به گزارش صلح خبر، با وجود اینکه بسیاری از افراد به هشدارها و دستورالعمل های سازمان های مرتبط با بهداشت جهانی و ملی به طور مداوم عمل می کنند و از تردد اضافی در سطح شهرها کاسته اند و تهیه مایحتاج اولیه شان را به نحوی مدیریت می کنند که در کمترین ارتباط با باقی افراد باشند اما هنوز برخی افراد کووید-۱۹ را جدی نگرفته اند و مانند سابق به فعالیتهای خود بدون رعایت نکات بهداشتی ادامه می دهند.
یکی از فعالیتهایی که افراد مجبورند روزانه یا چند روز یکبار برای آن از خانه خارج شوند تهیه مایحتاج اولیه همچون نان، مرغ، گوشت، میوه و برنج و امثال آن است. فعالیتی که وزارت بهداشت و نهادهای مرتبط، برای آن پروتکل هایی تعریف کردند که ضریب خطر ابتلا به کووید- ۱۹ در این مراکز برای انسان کاهش یابد.
اگرچه بسیاری از افراد خود را ملزم به رعایت آن کرده اند و حقوق شهروندی را به جا می آورند، اما آنطور که پیداست، برای برخی افراد رعایت این پروتکل ها معنا و مفهومی ندارد و شلوغی برخی میوه فروشی ها و میادین میوه و تره بار در روزهای اخیر نیز گواهی بر این ادعاست.
مردم تا جایی که امکان دارد غیرحضوری خرید کنند
در این راستا اسدالله کارگر، رییس اتحادیه فروشندگان میوه وسبزی تهران در گفت وگو با صلح خبر با تاکید بر اینکه مردم تا جایی که امکان دارد غیرحضوری خرید کنند، گفـت: با شیوع ویروس کرونا اعلام کردیم که افراد می توانند تلفنی نسبت به خرید اقلام مورد نیاز خود در میوه فروشی ها اقدام کنند و به اعضای اتحادیه نیز سفارش کردیم که در صورت درخواست تلفنی اقلام مورد نیاز را با پیک برای مشتری ارسال کنند تا از تجمع افراد در میوه فروشی ها جلوگیری شود.
وی با بیان اینکه برخی افراد قصد دارند به صورت حضوری برای تهیه اقلام مورد نیاز خود مراجعه کنند، گفت: خوشبختانه بسیاری از مردم نکات بهداشتی را رعایت می کنند زیرا می دانند که این موضوع دیگر فردی نیست و همه افراد جامعه درگیرند. با این وجود ولی مجددا تاکید می کنیم که مردم هنگام مراجعه به مغازه ها و مراکز خرید حتما نکات بهداشتی را رعایت کنند و تا جایی که امکان دارد، زمانی برای خرید مراجعه کنند که تراکم جمعیت در مغازه و فروشگاه مورد نظرشان کم باشد.
کارگر همچنین اضافه کرد: برخی از میوه فروشی های سطح شهر نیز دستکش و محلول ضدعفونی کننده در مغازه هایشان قرار داده اند تا مردم از آنها استفاده کنند.
باید توجه داشت که زمانی می توانیم از این پاندمی رها شویم که همه افراد جامعه نسبت به رعایت نکات بهداشتی احساس مسئولیت کنند و دستورالعمل های اعلام شده توسط سازمان های ذی صلاح را جدی بگیرند. در غیر این صورت حلقه انتقال ویروس کرونا شکسته نمی شود و این ویروس تا مدت زیادی در کشور باقی خواهد ماند و از طرفی حق تمام کسانی که در این ایام تمامی نکات بهداشت فردی و جمعی را رعایت و فعالیت های خود را محدود کرده اند نیز ضایع خواهد شد.
انتهای پیام