امروز: دوشنبه, ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 9 شوال 1446 | 2025-04-07
کد خبر: 218058 |
تاریخ انتشار : 12 بهمن 1396 - 5:20 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر دستورپخت پن‌کیک سبک و پُف‌دار وبسایت کاله: شاید پن‌کیک‌های سنتی طلایی قهوه‌ای باشند، با لبه‌های ترد و بافت پف‌دار، اما وقتی از نزدیک آنها را بررسی کنید، تفاوت خاصی با نان‌های حجیم ندارند. آشنایی با دانش پخت پن‌کیک به شما کمک می‌کند صبحانه‌ای طبق میل خود داشته باشید. پن‌کیک‌هایی […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

دستورپخت پن‌کیک سبک و پُف‌دار

وبسایت کاله: شاید پن‌کیک‌های سنتی طلایی قهوه‌ای باشند، با لبه‌های ترد و بافت پف‌دار، اما وقتی از نزدیک آنها را بررسی کنید، تفاوت خاصی با نان‌های حجیم ندارند. آشنایی با دانش پخت پن‌کیک به شما کمک می‌کند صبحانه‌ای طبق میل خود داشته باشید.

پن‌کیک‌هایی که در اینجا آموزش می‌دهیم به روش سنتی پخته می‌شوند، با طعم کره و بافت پف‌دار و لبه‌های تُرد. اما این دو نکته را از یاد نبرید:

هم‌زدن سفیده تخم‌مرغ قبل از افزودن سایر مواد مرطوب، به پن‌کیک‌ها حجم بیشتری می‌دهد. نسبت مناسب پودر خمیرمایه و جوش شیرین، به پن‌کیک‌های شما بافت نرم و رنگ طلایی تیره می‌دهند.
مواد لازم

ترکیب اولیه مواد خشک پن‌کیک:

  •     ۲ پیمانه آرد
  •     ۱ قاشق چای‌خوری پودر خمیرمایه (مخمر)
  •     نصف قاشق چای‌خوری جوش شیرین
  •     ۱ قاشق چای‌خوری نمک
  •     ۱ قاشق غذاخوری شکر

برای هر وعده پخت پن‌کیک:

  •     ۲ تخم‌مرغ بزرگ، زرده از سفیده جدا
  •     ۱.۵ پیمانه باترمیلک
  •     ۱ پیمانه خامه ترش
  •     ۴ قاشق غذاخوری کره آب شده، و مقداری برای سِرو غذا
  •     شیره افرا
 
 دستورپخت پن‌کیک سبک و پُف‌دار
طرز تهیه:

1. «آرد، پودر خمیرمایه (مخمر)، جوش شیرین، نمک و شکر» را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و هم بزنید تا یک‌دست شوند. مخلوط را به یک ظرف محفوظ از هوا منتقل کنید و خیال‌تان راحت باشد؛ تا ۳ ماه می‌شود آن را در این وضعیت نگه داشت.
 
 دستورپخت پن‌کیک سبک و پُف‌دار
2.  برای هر وعده پن‌کیک، مخلوط بالا را در یک کاسه بزرگ بریزید. در یک کاسه متوسط تمیز، زرده تخم‌مرغ‌ها را با باترمیلک و خامه ترش هم بزنید تا یک‌دست شوند و در همین حین به آرامی کره آب شده را داخل آن بریزید. با دقت سفیده تخم مرغ را به کمک یک کفگیر لاستیکی با آنها مخلوط کنید و مایع حاصل را روی پودر (بند ۱) بریزید و به هم بزنید. این ترکیب جدید گلوله گلوله می‌شود.
3.  یک ماهیتابه نچسب سنگین روی اجاق بگذارید و برای ۵ دقیقه روی حرارت متوسط گرما دهید. مقدار اندکی روغن یا کره کف ماهیتابه بریزید و پخش کنید طوری که به چشم نیاید. سپس یک چهارم پیمانه از مایع آماده پن‌کیک بردارید و کف ماهیتابه بریزید. باید حدود ۲ دقیقه به آن گرما دهید طوری که حباب‌هایی رویش پدیدار گردد و زیرش هم طلایی تیره شود.
 
 دستورپخت پن‌کیک سبک و پُف‌دار
4. با دقت پن‌کیک را برگردانید و روی دیگرش را بپزید، و سپس سراغ بقیه مایع پنکیک شوید. بعد از تکمیل کار، بی درنگ آنها را داخل بشقاب بکشید و میل کنید. برای سِرو بهتر می‌توانید روی آنها شربت افرا بریزید و اگر آن را نیافتید، از عسل استفاده کنید.
 
دستورپخت پن‌کیک سبک و پُف‌دار 

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید