امروز: یکشنبه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 ذو القعدة 1446 | 2025-05-11
کد خبر: 114510 |
تاریخ انتشار : 12 مهر 1395 - 17:54 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله علم و فناوری پایگاه صلح خبر ؛ دستاورد بزرگ دانشجوی ایرانی: قفل‌های هوشمند را با بدن خود باز کنید دانش > فناوری‌ – همشهری آنلاین:یک محقق ایرانی موفق به طراحی یک سیستم هوشمند شد که به واسطه آن می‌توان یک رمز عبور را به صورت امن و از طریق بدن انسان به درب‌هایی که مجهز به […]

به گزارش مجله علم و فناوری پایگاه صلح خبر ؛

دستاورد بزرگ دانشجوی ایرانی: قفل‌های هوشمند را با بدن خود باز کنید

دانش > فناوری‌ – همشهری آنلاین:
یک محقق ایرانی موفق به طراحی یک سیستم هوشمند شد که به واسطه آن می‌توان یک رمز عبور را به صورت امن و از طریق بدن انسان به درب‌هایی که مجهز به قفل هوشمند الکترونیکی هستند فرستاد.

براساس گزارش ایسنا، مهرداد حصار دانشجوی دکترا در دانشگاه واشنگتن به جای تکیه بر وای-فای‌ یا سیگنال‌های بلوتوث قابل هک، یک سیستم جدید را توسعه داده که با استفاده از بدن کاربر به عنوان رابط می‌تواند به صورت امن کلمات عبور را انتقال دهد.

این محقق جوان که در سال 2015 مدرک کارشناسی خود را در رشته کامپیوتر از دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران دریافت کرد، راهی را توسعه داده که با تکیه بر سیگنال اسکنر اثر انگشت که از طریق بدن به یک دستگاه گیرنده فرستاده می‌شود بتوان اطلاعات مرتبط با احراز هویت را به صورت ایمن‌تری به قفل‌های هوشمند ارسال کرد.

مهرداد حصار دانشجوی دکترای مهندسی برق در دانشگاه واشنگتن که رهبری این پژوهش را بر عهده دارد اظهار کرد: من با گرفتن دستگیره در با یک دست و لمس حسگر اثرانگشت گوشی هوشمند خود با دست دیگر می‌توانم به راحتی و بدون نیاز به ارسال اطلاعات شخصی خود با وای-فای یا بلوتوث، درب منزل خود را باز کنم.
این سیستم از سیگنال‌هایی که در حال حاضر توسط حسگر اثر انگشت در گوشی‌های هوشمند و تاچ پد لپ تاپ وجود دارد و تاکنون برای دریافت ویژگی‌های فیزیکی انگشت کاربر استفاده می‌شده، بهره می‌برد.

در آزمایش‌های انجام شده این سیستم بر روی محصولات اپل، لپ تاپ‌های لنوو و صفحه‌های لمسی Adafruit عمل کرده است.

این آزمون با موفقیت بر روی 10 نفر که دارای قد، وزن و فرم بدنی مختلف بودند انجام شده و در زمان‌هایی که این افراد در حالت‌های مختلف و یا در حال حرکت بودند نیز عمل کرده است.

به گفته محققان این پژوهش از این سیستمها می‌توان در دستگاه‌های پزشکی، مانند دستگاه‌های نظارت بر گلوکز یا پمپ‌های انسولین، که نیاز به اشتراک گذاری امن داده ها برای احراز هویت بیمار دارد نیز استفاده کرد. محققان این پژوهش قصد ادامه تحقیق و توسعه این سیستم جدید با گزینه‌های بیشتر و سرعت انتقال بالاتری را دارند.

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید