امروز: شنبه, ۳ خرداد ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 27 ذو القعدة 1446 | 2025-05-24
کد خبر: 390548 |
تاریخ انتشار : 06 مهر 1399 - 8:09 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر صلح خبر/لرستان یک نویسنده حوزه دفاع مقدس گفت: دستگاه‌های فرهنگی باید برخی از عناوین پژوهشی خود را به موضوع دفاع مقدس اختصاص دهند و از کسانی‌که در این حوزه فعالیت دارند حمایت کنند. فروزان حسنوندی در گفت‌وگو با صلح خبر اظهار کرد: از پایه پنجم ابتدایی با تشویق معلمین […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

صلح خبر/لرستان یک نویسنده حوزه دفاع مقدس گفت: دستگاه‌های فرهنگی باید برخی از عناوین پژوهشی خود را به موضوع دفاع مقدس اختصاص دهند و از کسانی‌که در این حوزه فعالیت دارند حمایت کنند.

فروزان حسنوندی در گفت‌وگو با صلح خبر اظهار کرد: از پایه پنجم ابتدایی با تشویق معلمین دوران ابتدایی باتوجه به نوع نوشتن انشاء و پیشرفت در درس ادبیات شروع به نوشتن کردم و در سال ۹۰ اولین کتاب خود را با نام «دست‌های نامریی» داستان مینی مال در حوزه اجتماعی نوشتم.  

وی از همان ابتدا انگیزه نوشتن درباره دفاع مقدس و شهدا را داشتم، ادامه داد: دو سال بعد از چاپ اولین کتابم داستان بلند «تیام» را چاپ کردم که محور اصلی آن در مورد شهداست که همین کتاب شجاعت و انگیزه لازم برای قلم‌زنی در این زمینه را در من زنده کرد و بعد از آن مرواریدهای پنهان را نوشتم که شخصیت اصلی آن دختری است که به همراه پدر و برادرش در بمباران شهید می‌شوند.

حسنوندی ادامه داد: کتاب زندگینامه شهیده‌های زن به نام «ستارگان خُفته در خاک» نوشته شده که مطالب آن با تحقیقات میدانی جمع‌آوری شده و جلد اول آن که در رابطه با شهدای شهرستان‌های خرم‌آباد، بروجرد و پلدختر است در دست چاپ است.

این نویسنده حوزه دفاع مقدس عنوان کرد: داستان بلند تیام که محور اصلی آن در مورد شهداست اولین اثر من در این حزوه بود که شجاعت و انگیزه لازم برای قلم زنی در این زمینه را در من زنده کرد و موفق به کسب عناوین برتر شد.

وی در رابطه با اهمیت پرداختن به زندگی و خاطرات زنان در دفاع مقدس، عنوان کرد: این امر اهمیت بسیار زیادی دارد چراکه زنان کانون گرم خانواده بوده و می‌توانند تأثیر بسزایی در افکار و پرورش ذهن بچه‌ها داشته باشند و حتماً در خانواده و جامعه تأثیرگذار خواهند بود و پرداختن به زندگی و خاطرات آنان می‌تواند اسوه‌ای برای دختران امروز باشد.

حسنوندی گفت: دستگاه‌های فرهنگی باید برخی از عناوین پژوهشی خود را به موضوع دفاع مقدس اختصاص دهند و از کسانی‌که در این حوزه فعالیت دارند حمایت کنند.

این نویسنده حوزه دفاع مقدس عنوان کرد: ایثارگری‌ها و جانفشانی‌های مردم ایران در هشت سال دفاع مقدس باید با برگزاری برنامه‌های متنوع همیشه زنده نگه داشته شود و بازگویی خاطرات، نمایش و مسابقه ایثارگری‌ها و فداکاری‌های شهدایو جانبازان و ایثارگران می‌تواند این فداکاری‌ها را در ذهن بچه‌ها نهادینه کند.

وی افزود: یکی‌از خاطرات من در دوران دفاع مقدس این است که یکی‌از همکلاسی‌های ما عادت داشت که همیشه یک صفحه کاغذ به شکل میکروفن لوله‌ای می‌کرد و از بچه‌ها مصاحبه می‌گرفت، یک روز که داشت مصاحبه می‌گرفت هواپیماهای عراقی از بالای سر مدرسه ما که در دامنه کوه قرار داشت رد شدند و بمبی را به سمت دامنه کوه پرتاب کردند که خوشبختانه به داخل شن‌های دامنه کوه فرو رفت و منفجر نشد و نیروهای سپاه آمدند و آن را خنثی کردند.

حسنوندی ادامه داد: در آن زمان قلک‌هایی به شکل نارنجک داشتیم که سکه‌های خود را درون آن‌ها جمع کرده و برای جبهه و کمک به رزمندگان می‌فرستادیم که به نظر من یکی‌از ولایل روحیه همدلی و همدردی مردم ما در زمان حاضر با یکدیگر نیز همین امر است که در جان ما رشه وانده است.

این نویسنده حوزه دفاع مقدس با اشاره به این‌که چه در زمان دوران دفاع مقدس و چه در زمان حال زنان دوشادوش مردم در میدان حضور دارند، افزود: زنان ما درمیدان جنگ با دشمن چه در لباس رزمنده، پرستار، پزشک و چه در لباس مادر، همسر و فرزند یک پای ثابت جنگ بودند و در زمان حال نیز در جنگ اقتصادی در کنار مردان خود حضور دارند.

وی ادامه داد: این زنان ما بودند که با تربیت اسلامی این همه رزمنده غیور و شهید تحویل جامعه اسلامی دادند و پهلوانان زندگی خود را برای دفاع و حراست از وطن و ناموسشان راهی میدان نبردی ناجوانمردانه کردند که یک تنه در مقابل جهان ایستادگی کنند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید