امروز: دوشنبه, ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 6 ذو الحجة 1446 | 2025-06-02
کد خبر: 339564 |
تاریخ انتشار : 14 بهمن 1398 - 12:10 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر دمپخت سبزیجات شیرازی؛ غذای فصل سرما وب‌سایت فرادید: همه‌ی ما میدانیم که از بهترین و دلچسب‌ترین غذا‌ها در فصل سرما، انواع دمپخت‌ها هستند. امروز طرز تهیه‌ی یک دمپخت که ترکیبی از سبزیجات مقوی به همراه گوشت یا مرغ است را آموزش میدهیم. این غذا که به دمپخت شیرازی معروف […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

دمپخت سبزیجات شیرازی؛ غذای فصل سرما

وب‌سایت فرادید: همه‌ی ما میدانیم که از بهترین و دلچسب‌ترین غذا‌ها در فصل سرما، انواع دمپخت‌ها هستند. امروز طرز تهیه‌ی یک دمپخت که ترکیبی از سبزیجات مقوی به همراه گوشت یا مرغ است را آموزش میدهیم. این غذا که به دمپخت شیرازی معروف است از پلو‌های سنتی استان فارس می‌باشد.

مواد لازم (۵ نفر)

  • کلم (برگ) خرد شده یک عدد کوچک
  • هویج خرد شده ۳ عدد متوسط
  • سیرخرد شده ۵ حبه (اگر از سیر تازه استفاده کنید ۳ بوته کافی است)
  • پیاز ۱ عدد متوسط
  • سبزی:تره، ترخون، شوید و ریحان خرد شده ۲۰۰ گرم (اگر از سبزی خشک استفاده کنید نصف پیمانه کافی است)
  • برنج ۲ پیمانه
  • عدس ۱ پیمانه
  • گوشت یا مرغ و یا گوشت چرخکرده به میزان لازم
  • نمک و زردچوبه به مقدار لازم
  • آب ۴ پیمانه

دمپخت سبزیجات شیرازی؛ غذای فصل سرما

طرز تهیه

1. ابتدا پیاز را خرد کرده و در ظرف مورد نظر با کمی روغن تفت می‌دهیم. (در حد اینکه پیاز‌ها نرم شوند کافی است)

2. کلم و هویج و سیر و گوشت را به همراه نمک و زردچوبه اضافه میکنیم و میگذاریم سبزیجات کمی نیم پز شوند. بعد از این مرحله عدس را با مواد مخلوط می‌کنیم. سبزی را داخل ظرف ریخته و آب را اضافه می‌کنیم و تا هنگام پخته شدن عدس صبر میکنیم.

3. زمانی که همه‌ی مواد به خوبی پخته شدند برنج شسته شده را اضافه کرده ومیگذاریم بجوشد. وقت آب کاملا به خورد برنج رفت و تبخیر شد دم کنی را روی برنج می گذارم و زمان می‌دهیم تا دم بکشد. (۴۵ دقیقه کافی است)

نکته

*در این غذا نیازی نیست سبزیجات از قبل سرخ شوند، چون در حین پخت غذا آبپز می‌شوند.

*برای پخت همه‌ی مواد ۱ الی ۱:۳۰ زمان لازم است.

*قبل از اضافه کردن برنج و دم کردن آن از میزان کافی بودن آب اطمینان داشته باشید، چون آب زیاد موجب شل شدن برنج و آب کم موجب خشک شدن و نپختن برنج می‌شود.

فواید

این غذا به دلیل وجود سبزیجات سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است که مقاومت بدن را بالا برده و از آن در برابر انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند.

هر قاشق از این غذا ۴۰ کیلو کالری دارد.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید