امروز: پنجشنبه, ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 4 ذو القعدة 1446 | 2025-05-01
کد خبر: 366861 |
تاریخ انتشار : 07 تیر 1399 - 21:10 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر تشکل‌های تولیدی گوشت مرغ در بیانیه‌ای اعلام کردند که قیمت‌گذاری بر روی گوشت مرغ در آخرین جلسه ستاد تنظیم بازار، بدون حضور نماینده‌ای از تولیدکنندگان و بدون در نظر گرفتن نظرات تخصصی وزارت جهاد کشاورزی بوده که این نوع قیمت‌گذاری پیامدهایی از جمله کمبود مرغ و افزایش قیمت آن […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

تشکل‌های تولیدی گوشت مرغ در بیانیه‌ای اعلام کردند که قیمت‌گذاری بر روی گوشت مرغ در آخرین جلسه ستاد تنظیم بازار، بدون حضور نماینده‌ای از تولیدکنندگان و بدون در نظر گرفتن نظرات تخصصی وزارت جهاد کشاورزی بوده که این نوع قیمت‌گذاری پیامدهایی از جمله کمبود مرغ و افزایش قیمت آن را در پی خواهد داشت.

به گزارش صلح خبر، در متن این بیانیه آمده است‌:

کشور عزیز ایران اسلامی ما در شرایط بسیار ویژه‌ای قرار دارد. تاب‌آوری اقتصادی کلیدواژه گذر موفقیت‌آمیز از این شرایط بسیار بحرانی است. توجه ویژه مقام معظم رهبری به جهش تولید در سال‌جاری برای مدیریت بحران و برون‌رفت از آن به همین مناسبت بوده است. متاسفانه کارگروه تنظیم بازار در جلسه مورخ ۹۹.۴.۴ بدون حضور نماینده تولیدکنندگان، در اقدامی غیرکارشناسی و غیرمدبرانه و صرفاً پوپولیستی و برخلاف مفاد قوانین موجود از جمله بند ب ماده ۴ قانون برنامه ششم و بند 7 ماده ۷ اساسنامه سازمان حمایت(به‌رغم ارائه جداول آنالیز قیمت تمام‌شده و برگزاری جلسات متعدد کارشناسی در سازمان حمایت) و بدون توجه به نظر تخصصی وزارت جهاد کشاورزی، نسبت به تعیین قیمت گوشت مرغ اقدام کرده است که پیامدهای زیان‌بار و جبران‌ناپذیری به شرح ذیل به دنبال خواهد داشت:

1. ورشکستگی و خروج اجباری شمار زیادی از تولیدکنندگان از چرخه تولید

2. کاهش اجباری میزان تولید و کاهش عرضه گوشت مرغ

3. افزایش انفجاری قیمت گوشت مرغ در آینده نزدیک

4.ایجاد نگرانی و تشویش اذهان عمومی

با عنایت به مطالب فوق‌الذکر، تجدیدنظر اساسی و فوری در قیمت اعلام‌شده بر  اساس نظر تخصصی معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با توجه به التهاب شدید در بازار نهاده‌ها و کمبود آن‌ها و تامین کلیه نهاده‌های موردنیاز تولیدکنندگان به‌طور مستقیم توسط شرکت پشتیبانی امور دام در استان‌ها.

تجدیدنظر در میزان جوجه‌ریزی ماهیانه بر اساس میزان نهاده تضمین‌شده و توافق تشکل‌های ذی‌ربط تولید گوشت مرغ.

جبران خسارت‌های وارده به تولیدکنندگان به‌ویژه در سال‌های اخیر بر اساس بند ب ماده ۳۱ تامین برنامه ششم.

در غیر این‌صورت بحران کمبود گوشت مرغ روز به روز گسترده‌تر خواهد شد که مسئولیت آن بر عهده تصمیم‌گیرندگان خواهد بود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید