امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 385031 |
تاریخ انتشار : 11 شهریور 1399 - 7:28 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر دستور پخت کیک بادام فرانسوی برترین‌ها: در این مطلب طرز تهیه نوعی کیک با طعم بادام را به شما آموزش می‌دهیم. طعم خوب بادام را در سراسر این کیک فرانسوی حس خواهید کرد. مواد لازم: ماست: سه چهارم پیمانه شکر دانه ریز: یک و یک دوم پیمانه تخم مرغ: […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

دستور پخت کیک بادام فرانسوی

برترین‌ها: در این مطلب طرز تهیه نوعی کیک با طعم بادام را به شما آموزش می‌دهیم. طعم خوب بادام را در سراسر این کیک فرانسوی حس خواهید کرد.

مواد لازم:

  • ماست: سه چهارم پیمانه
  • شکر دانه ریز: یک و یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • آرد: یک و یک دوم پیمانه
  • پودر بادام: سه چهارم پیمانه
  • بیکینگ پودر: ۳ قاشق چای خوری
  • نمک: سه چهارم قاشق چای خوری
  • وانیل شکری: ۲ قاشق چای خوری
  • روغن آفتابگردان: سه چهارم پیمانه
  • اسانس بادام: یک دوم قاشق چای خوری

مواد لازم جهت گلیز:

  • پودر شکر: سه چهارم پیمانه
  • بادام پرک تست شده: یک دوم پیمانه
  • رنده پوست پرتقال: ۱ قاشق چای خوری
  • پودر ژله نارنجی: ۳ قاشق سوپ خوری
  • وانیل مایع: ۱ قاشق چای خوری

دستور پخت کیک بادام فرانسوی

دستور پخت کیک بادام فرانسوی

طرز تهیه:

۱. کف و دیواره قالب گرد به قطر ۲۲ سانتی متر را چرب کنید.

۲. کف قالب را کاغذ روغنی بیندازید.

۳. بادام پرک را روی سینی فر بریزید به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه (تا زمانی که بادام‌ها طلایی رنگ شوند) در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا تست شود و خامی آن گرفته شود.

۴. درون کاسه همزن، ماست، تخم مرغ ها، وانیل، اسانس، بادام و شکر را مخلوط کنید و هم بزنید.

۵. آرد و بیکینگ پودر و پودر بادام و نمک را درون کاسه دیگری مخلوط کرده و الک کنید و مواد بیفزایید و با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.

۶. روغن آفتاب گردان را به تدریج و کم کم به مایه کیک اضافه کنید (توجه داشته باشید به تدریج)، مواد را به مدت ۳ دقیقه با همزن برقی بزنید تا خوب ترکیب شوند.

۷. مایه کیک را درون قالب ریخته به مدت تقریبی ۳۵ تا ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزد.

۸. بعد از اطمینان از پخت، کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید بر روی پنجره توری خنک شود.

طرز تهیه گلیز:

۱. در کاسه‌ای کوچک رنده پوست پرتقال و ژله حل شده در آب و پودر شکر و وانیل را با همزن دستی مخلوط کنید.

۲. بعد از خارج کردن کیک از قالب و خنک شدن آن، توسط قلمو سطح کیک را آغشته به گلیز کنید.

۳. بادام پرک تست شده را روی آن بریزد تا کامل سطح کیک را بپوشاند.

۴. سپس مقداری پودر شکر اضافی را روی سطح بادام‌ها الک کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید