امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 268631 |
تاریخ انتشار : 11 فروردین 1398 - 16:04 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر دستور تهیه سالاد اسفناح و انار مرحله به مرحله مجله آرگا – ندا خوشرو: سالاد اسفناج از انواع پیش غذا‌های خوشمزه و سالم است و شما می‌توانید این نوع سالاد را برای پذیرایی از مهمان هایتان تهیه نمایید. در طرز تهیه سالاد اسفناج از برگ اسفناج و دانه انار […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

دستور تهیه سالاد اسفناح و انار مرحله به مرحله

مجله آرگا – ندا خوشرو: سالاد اسفناج از انواع پیش غذا‌های خوشمزه و سالم است و شما می‌توانید این نوع سالاد را برای پذیرایی از مهمان هایتان تهیه نمایید. در طرز تهیه سالاد اسفناج از برگ اسفناج و دانه انار و پرتقال و مغز گردو و رب انار ملس و روغن زیتون و سرکه بالزامیک و فلفل سیاه و نمک استفاده می‌شود.

مواد لازم

  • دانه انار: ۱۰۰ گرم
  • برگ اسفناج پاک شده و تمیز: نیم کیلوگرم
  • پرتقال بزرگ: یک عدد
  • مغز گردو: ۶۰ گرم
  • رب انار ملس: سه قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • سرکه بالزامیک: دو قاشق غذاخوری

دستور تهیه سالاد اسفناح و انار مرحله به مرحله

طرز تهیه سالاد اسفناج خوشمزه و سالم

۱. ابتدا اسفناج‌ها را پاک کنید و آن‌ها را درون آب سرد به مدت ۳۰ دقیقه بریزید سپس برگ‌های اسفناج را درون آبکش ریخته و دوباره برگ‌های اسفناج را برای بار دوم و سوم درون آب سرد و مقداری نمک خیس نمایید و بعد از ۱۵ دقیقه آن‌ها را از آب بیرون بکشید و درون صافی بریزید.

۲. بعد از کشیده شدن آب اسفناج‌ها آن‌ها را روی پارچه نخی تمیزی پهن کنید تا به صورت کامل خشک شوند. در مرحله بعدی طرز تهیه سالاد اسفناج، پوست پرتقال را بگیرید و هر پره پرتقال را به سه قسمت مساوی تقسیم نمایید سپس مغز گردو را به صورت درشت خرد کنید.

۳. برگ‌های اسفناج را درون ظرف سرو بریزید و دانه‌های انار و گردوی خرد شده و برش‌های پرتقال را به اسفناج‌ها بیفزایید و با آن‌ها مخلوط نمایید.

۴. رب انار و سرکه بالزامیک و روغن زیتون و فلفل و نمک را درون ظرفی مناسب بریزید و با یکدیگر ترکیب نمایید سپس مخلوط سس را روی سالاد بریزید و این سالاد خوشمزه را به عنوان پیش غذا یا یک وعده غذای رژیمی میل نمایید.

نکات طلایی

  • برای تهیه سالاد اسفناج بهتر است از برگ‌های تازه و کوچک اسفناج استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید از ۱۰۰ گرم پنیر فتا رنده شده برای تهیه این نوع سالاد استفاده نمایید.
  • رب اناری که برای تهیه سالاد اسفناج استفاده می‌شود بهتر است ملس باشد و اگر رب انار مورد استفاده ترش است باید مقدار آن را کم کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید از مقداری خلال بادام و کنجد برای طرز تهیه سالاد اسفناج استفاده نمایید.
  • سالاد اسفناج را می‌توانید به جای رب انار با ترکیب عسل و سرکه تهیه کنید همچنین می‌توانید در صورت تمایل به جای استفاده از پرتقال در تهیه این نوع سالاد از برش‌های گلابی استفاده نمایید.

در این مطلب با طرز درست کردن سالاد اسفناج آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این نوع سالاد سالم نهایت بهره را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری نمایید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید