امروز: جمعه, ۷ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 26 جماد ثاني 1446 | 2024-12-27
کد خبر: 93952 |
تاریخ انتشار : 24 تیر 1395 - 20:56 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

سیاست > دولت – باشگاه خبرنگاران نوشت:روابط عمومی سازمان انرژی اتمی در اطلاعیه ای درباره اظهارات اخیر فریدون عباسی نسبت به علی اکبر صالحی واکنش نشان داد.  متن روابط عمومی سازمان انرژی اتمی ایران به این شرح است: شما خود را مظهر اعطاء و سلب حق کرده‌اید و گفته‌اید که نان به نرخ روزخورها حق انتقاد از […]

سیاست > دولت – باشگاه خبرنگاران نوشت:روابط عمومی سازمان انرژی اتمی در اطلاعیه ای درباره اظهارات اخیر فریدون عباسی نسبت به علی اکبر صالحی واکنش نشان داد.

 متن روابط عمومی سازمان انرژی اتمی ایران به این شرح است: شما خود را مظهر اعطاء و سلب حق کرده‌اید و گفته‌اید که نان به نرخ روزخورها حق انتقاد از برجام را ندارند. به راحتی اتهام می‌زنید و به خود حق می‌دهید که مصدر سلب و اعطاء حق دیگران باشید. شما یکی از بزرگترین دانشمندان هسته‌ای ایران و جهان که به حسن اخلاق اشتهار دارد و مایه افتخار کشور می‌باشد، را به خوردن نان به نرخ روز، حزب باد، دروغگویی به نمایندگان مجلس و مردم متهم کرده‌اید و گفته اید که: “باید مراقب اینها باشیم. نباید اجازه بدهیم این افراد رنگ عوض کنند و الان مواضع ضد آمریکایی بگیرند. اینها خودشان به آغوش آمریکا رفتند و این مسائل را پذیرفتند. صلاحیت ندارند بیایند و در شرایط فعلی از برجام انتقاد کنند. اینها مدافع برجام بودند و باید از صحنه سیاسی کشور حذف شوند.”

ما در پاسخ به این مطالب ناروا سخنان خودتان را به خودتان برمی‌گردانیم تا وجدان‌تان و البته وجدان عمومی و مردم خود قضاوت کنند. هر چند که وجدان عمومی همین چند ماه پیش در بحبوحه انتخابات مجلس پاسخ شما را داد. چرا بدون دلیل و مستند اتهام مخالفت با برجام به ایشان می‌زنید تا بتوانید اتهام حزب بادی و نان به نرخ روز خوردن را وارد کنید؟ این اتهامات چیزی جز مغشوش گفتن ناشی از تب سیاسی نیست.

پاسخ به این مطالب بی اساس، اگر منافع ملی و توجه به ارزش‌های اخلاقی مانع نباشد، بسیار کوتاه و گویاست اما افسوس که باید با زبان و دهان بسته سخن گفت. شما بی‌دلیل ایشان را متهم به مخالفت با برجام می‌‌کنید و بعد هم حکم صادر می‌کنید که ایشان حق مخالفت با برجام را ندارد. کدام اظهار و استدلال ایشان را در مخالفت با برجام دیدید که چنین حکم ناروایی صادر می‌کنید؟ ایشان که همچنان عمیقاً معتقد است که در بعد فنی هیچ‌کدام از حقوق و برنامه‌های هسته‌ای کشور صدمه‌ای ندیده است بلکه راه برای توسعه این صنعت باز شده است. بسیاری از ادعای فنی مورد اشاره شما آنقدر آمیخته به بغض و عداوت است که تفکیک آن را از واقعیت برای خواننده دشوار می کند.

چرا حال که کشور قادر شده است ولو به زعم شما بالاجبار(که صد البته چنین نیست) آب سنگین خود را به بازارهای پیشرفته دنیا بفروشد، آن را خسران مبین می‌بینید؟ آیا ترجیح می‌دهید ده‌ها بلکه صدها تن آب سنگین تولیدی که در حال حاضر مورد نیاز کشور نیست را در مخازن نگهداری کرده و کشور را از بازارهای ارزشمند این کالای استراتژیک که برای ادامه تولید به آن نیاز دارد، به دلیل عشق به انزوا، محروم نمایید؟!!

این چه استدلالی است که می گویید: “چه خوب شد که…(مقامات عالیه کشور)، مجلس محترم و شورای‌عالی امنیت ملی ورود پیدا کرده اند و …اجماعی در کشور بوجود آمد که به دولت اجازه بدهند برود و این کار خبطی را که دنبالش رفته است، اجرا کند.” آیا می‌دانید با این سخنان مقامات و مراجع عالی کشور را متهم به صدور اجازه انجام کار خبط می‌کنید؟!!

می‌گویید: “اینها دچار توهم دانایی هستند… اطلاعات واقعی را کتمان می‌کنند… شما باید به ما احترام می‌گذاشتید و اول ما را وارد می‌کردید…” بعد هم بدون اینکه خود متوجه شوید مردم را متهم به ناآگاهی و نادانی و رای دادن به این گروه می کنید. می‌خواهید که دولت به جای مذاکره به سمت غنی‌سازی 56 درصد می‌رفت؟ خوب چرا شما که در دوره صدور قطعنامه‌های تحریمی فرصت غنی‌سازی 56 درصد داشتید، چنین نکردید؟ چرا اصرار به ادامه تولید ماشین‌های نسل اول به جای جایگزینی آنها با نسل پیشرفته‌تر داشتید؟ در خصوص راکتور اراک هم تناقضات فنی و سیاسی آشکاری در اظهاراتتان است. ما وجدان عمومی را به خواندن دوباره آن و قضاوت در این باره فرا می خوانیم.

حل مشکل مواد اولیه(اورانیوم طبیعی) از نظر شما بسیار ساده است و فرانسه را به عنوان نمونه مطرح می‌کنید اما غافل از آن هستید که اگر با جهان در تعامل نباشید و زیر چنبره تحریم گرفتار باشید، نمی‌توانید مانند فرانسه روی منابع دیگر کشورها حساب باز کنید. با این وجود اگرچه همواره ریاست محترم سازمان آماده و پذیرای انتقادات و پیشنهادات سازنده بوده اما در نحوه و چگونگی بیان این انتقادات و پیشنهادات توصیه ما به تقوی، ترس از خدا، رعایت اخلاق و انصاف، پرهیز از کینه، بغض، عداوت و حسادت است.

1717

This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.
Recommended article from FiveFilters.org: Most Labour MPs in the UK Are Revolting.

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید