امروز: جمعه, ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 5 ذو القعدة 1446 | 2025-05-02
کد خبر: 400000 |
تاریخ انتشار : 25 آبان 1399 - 5:04 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله ورزشی صلح خبر علایم گوارشی مثل اسهال، یبوست، درد شکم و نفخ در یک سوم مبتلایان به کرونا می تواند بروز پیدا کند و در طول این دوران می توان به نکات تغذیه ای ویژه ای توجه داشت. به گزارش صلح خبر، مطالعات بسیاری نشان می دهد که علایم گوارشی مثل اسهال، […]

به گزارش مجله ورزشی صلح خبر

علایم گوارشی مثل اسهال، یبوست، درد شکم و نفخ در یک سوم مبتلایان به کرونا می تواند بروز پیدا کند و در طول این دوران می توان به نکات تغذیه ای ویژه ای توجه داشت.

به گزارش صلح خبر، مطالعات بسیاری نشان می دهد که علایم گوارشی مثل اسهال، یبوست، درد شکم و نفخ در یک سوم مبتلایان به کرونا می تواند بروز کند و این علایم گوارشی بیشتر در بزرگسالان  رخ می‌دهد، هر چند که در کودکان هم اسهال به عنوان یکی از علایم ابتلا به کرونا مشاهده شده است. در کشور ما هم علایم گوارشی به دنبال ابتلا به کرونا بسیار مشاهده می شود و این علایم گوارشی می تواند ناشی از ترس و استرس بیماری کرونا نیز باشد، هم چنین به دنبال عفونت ریوی نیز میتوان شاهد علایم گوارشی بود.

اگر فردی دچار سندروم روده تحریک پذیر باشد، فرد می‌تواند نسبت به سندروم تحریک پذیر آگاهی داشته باشد یا اینکه در بسیاری از موارد افراد که از وجود سندروم روده تحریک پذیر بی اطلاع هستند؛ در نتیجه می توانند در طول بیماری و ابتلا به کرونا، علایم گوارشی را نیز نشان دهند. یکی از این علایم گوارشی که در مبتلایان خود را نشان می دهد اسهال است و موارد تغذیه ای در حین ابتلا به کرونا و وجود اسهال وجود دارد که باید به آن ها توجه داشت.

بر اساس این مطلب که از سوی فرناز نوری زاده، متخصص تغذیه ورزشی تهیه شده و از سوی فدراسیون پزشکی ورزشی در اختیار صلح خبر قرار گرفته، آمده است: در حین اسهال دفع مایعات بسیار افزایش می یابد و باید مصرف مایعات را افزایش دهید تا از کم آبی در بدن جلوگیری کرده و آب از دست رفته نیز جبران شود.

همچنین می توانید زیر نظر پزشک از محلول های او آر اس استفاده کنید که علاوه بر آب از دست رفته املاح و الکترولیت ها را نیز جبران می‌کند. می توانید از دوغ کم نمک نیز استفاده کنید و فراموش نکنید که مصرف نوشیدنی های شیرین به بدتر شدن اسهال کمک می کند.

در زمان اسهال از مصرف غذاهای سرخ شده و هم چنین موادغذایی پرچرب باید پرهیز کنید و باید بدانید استفاده از لبنیات در زمان اسهال به بدتر شدن اوضاع کمک می کند. عدم استفاده از لبنیات و مشتقات آن مثل پنیر و کره و بستنی را باید رعایت کنید. البته از ماست های پروبیوتیک و دوغ می توانید استفاده کنید. در زمان اسهال استفاده از میوه جات و سبزیجات و حبوبات به علت فیبر بالایی که دارند می تواند به بدتر شدن اسهال منجر شود.

از میوه موز می توانید استفاده کنید، هم چنین پوره سیب بسیار مناسب است  و میوه سیب فیبر بالایی دارد اما هنگامی پخته می شود می تواند به راحتی هضم شود و برای زمان اسهال مناسب است، البته فراموش نشود که نباید به آن شکر اضافه کرد. از برنج سفید و نان های سفید مثل نان لواش و نان های ساندویچی و نان تست استفاده کنید و استفاده از نان سبوس دار مثل نان سنگک  توصیه نمی شود.

عدم مصرف نوشیدنی های شیرین مانند قندها و محصولات حاوی شکر و شیرینی جات هم چنین قهوه و کافئین و…. باید در رژیم غذایی مبتلایان رعایت شود و از مرغ به صورت سوپ مرغ رقیق شده یا به صورت بخارپز و آب پز در برنامه غذایی مبتلایان نیز استفاده کنید.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید