امروز: چهارشنبه, ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 4 شوال 1446 | 2025-04-02
کد خبر: 338853 |
تاریخ انتشار : 11 بهمن 1398 - 3:15 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر یک کارشناس مسائل بین‌الملل، با اشاره به اثرات منفی ایجاد” دو قطبی مذاکره–عدم مذاکره “در کشور گفت: ایجاد چنین فضایی در کشور این پیام را به مخاطب خارجی اعم از دوستان و دشمنان تهران می‌دهد که در داخل ایران در حوزه تصمیم‌گیری در عرصه‌ سیاست خارجی شکاف و انشقاق […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

یک کارشناس مسائل بین‌الملل، با اشاره به اثرات منفی ایجاد” دو قطبی مذاکره–عدم مذاکره “در کشور گفت: ایجاد چنین فضایی در کشور این پیام را به مخاطب خارجی اعم از دوستان و دشمنان تهران می‌دهد که در داخل ایران در حوزه تصمیم‌گیری در عرصه‌ سیاست خارجی شکاف و انشقاق وجود دارد.

امیر علی ابوالفتح، در گفت وگو با صلح خبر با بیان مطلب فوق در مورد اظهارات وزیر امور خارجه کشورمان در مصاحبه با مجله آلمانی” اشپیگل” مبنی بر احتمال مذاکره بین ایران و آمریکا و برخی اعتراضات که در این زمینه به وجود آمده است، اظهار کرد: منتقدان این صحبت‌های آقای ظریف به این نکته توجه نکردند که منظور آقای ظریف از مذاکره با آمریکا صرفا در چارچوب گروه 5+1 و موضوع برجام بوده است.

وی با بیان این که ظریف بر این نکته تاکید دارد که آمریکا باید به برجام بازگردد، تحریم‌ها و فشارها علیه ایران را لغو کند و در آن چارچوب ایران در قالب گروه 1+5 و در مورد موضوع برجام با آنها مذاکره کند، تصریح کرد: این صحبت آقای ظریف با معنایی که منتقدان ایشان از مذاکره مد نظر دارند، متفاوت است. 

این کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان این که پیش از این نیز مقام معظم رهبری چنین موضعی را بیان و تاکید کرده بودند که آمریکا باید به برجام برگردد، افزود:‌ برخی معتقدند که بعد از ترور سردار سلیمانی توسط آمریکایی‌ها شرایط متفاوت شده و مطالبه نظام در این زمینه تغییر کرده است ولی تاکنون اشاره مستقیمی از سوی رهبری در مورد تغییر موضع ایران در این ارتباط مشاهده نشده است.

ابوالفتح با تاکید بر این که ادامه چنین فضای دو قطبی در ارتباط با مذاکره و عدم مذاکره ممکن است باعث لطمه زدن به سیاست‌های کلان کشور شود، خاطرنشان کرد: بنابراین مخالفان آقای ظریف و دولت باید توجه داشته باشند آنچه که وزیر امور خارجه از مذاکره مد نظرش است با آنچه که آنها در ذهنیت دارند متفاوت است و باید بین این دو تفاوت قائل باشند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید