به گزارش مجله سلامتی صلح خبر رابطه وزن بدن با بیماری آلزایمر رژیم غذایی سالم و متعادل یکی از ارکان اصلی حفظ سلامت بدن انسان محسوب می شود. یک رژیم غذایی نامتعادل و سرشار از مواد غذایی مضر می تواند به افزایش وزن منجر شود. این در شرایطی است که نتایج مطالعه ای جدید دلایل […]
به گزارش مجله سلامتی صلح خبر
رابطه وزن بدن با بیماری آلزایمر
رژیم غذایی سالم و متعادل یکی از ارکان اصلی حفظ سلامت بدن انسان محسوب می شود. یک رژیم غذایی نامتعادل و سرشار از مواد غذایی مضر می تواند به افزایش وزن منجر شود. این در شرایطی است که نتایج مطالعه ای جدید دلایل بیشتری را برای مد نظر قرار دادن یک رژیم غذایی مناسب و حفظ تناسب اندام ارائه کرده است.
به گزارش گروه سلامت صلح خبر به نقل از “ایزی هلث آپشنز”، مطالعه ای که در دانشگاه کالج لندن انجام شد، به تجزیه و تحلیل داده های کسب شده از 1.3 میلیون فرد بزرگسال ساکن آمریکا و اروپا اقدام کرد.
بر همین اساس، پژوهشگران دریافتند افرادی با شاخص توده بدنی (BMI) بالا در مقایسه با آنهایی که وزن عادی و متناسب دارند، احتمال بیشتری دارد به زوال عقل مبتلا شوند.
در حقیقت، آنها دریافتند که تا دو دهه پیش از ظهور نشانه های زوال عقل، شاخص توده بدنی بالاتر وقوع زوال عقل را پیش بینی کرده است. برای هر 5 واحد افزایش در شاخص توده بدنی، خطر ابتلا به زوال عقل 16 تا 33 درصد بیشتر بوده است.
پس اگر وزن شما می تواند یکی از عواملی باشد که زمینه ساز ابتلا به بیماری آلزایمر شود، برای مقابله با این شرایط چه کاری می توانید انجام دهید؟
برای آغاز روند کاهش وزن می توانید موارد زیر را مد نظر قرار دهید:
هر چیزی که می خورید را یادداشت کنید
ثبت خوراکی های مصرفی و تهیه یک ژورنال غذایی شما را نسبت به انتخاب هایی که انجام داده اید و این که چه میزان کالری مصرف می کنید، آگاهتر می سازد. هر چیزی که می خورید و می نوشید را حداقل برای یک هفته یادداشت کنید و سپس تلاش کنید بخش هایی که می توانید کنار بگذارید را شناسایی کنید. از جمله آنها می توان به سس ها و چاشنی ها، نوشیدنی های شیرین یا حتی تنقلاتی که قبل از خواب مصرف می کنید، اشاره کرد.
به جای نوشیدنی های پر کالری آب بنوشید
شما می توانید کالری بسیار زیادی را بدون این که متوجه باشید تنها از طریق نوشیدن مایعات وارد بدن خود کنید. یک نوشابه گازدار حدود 150 کالری دارد، در شرایطی که مُکای شکلات سفید حدود 580 کالری دارد. به جای نوشیدنی هایی این چنینی به میزان فراوان آب بنوشید و شاهد کاهش کیلوهای اضافی بدن خود باشید.
غذا را خوب بجوید
غذا خوردن سریع می تواند به افزایش وزن منجر شود، زیرا این کار زمان کافی را در اختیار معده قرار نمی دهد تا سیگنال توقف غذا خوردن را به مغز ارسال کند. اما هرچه غذای خود را بیشتر بجوید و آهستهتر غذا بخورید، این فرصت برای معده فراهم می شود تا مغز را از احساس سیری مطلع سازد.
صبحانه را نادیده نگیرید
نادیده گرفتن وعده غذایی صبحانه سوخت و ساز بدن انسان را تحت تاثیر قرار می دهد و موجب می شود تا در ادامه روز هرچه بیشتر با هوس های غذایی و ولع بیشتر برای غذا خوردن مواجه شوید.
تحرک داشته باشید
نادیده گرفتن ورزش و تحرک بدنی، به عنوان مثال، در زمان تعطیلات، می تواند به افزایش وزن منجر شود. پیاده روی، ورزش در باشگاه یا فعالیت های دیگر مانند دوچرخه سواری می توانند به حفظ آهنگ مناسب سوخت و ساز کمک کنند.
منبع : asriran