امروز: شنبه, ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 21 شوال 1446 | 2025-04-19
کد خبر: 264939 |
تاریخ انتشار : 25 اسفند 1397 - 15:03 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر دستور پخت سیرابیج، از خوشمزه های گیلان برترین‌ها – وحید محقق: بعضی چیز‌ها را می‌توان شناسنامه یک شهر یا یک استان دانست. مثلا صنایع دستی، مناظر طبیعی، نوع پوشش و حتی غذا‌ها از این دسته هستند. یکی از نمونه‌های اینگونه شناسنامه‌ها را می‌توان خورشت‌های گیلانی دانست که تبدیل به […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

دستور پخت سیرابیج، از خوشمزه های گیلان

برترین‌ها – وحید محقق: بعضی چیز‌ها را می‌توان شناسنامه یک شهر یا یک استان دانست. مثلا صنایع دستی، مناظر طبیعی، نوع پوشش و حتی غذا‌ها از این دسته هستند. یکی از نمونه‌های اینگونه شناسنامه‌ها را می‌توان خورشت‌های گیلانی دانست که تبدیل به دلیل محبوبیت زیاد تبدیل به یک شناسنامه برای استان گیلان شده است. سیرابیج یا سیرواویج یکی از خورش‌های محلی استان گیلان است که برای تهیه آن از برگ سیر خرد شده استفاده می‌شود. طرز تهیه این خورشت خوش طعم بسیار آسان است، برای این که لذت بیشتری از میل کردن این غذا ببرید بهتر است آن را با برنج دودی، زیتون پرورده و نارنج نوش جان کنید.

همانطور که گفتیم برگ سیر یکی از اصلی‌ترین موادی است که در تهیه این خورش به کار می‌رود، برگ سیر حاوی خواص زیادی است که از جمله آن‌ها می‌توان به بهبود گردش خون، کمک به کنترل سطح کلسترول خون، پیشگیری از بالا رفتن فشار خون، پیشگیری از حمله قلبی، بهینه سازی جریان خون، کاهش قند خون، پیشگیری از لخته شدن خون و افزایش گلبول‌های خون اشاره کرد. در ادامه این مقاله قصد داریم طرز تهیه خورش سیرابیج را آموزش دهیم. تا انتها با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورش سیرابیج

  • برگ سیر: ۳ دسته
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • روغن: به میزان لازم
  • زردچوبه، فلفل، نمک: به میزان کافی

طرز تهیه سیرابیج

طرز تهیه خورش سیرابیج

۱. برای تهیه خورش سیرابیج ابتدا برگ سیر‌ها را باید خرد کنید، دقت کنید که برگ‌ها به صورت یکنواخت خرد شوند، این موضوع در زیبایی ظاهر خورش شما نقش خواهد داشت.

۲. بعد از خرد کردن برگ ها، آن‌ها را شسته و در آبکش بریزید تا آّبشان کاملا گرفته شود.

۳. برگ سیر‌ها را در مقداری روغن ریخته و تفت دهید، تنها تفت دادن آن‌ها کافی می‌باشد و نیازی به سرخ کردنشان نیست.

۴. حال زمان اضافه کردن از زردچوبه هاست، این کار را انجام دهید تا برگ سیر‌ها رنگ بگیرند.

۵. فلفل و نمک را اضافه کنید. البته این نکته را باید بگوییم که اضافه کردن فلفل بستگی به ذائقه خورندگان غذا دارد.

۶. تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. سپس آن را در تابه و روی برگ سیر‌ها بریزید و هم بزنید تا جا بیفتند.

۷. خورش زمانی آماده است که تخم مرغ‌ها به خورد سیر رفته باشند. پس از آن می‌توانید آن را در ظرف مناسبی سرو و نوش جان کنید.

نکات طرز تهیه خورش سیرابیج

  • توجه داشته باشید که حجم برگ سیر پس از آن که سرخ می‌شود کاهش میابد، پس در مقدار اولیه برگ سیری که می‌خواهید استفاده کنید دقت لازم را داشته باشید.
  • دقت کنید که تعداد تخم مرغ‌ها را باید متناسب با حجم برگ سیر‌ها در نظر بگیرید، مثلا به ازای هر سه دسته برگ سیر که حجم متوسط دارند دو عدد تخم مرغ درشت کافی است.
  • معمولا سرابیج را به همراه نان میل می‌کنند، ولی مصرف آن به همراه برنج نیز یک تجربه بی نظیر است.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید