از دانه به طور طبیعی حاوی مواد مغذی مورد نیاز برای رشد و تبدیل شدن به یک گیاه سالم و جدید است.

وی با بیان اینکه دانه گندم عمدتا برای آسیابانی و به دست آمدن آرد مورد استفاده بوده است، اظهار کرد: در این حالت بخش سبوس و جوانه حذف می‌شدند و به این ترتیب آرد گندمی به دست می‌آید که دارای ارزش تغذیه‌ای کمی است، ضمن آنکه با افزوده شدن ویتامین‌های سنتتیک و مواد سفیدکننده به آرد مضرات ایجاد شده در آرد بیشتر از فواید حاصله خواهد بود.

بادامچی، دلیل جداسازی جنین از دانه در فرآیندهای آسیابانی را وجود روغن بسیار بالا در آن دانست و ادامه داد: اگر روغن موجود در جنین در فرآیند آسیابانی با آرد مخلوط شود، علاوه بر بودار شدن آرد، ماندگاری آن را کاهش می‌دهد؛ از این رو در زمان آسیابانی جنین گندم جداسازی می‌شود.

این محقق جنین گندم را منبع غنی از فیبر، پروتئین و کربوهیدرات‌ها دانست و یادآور شد: جنین گندم از نظر مواد معدنی دارای سطح بالایی از پتاسیم و آهن، کلسیم، فسفر و سلنیوم و همچنین حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است.

به گفته وی، جنین گندم موجب تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود سلامت قلب، کاهش خطر ابتلا به سرطان و بهبود متابولیسم سلولی می‌شود، ضمن آنکه دارای خواص ضد پیری و ارتقای توسعه ماهیچه‌ها است.

وی از ارائه راهکاری برای حذف بوی نامطبوع جنین گندم در فرآیند آسیابانی از سوی این شرکت دانش‌بنیان خبر داد و گفت: در مطالعاتی توانستیم با فرآیندهای خاصی، لیپیدها و چربی‌های موجود در جنین گندم را که بوی نامطلوب ایجاد می‌کنند، غیر فعال کنیم.

بادامچی خاطر نشان کرد: غیر فعال کردن این لیپدها موجب حذف بوی نامطبوع در نان‌های تهیه شده از آرد گندم خواهد شد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید