امروز: یکشنبه, ۱۱ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 27 صفر 1446 | 2024-09-01
کد خبر: 177328 |
تاریخ انتشار : 14 شهریور 1396 - 11:32 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر در چندقدمی خودکفایی شکر   عباس کشاورز امروز در همایش سراسری کشت پائیزه 97-96و در آغاز سال زراعی جدید اظهار کرد: در چهار سال گذشته بهره‌وری آب 25 درصد افزایش یافته است هوشمندسازی و ارتقای خاک‌ورزی از نیازهای جدی بخش کشاورزی است که به آن توجه شده است. وی افزود: حفظ […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

در چندقدمی خودکفایی شکر

 

در چندقدمی خودکفایی شکر

عباس کشاورز امروز در همایش سراسری کشت پائیزه 97-96و در آغاز سال زراعی جدید اظهار کرد: در چهار سال گذشته بهره‌وری آب 25 درصد افزایش یافته است هوشمندسازی و ارتقای خاک‌ورزی از نیازهای جدی بخش کشاورزی است که به آن توجه شده است.

وی افزود: حفظ و آبادانی زمین، کاهش مصرف آب و هزینه‌های تولید بخش کشاورزی تنها با کشاورزی حفاظتی امکانپذیر است که این عوامل به جد در دستور کار قرار گرفته است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور زراعت ادامه داد: در زمینه بهبود عملکرد بذر و توسعه ناوگان مکانیزاسیون کشاورزی اقدامات موثری انجانم شد و طرح مکانیزاسیون در کشاورزی کشور افزایش یافت اما باید توجه داشت که برای بهبود بذر در کشور باید خصوصی‌سازی در دستور کار قرار داشته باشد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر 80 درصد کود مورد نیاز کشاورزی از تولیدات داخلی تامین می‌شود اما برخلاف اظهاراتی که مطرح می‌شود مصرف کود در کشور کمتر از میانگین جهانی است.

کشاورز گفت: در سه سال گذشته وضعیت تولید، تامین و توزیع کود ساماندهی و استانداردسازی شده است و مانند سموم قبل از عرضه به بازار ثبت می‌شود.

این مقام مسئول گفت: تا به امروز 7866 برند کودی تقاضای ثبت داده‌اند که از این تعداد 5746 برند موفق به ثبت شده‌اند و باید توجه داشت که تنوع کودی نقش موثری در بهبود عملکرد تولیدات کشاورزی مختلف خواهد شد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در سالجاری سطح کشت چغندر قند 100 هزار هکتار افزایش می‌یابد و در کنار آن در میزان عملکردها افزوده می‌شود که این امر زمینه خودکفایی در سالجاری را فراهم می‌آورد.

 در چند قدمی خودکفایی تولید شکر قرار داریم

کشاورز گفت: با افزایش عملکرد در هکتار توسعه کشت پائیزه و همدلی در صنعت شکر تنها چند گام تا خودکفایی این محصول فاصله داریم.

این مقام مسئول با بیان اینکه قیمت شکر باید اصلاح شود و به منظور شفاف‌سازی در فروردین ماه هر سال اعلام شود، گفت: تا سه سال آینده تولید کلزا در ایران رکورد جهانی را پشت سر می‌گذارد و به میانگین 5 تن در هکتار برای کشت آبی می‌رسد.

وی با بیان اینکه کلزا نسخه نجات کشت‌های آبی کشور است گفت: در دو سال آینده ضریب خوداتکایی در تولید دانه‌های روغنی با توسعه کشت کلزا باید 30 درصد افزایش یابد در غیر این صورت واردات تولیدات داخلی را از بین می‌برد.

 خودکفایی تولید گندم پایدار شد

معاون وزیر جهاد کشاورزی  تصریح کرد: در محصول گندم به خودکفایی رسیدیم و این خودکفایی اکنون به وضعیت پایدار رسیده است.

کشاورز تصریح کرد: محصول چغندر قند با حل مشکلات کارخانه‌ها خودکفایی شکر به زودی محقق می‌شود و در محصول کلزا نیز اقدامات خوبی صورت گرفته و کشت این محصول با استقبال کشاورزان روبرو شده است.

 

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبرنگاران صلح خبر

قوانین خبرنگاران صلح خبر

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبرنگاران صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید