امروز: جمعه, ۹ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 28 جماد أول 1446 | 2024-11-29
کد خبر: 327211 |
تاریخ انتشار : 18 آذر 1398 - 17:40 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر دومین نشست عصر خاطره با هدف بازنمایی خاطرات دفاع مقدس بر اساس کتاب «سالار تکریت» در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد. به گزارش صلح خبر، سردار شیخی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان تهران در این برنامه اعلام نمود: عصر خاطره آغازی بود […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

دومین نشست عصر خاطره با هدف بازنمایی خاطرات دفاع مقدس بر اساس کتاب «سالار تکریت» در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

به گزارش صلح خبر، سردار شیخی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان تهران در این برنامه اعلام نمود: عصر خاطره آغازی بود که با همکاری موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برنامه‌ریزی شده است. وقایع جنگ تحمیلی رخدادهایی هستند که به عنوان یک رسالت باید از آن یاد شود.
وی افزود: جانبازان، ایثارگران و آزادگان رسالت انتقال و روایت صحیح دفاع مقدس را برعهده دارند. اساسا دشمن هم کینه ورزی‌های خودش را با ایجاد پرسش و ابهام در ذهن جوانان دنبال می‌کند.
سردار شیخی یادآور شد: با بمباران اطلاعاتی که در فضاز مجازی شکل گرفته است، ذهن جوانان ما تهدید می‌شود. دشمنان در پی ایجاد گسست نسلی هستند. ما باید با بهره گیری از رسانه و هنر از ایجاد این شکاف و گسست پیشگیری کنیم.
وی گفت: برای جلوگیری از تحریف و فراموشی برنامه عصر خاطره شکل گرفته است تا خاطرات به طور صحیح منتقل شود و دیگر اینکه جنبه آموزشی داشته باشد تا روحیه مقاومت و ایستادگی به نسل‌های دیگر ما منتقل شود. در صورتی که این امر محقق نشود فراموشی گرفتار راویان را هم خواهد گرفت. امیدواریم این نهضت خاطره گویی  در سراسر کشور شکل بگیرد.

در بخش دیگر این نشست مصطفی زمانی‌فر نویسنده کتاب «سالار تکریت» توضیح داد: تماما خاطره است و حاشیه پردازی نشده، روایت‌ها ساده است و  برای هر سنی قابل خواندن خواهد بود.
وی یادآور شد: حدود ۱۰ سال پیش کارم را با مصاحبه آغاز کردم و از پنج سال پیش در حوزه نگارش وارد شدم. روای کتاب سالار تکریت کسی است که آخرین فرزند  خانواده است و در سن کم پدرش را از دست می‌دهد. او یک سرباز عادی در جنگ تحمیلی است.
این نویسنده ادامه داد: به گفته راوی کتاب او هیچگاه در ذهنش اسارت خطور نکرده بود. بیش از سه تا سه سال و نیم روند نگار و چاپ کتاب زمان برد.
زمانی‌فر درباره این کتاب گفت: آقای سالاری در اسارتگاه « تکریت۱۱» اسیر بوده است. صدام پس از جنگ به سربازانش اجازه ترخیص نمی‌داد و دو سال پس از جنگ تا زمانی که اسرا به میهن بازگردند این سربازان عراقی اسیر ایرانی‌ها بودند. سید حسین سالاری بسیار خوش سخن هستند اگرچه برخی خاطراتشان اشک آور است.

در بخش دیگر این مراسم آزاده و جانباز سید حسین سالاری راوی کتاب «سالار تکریت» گفت: مطالعه کتاب پایی که جا ماند من را تشویق کرد تا خاطراتم را بنویسم.
وی یادآور شد: حدود دو سال و نیم اسم من به عنوان اسیر در جایی ثبت نشده بود.
انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید