متین چوگان در گفت و گو با صلح خبر، بااشاره به جایگاه خوب هندبال بانوان کرمانشاه در گذشته، اظهار کرد: تا حدود یک دهه پیش هندبال کرمانشاه روزهای خوبی را سپری می کرد و حتی از اوایل دهه هشتاد تا اوایل دهه 90 سابقه حضور در لیگ دسته اول را داشتیم، اما متاسفانه پس از آن این رشته تا حدودی به رکود رفت.
وی ادامه داد: از حدود دو سال پیش برنامه ریزی هایی را برای رشد دوباره هندبال بانوان در کرمانشاه آغاز کردیم، اما شیوع بیماری کرونا برنامه هایمان را تا حدودی متوقف کرد.
نایب رئیس هیات هندبال کرمانشاه با تاکید براینکه دست کرمانشاه از وجود بازیکنان رشته هندبال بانوان خالی شده، گفت: متاسفانه در بخش بزرگسالان بازیکنی در این رشته نداریم و دستمان کاملا خالی است.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه تاحدودی شرایط کرونایی در کشور و به تبع در کرمانشاه کنترل شده، از چند هفته پیش برنامه های استعدادیابی را به منظور شناسایی و پرورش بازیکنان در این رشته آغاز کردیم.
چوگان با بیان اینکه طرح استعدادیابی دختران هندبالیست در رده سنی 9 تا 15 سال اجرایی شده، عنوان کرد: تاکنون در این طرح 250 دانش آموز دختر در مقاطع دبستان و راهنمایی مورد استعدادیابی قرار گرفته اند و این برای اولین بار است که به این شکل طرح استعدادیابی ویژه هندبال بانوان را در استان اجرا می کنیم.
وی با تاکید براینکه برای اجرای این طرح هیات هندبال با آموزش و پرورش استان تفاهم نامه ای منعقد کرده، عنوان کرد: از آنجایی که چندین سال است بازیکن جدیدی وارد هندبال بانوان کرمانشاه نشده، امیدواریم بتوانیم با اجرای این طرح پایه ای این رشته را تقویت و آن را از رکود خارج کنیم تا در چندسال آینده قهرمانانی را پرورش دهیم.
نایب رئیس هیات هندبال کرمانشاه یادآورشد: در اجرای این طرح تلاش خواهیم کرد تا تنها روی مرکز استان تمرکز نداشته باشیم و علاوه بر راه اندازی هندبال بانوان در شهرستانها، در آنها هم استعدادیابی هایی را داشته باشیم.
وی با تاکید براینکه باید منتظر تغییرات مثبت در هندبال بانوان کرمانشاه بود، اظهار کرد: بنا داریم در آینده در رقابت های لیگ هندبال بانوان تیم داری کنیم که این اقدامات پیش زمینه آن خواهد بود.
چوگان گفت: هدف ما احیای هندبالی است که تقریبا چیزی از آن در بخش بانوان نمانده و به دست ما رسیده، لذا با برنامه ریزی اصولی و اخلاق محور سعی در تحول در هندبال بانوان کرمانشاه را داریم.
انتهای پیام