امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 459540 |
تاریخ انتشار : 04 اسفند 1400 - 9:32 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

نخست‌وزیر کانادا از دور نخست تحریم‌های اقتصادی علیه روسیه، پس از آنکه مسکو مناطق جدایی‌طلب دونتسک و لوهانسک در اوکراین را به عنوان مناطق “مستقل” به رسمیت شناخت، خبر داد. به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری رویترز، ایالات متحده، اتحادیه اروپا، آلمان و بریتانیا هم راه‌هایی برای مجازات  اقتصادی روسیه اعلام کرده‌اند و […]

نخست‌وزیر کانادا از دور نخست تحریم‌های اقتصادی علیه روسیه، پس از آنکه مسکو مناطق جدایی‌طلب دونتسک و لوهانسک در اوکراین را به عنوان مناطق “مستقل” به رسمیت شناخت، خبر داد.

به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری رویترز، ایالات متحده، اتحادیه اروپا، آلمان و بریتانیا هم راه‌هایی برای مجازات  اقتصادی روسیه اعلام کرده‌اند و نگرانند که تهاجمی در راه باشد، اما مسکو ماه‌هاست که چنین تدابیری را رد می‌کند.
جدایی‌طلبان تحت حمایت روسیه در دونتسک و لوهانسک از سال ۲۰۱۴ که رئیس جمهوری تحت حمایت مسکو در اوکراین از کار برکنار شد، راهشان را از دولت اوکراین جدا کرده بودند و خودشان را جمهوری‌های خودخوانده مستقل می‌نامیدند.
جاستین ترودو، نخست‌وزیر کانادا سه‌شنبه گفت، دولتش کانادایی‌ها را از هرگونه داد و ستد مالی با به اصطلاح “کشورهای مستقل” لوهانسک و دونتسک منع می‌کند. به گفته او، کانادا همچنین به کانادایی‌ها اجازه مشارکت در خرید بدهی دولتی روسیه را نمی‌دهد.
نخست‌وزیر کانادا گفت که دولت او اعضای پارلمان روسیه را که به تصمیم مستقل بودن دونتسک و لوهانسک رای مثبت داده‌اند، تحریم خواهد کرد. ترودو گفت که کانادا تحریم‌های بیشتری را علیه دو بانک روسی تحت حمایت دولت اعمال خواهد کرد و از هرگونه معامله مالی با آنها جلوگیری به عمل می‌آورد. ترودو همچنین گفت که اجازه استقرار نیروهای بیشتری را در این منطقه می‌دهد.
نخست وزیر کانادا گفت: من همچنین دستور استقرار حداکثر ۴۶۰ عضو نیروهای مسلح کانادا را صادر می‌کنم. این به معنای نظامیان بیشتر در لتونی و همچنین استقرار یک ناوچه و هواپیمای گشت دریایی بیشتر است.
بعد از آنکه ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه رسما این مناطق جدایی‌طلب را به رسمیت شناخت، دستور داد تا نیروهای روس به منظور “حفظ صلح” در آنجا مستقر شوند. ترودو این اقدام را “تهاجمی آشکار علیه حاکمیت اوکراین” توصیف کرد.
ترودو تاکید کرد: اشتباه نکنید؛ این تهاجم بیشتر به یک کشور دارای حاکمیت است و اصلا قابل پذیرش نیست. با این حال هنوز هم دیر نیست که روسیه مسیر راهکار دیپلماتیک را برگزیند.
ترودو گفت: این به رسمیت شناختن نقض تعهدات روسیه براساس قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل متحد است. کانادا همچنین اقدامات نظامی روسیه از جمله دستورات برای حرکت به داخل اوکراین را محکوم می‌کند که تجاوز آشکار به حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین است.
قانونگذاران روسی و اعضای شورای فدراسیون روسیه همچنین با رای‌گیری روز سه‌شنبه به اتفاق آراء به پوتین اجازه استفاده از نیروی نظامی در خارج از کشورشان را دادند و استقرار نظامی را رسمی کردند. این تحرکات رهبران جهان را بر آن داشته تا تحریم‌هایی را علیه روسیه اعلام کنند.
نخست‌وزیر کانادا با اعلام تحریم‌ها گفت: این اقدامات تا زمانی که “یکپارچگی ارضی” اوکراین احیا نشود، باقی خواهد ماند. هنوز برای روسیه دیر نیست که به دنبال راه‌حلی دیپلماتیک باشد و مسیری برای صلح دوباره ایجاد کند. اما واضح است که اقدامات روسیه قوانین بین‌المللی را نقض می‌کند و صلح و امنیت بین‌المللی را تهدید می‌کند.
در همین حال، ملانی جولی، وزیر امور خارجه کانادا گفت که اگر روسیه تاکتیک‌های خود را تشدید کند، کانادا آماده مقابله به مثل خواهد بود. او در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: ما آماده‌ایم تا بخش مالی و الیگارشی روسیه را بیشتر هدف قرار دهیم و آماده هستیم تا در مورد صادرات کانادا به روسیه اعلامیه‌های مهمی را ارائه کنیم.
اولگ استپانوف، سفیر روسیه در اتاوا در واکنش به اعلام تحریم‌ها گفت، تحریم‌های تازه اعلام شده کانادا علیه روسیه به دلیل به رسمیت شناختن جمهوری‌های دونتسک و لوهانسک، وضعیت میدانی یا قصد مسکو برای تضمین صلح در دونباس را تغییر نخواهد داد.
استپانوف گفت: «همه تحریم‌های دیگر قابل پیش‌بینی بودند و بر وضعیت میدانی و عزم روسیه برای تضمین صلح در دونباس تأثیری نمی‌گذارند».
انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید