امروز: دوشنبه, ۷ آبان ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 25 ربيع ثاني 1446 | 2024-10-28
کد خبر: 558251 |
تاریخ انتشار : 03 آبان 1403 - 12:48 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش صلح خبر به نقل از راشاتودی، «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین در روز پایانی نشست ۳ روزه سران «بریکس» در کازارن روسیه خواستار پیشبرد آتش‌بس همه‌جانبه در نوار غزه و جلوگیری از گسترش جنگ به لنبان شد. وی همچنین بر لزوم آرام کردن اوضاع در اوکراین در اسرع وقت و پیشنهاد راهی برای حل […]

به گزارش صلح خبر به نقل از راشاتودی، «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین در روز پایانی نشست ۳ روزه سران «بریکس» در کازارن روسیه خواستار پیشبرد آتش‌بس همه‌جانبه در نوار غزه و جلوگیری از گسترش جنگ به لنبان شد.
وی همچنین بر لزوم آرام کردن اوضاع در اوکراین در اسرع وقت و پیشنهاد راهی برای حل این بحران تاکید کرد.
به گفته شیء جین‌پینگ «کشورهای بریکس باید یک نیروی تثبیت کننده برای حفظ صلح، مدیریت امنیت جهانی و حل مسائل مهم باشند.»
نخستین روز شانزدهمین اجلاس سران گروه «بریکس» روز سه‌شنبه در شهر کازان روسیه آغاز شد و به مدت ۳ روز تا ۲۴ اکتبر (روز پنج‌شنبه) ادامه خواهد داشت.
رسانه‌های روسی با انتشار تصاویری از ورود سران کشورهای مختلف اعلام کردند که ۳۶ کشور در این اجلاس از جمله ۲۲ کشور در سطح ریاست‌جمهوری و رؤسای ۶ سازمان بین‌المللی در این اجلاس شرکت کردند.
«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور ایران نیز در این اجلاس شرکت کرده است.
طبق برنامه‌ریزی انجام شده نتایج ریاست روسیه بر این گروه بررسی خواهد شد که در این زمان ۱۰ کشور از جمله سه کشور عربی به این گروه اضافه شدند.
این نشست نخستین نشست پس از پیوستن ۵ کشور جدید به بریکس در سال ۲۰۲۴ است.
به نوشته اسپوتنیک، روسیه در سال جاری میلادی ریاست گروه بریکس را بر عهده دارد و در دوران ریاست مسکو ۳ موضوع در اولویت قرار دارد؛ سیاست، امنیت و همکاری در زمینه تبادلات اقتصادی، مالی، انسان‌دوستانه و فرهنگی.
افزون بر این در ماه‌های گذشته مسکو برای ارتقای شیوه‌های عملی همکاری بین کشورهای عضو بریکس، بیش از ۲۰۰ رویداد اجتماعی، اقتصادی و سیاسی را برگزار کرده است.
شرکت‌کنندگان در این اجلاس پیش‌بینی می‌کنند که ایجاد سکوی پرداختی دیجیتال بریکس که به آن «پل بریکس» مشهور است بررسی شود و همچنین شیوه‌های افزایش تبادلات تجاری با ارزهای ملی.
گروه بریکس در سال ۲۰۰۶ از سوی برزیل، روسیه، هند و چین تأسیس شد و آفریقای جنوبی هم در سال ۲۰۱۱ به آن ملحق شد. در ژانویه ۲۰۲۴، مصر، ایران، امارات متحده عربی، عربستان سعودی و اتیوپی اعضای جدید این گروه شدند.

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید