به گزارش صلح خبر، امیر دریادار حبیبالله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش صبح یکشنبه در مراسم رونمایی و تحویل دهی دستاوردهای تحقیقاتی نیروی زمینی ارتش (نزاجا) با اشاره به اقدامات نیروی زمینی در مقابله با گروهکهای جدایی طلب خاطر نشان کرد: نیروی زمینی قهرمان پیش از آغاز جنگ تحمیلی که ماجراهای جدایی طلبی عناصر ضد انقلاب آغاز شده بود، در مقابل کسانی که بدنبال گرفتن سپر انقلاب از انقلاب بودند، ایستادند. نیروی زمینی همچنین با وجود همه مشکلاتی که داشت وارد دفاع مقدس شد و مقابل دشمن ایستاد و اولین مرحله مقابله با دشمن را که جلوگیری از ورود دشمن به داخل مرزها بود، به خوبی انجام داد.
وی با تاکید بر اینکه سازمان جهاد گامهای بلندی در جهت اعتلای نزاجا برداشته است، گفت: نیروی زمینی توانست مسیر پیشرفت و ترقی را در دوران دفاع مقدس پست سر بگذارد. نزاجا با بهره گیری از تجهیزات، نیروی انسانی، امکانات و قدرت توکل خود توانست نقاط ضعفی که برایش بوجود آورده بودند را برطرف کند.
رئیس ستاد ارتش همچنین با اشاره به نیاز تجهیزات در اختیار نیروی زمین به حفاظت و نگهداری و ارتقا برای حفظ و ارتقای توان رزمی این نیرو افزود: با تشکیل سازمان جهاد خودکفایی در نیروی زمینی شاهد پیشرفت روز افزون در این نیرو هستیم.
دریادار سیاری تصریح کرد: ارتشی توانمند و خودکفا است است که بتواند نیروی انسانی و تجهیزات خود را در داخل کشور تامین کند و رشتههای وابستگی به بیرون را قطع کند؛ امروز نیروی زمینی و ارتش جمهوری اسلامی ایران با استفاده از توانمندی های داخلی کشور و ارتباط با شرکت های دانش بنیان توانسته تجهیزات مورد نیاز خود را تولید کند که موجب افتخار است. امروز با اتکا به توان داخلی و اعتماد به جوانان گلوگاه ها را از بین برده ایم و به کسانی که می گفتند به شما تجهیزات نمی دهیم، تودهنی زدهایم.
وی گفت: امروز فرمانده نزاجا سامانه فرماندهی تشکیل داده که با تکیه بر گذشته متوجه آینده هستند و به خوبی تهدیدات آینده را رصد و تجهیزات مورد نیاز را به خوبی طراحی و تولید می کنند. تهدیدات آینده بسیار از تهدیدات امروز و گذشته متفاوت است؛ ابعاد و تجهیزات و صحنه عملیات آن متفاوت است که این تفاوت نیازمند دارا بودن ویژگیهایی خاص است.
معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به رزمایش های ارتش در یک سال گذشته خاطر نشان کرد: دشمن به خوبی میداند که هر اقدامی کند به خوبی پاسخش را خواهیم داد و این یعنی توان بازدارندگی و این توان، تهدیدات را از کشور دور و امنیت پایدار و توسعه پایدار را به دنبال دارد.
انتهای پیام