امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 291621 |
تاریخ انتشار : 14 تیر 1398 - 12:52 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سبک زندگی صلح خبر درب بطری، سطل یخ و دیگر چالش‌های احمقانه اینترنتی برترین‌ها: اینترنت و دنیای مجازی، مهم‌ترین پیشرفت چند دهه اخیر است که به‌سرعت حتی در دورترین کشور‌ها و فرهنگ‌ها از فناوری نیز در حال همه‌گیر شدن است. حتی در فقیرترین مناطق هند یا دورافتاده‌ترین کشور‌های آفریقایی هم می‌توانید کاربرانی […]

به گزارش مجله سبک زندگی صلح خبر

درب بطری، سطل یخ و دیگر چالش‌های احمقانه اینترنتی

برترین‌ها: اینترنت و دنیای مجازی، مهم‌ترین پیشرفت چند دهه اخیر است که به‌سرعت حتی در دورترین کشور‌ها و فرهنگ‌ها از فناوری نیز در حال همه‌گیر شدن است. حتی در فقیرترین مناطق هند یا دورافتاده‌ترین کشور‌های آفریقایی هم می‌توانید کاربرانی را بیابید که در شبکه‌های اجتماعی عضو هستند.

فواید اینترنت، از جمله افزایش سرعت اطلاعات، بر کسی پوشیده نیست، اما بااین‌حال مواردی است که بدون شک نیاز به نگاه دوباره دارد. یکی از موضوعاتی که باید به آن توجه کرد، چالش‌های گروهی و همه‌گیر است که در بیشتر مواقع، بدون هیچ دلیل خاصی تکرار می‌شود.

بسیاری از این چالش‌ها با هدفی مشخص و حتی انسان‌دوستانه آغاز می‌شوند، اما پس از همه‌گیر شدن، تنها موضوعی که به آن توجه نمی‌شد، هدف چالش مذکور است و در پایان هزاران و گاهی میلیون‌ها ویدیو باقی می‌ماند که خیلی زود به فراموشی سپرده می‌شود.

البته هدف از این مطلب، مخالفت با شادی‌های گروهی نیست بلکه مخالفت با تکرار اعمالی است که بدون هیچ فکر و اندیشه‌ای، جای مباحث مهم دنیای مجازی را می‌گیرد و درست مثل یک بیماری اپیدمی، در بین تمامی اقشار جامعه همه‌گیر می‌شود.

چالش درب بطری

چند روزی است که در فضای مجازی، شاهد چالش جدیدی هستیم که در بین ورزشکاران و شخصیت‌های مشهور تکرار می‌شود. در این چالش که توسط استاد مشهور تکواندو؛ Farabi Davletchin معرفی‌شده، شخص مذکور باید درب یک بطری را بدون انداختن آن از بطری جدا کنند.

درب بطری، سطل یخ و دیگر چالش‌های احمقانه اینترنتی

جیسن استاتهام هم با تکرار این چالش، به شهرت این نمونه رزمی از چالش‌های اینترنتی کمک کرده است. بااین‌حال موضوعی که باعث احمقانه بودن این چالش است، نحوه انجام یکی از کهنه‌ترین تکنیک‌های ورزشی و رزمی است.

در اغلب ویدیو‌های اجراشده و حتی ویدیو‌های اولیه چالش، یک شخص بطری مذکور را در دست نگه‌داشته که در واقع باعث می‌شود تخصص خاصی برای اجرای این نمایش باقی نماند. درصورتی‌که توانایی ضربه با پا را داشته باشید، به‌راحتی می‌توانید این چالش جدید را انجام دهید.

چالش اصلی در ورزش‌های رزمی و کهنه کشور چین، انداختن یا شکستن قسمتی از بطری با استفاده از پا یا دست بوده است. البته بر خلاف این چالش، شخصی دیگر نباید بطری را نگه دارد بلکه هنر یک مبارز، در تکان ندادن بطری خلاصه می‌شود.


چالش سطل یخ

چالش سطل یخ، مشهورترین و همه‌گیرترین چالش اینترنتی است که توسط پیت فریتز به دنیای اینترنت معرفی شد. کاپیتان سابق تیم بیس‌بال دانشگاه بوستون که از سال ۲۰۱۲ به بیماری ALS مبتلا شده، چالش سطل یخ را برای آشنایی بیشتر مردم با این بیماری طراحی کرد است.

درب بطری، سطل یخ و دیگر چالش‌های احمقانه اینترنتی

این چالش که شامل ریختن یک سطل یخ یا آب یخ، بر روی سر یک نفر است، یک مشکل ساده و احمقانه در طراحی داشت. شخص موردنظر باید از بین پرداخت ۱۰۰ دلار به موسسه خیریه پشتیبان بیماری ALS و یا ریختن یک سطل یخ بر روی سر، یکی را انتخاب کند.

مشکل بزرگ این بود که اغلب شرکت‌کنندگان، ریختن یک سطل آب یخ و شهرت پس‌ازآن را، به پرداخت ۱۰۰ دلار به خیریه، ارجحیت دادند و در نتیجه تنها موضوعی که از این چالش، همه‌گیر شد، سطل آب یخی بود که در دست اغلب کاربران اینترنتی مشاهده می‌شد.

در یک نظرسنجی در آمریکا، ۷۸ درصد کسانی که در چالش سطل یخ شرکت کرده بودند، اطلاعی از دلیل اصلی چالش نداشتند و تنها ۳ درصد از تمامی شرکت‌کنندگان، ۱۰۰ دلار به خیریه کمک کرده‌اند.

در ایران هم این چالش همه‌گیر و حتی توسط بسیاری از ستاره ها مشهور، تکرار شد. بااین‌حال در کمتر ویدیویی می‌توانید اشاره به بیماری ALS یا پرداخت کمک ۱۰۰ دلاری به خیریه را مشاهده کنید.


چالش In My Feelings

چالش In My Feelings، یک چالش احمقانه اینترنتی است که در آن یک شخص باید از خودرو در حال حرکت پیاده شود و حرکاتی خاص و معمولاً موزون را انجام دهد. این چالش که همزمان با آهنگ In My Feelings دریک، خواننده و رپر مشهور در جهان همه‌گیر شد، در ایران نیز به‌صورتی خطرناک تکرار شده است.

درب بطری، سطل یخ و دیگر چالش‌های احمقانه اینترنتی

از موضوع حرکات شخص که بگذریم، باید به پیاده شدن از خودروی در حال حرکت، خطرات احتمالی در هنگام پیاده شدن و مهم‌تر از همه، به خطر انداختن جان دیگر اشخاص اشاره‌کنیم.

این چالش توسط بسیاری از افراد مشهور اینترنتی در ایران تکرار شد و حتی تصادفات رانندگی را نیز منجر شده است. در خارج از ایران نیز، اشخاص زیادی در هنگام انجام چالش In My Feelings دریک، دچار مشکلات جسمانی و تصادفات رانندگی شده‌اند.


چالش آتش

اگر چالش‌های معرفی‌شده تا اینجا، چندان خطرناک به نظر نمی‌رسند، باید به چال آتش اشاره‌کنیم که به‌صورت رسمی، شخص انجام دهنده چالش را به خطر می‌اندازد. در این چالش احمقانه، شخص باید مقداری مواد آتش‌زا را بر روی بدن خود ریخته و پس‌ازآن آتش بزند تا شاید چند دنبال کننده اینترنتی، به تعداد فالوئر‌های وی، اضافه شود.

درب بطری، سطل یخ و دیگر چالش‌های احمقانه اینترنتی

این چالش توسط بسیاری از کشور‌ها جرم اعلام‌شده و در کشور ما نیز کمتر مشاهده‌شده است. بااین‌حال چالش آتش که از سال ۲۰۱۲ آغاز شده، هنوز هم یک چالش همه‌گیر به‌حساب می‌آید.

حتی غارنشین‌ها نیز می‌دانستند که بازی با آتش، عواقب بسیار بدی دارد، اما مشخص نیست اینترنت چه بلایی سر فرهنگ بین‌المللی آورده که خطرناک‌ترین موضوعات، تبدیل به راهی احمقانه برای کسب درآمد بیشتر می‌شود.


چالش خوردن

چالش خوردن مواد عجیب‌وغریب، یکی از مشهورترین چالش‌های بی‌دلیل و احمقانه اینترنتی است. در این چالش که از خوردن زردچوبه آغاز شد، شخص مذکور باید سخت‌ترین و بدمزه‌ترین مواد غذایی را در جلوی دوربین، ببلعد.

درب بطری، سطل یخ و دیگر چالش‌های احمقانه اینترنتی

با تکرار این چالش، ماده بلعیده‌شده از مواد غذایی خارج و به مواد خطرناک و حتی چندش‌آور رسید. اشخاص زیادی پس از انجام این چالش، راهی بیمارستان می‌شوند، اما این مشکلات را تحمل می‌کنند تا به درامد بیشتری برسند.

در ایران نیز این چالش مشهور شده و توسط تعدادی از شخصیت‌های اینترنتی، تکرار می‌شود. اغلب کاربران عادی نیز از سر کنجکاوی، ویدیو‌های مربوط به این چالش را مشاهده و در بیشتر مواقع سرزنش می‌کنند. بااین‌حال همین مشاهده از سر کنجکاوی، دلیل اصلی درآمدزا بودن چالش‌های احمقانه اینترنتی است.

چالش خوردن به رستوران‌ها نیز رسیده است و بسیاری از شخصیت‌های اینترنتی، به معرفی محصولات رستوران‌ها می‌پردازند. پرسش بزرگ این است که آیا واقعاً رستورانی که این راه احمقانه برای تبلیغ را انتخاب کرده، شایسته توجه علاقه‌مندان است؟


چالش ذرت و دریل

چالش و ذرت و دریل، یکی از چالش‌های کمتر دیده‌شده در ایران است که شاید به دلیل در دسترس نبودن دریل برای نوجوانان ایرانی، همه‌گیر نشده است. در این چالش، باید یک ذرت به سر دریل متصل شود و با چرخیدن دریل، خورده شود.

درب بطری، سطل یخ و دیگر چالش‌های احمقانه اینترنتی

مشکلات دهان و دندان، ساده‌ترین نتیجه انجام این چالش همه‌گیر و مشهور اینترنتی است که درد و هزینه بسیار زیادی را به کاربر تحمیل می‌کند. تعداد زیادی از اشخاص انجام‌دهنده چالش ذرت و دریل، روانه بیمارستان شده‌اند. فرورفتن دریل در سر شخص نیز یک فرد را روانه اتاق عمل جراحی مغز کرده است.


چالش قرص شوینده

چالش قرص شوینده، میزان حماقت چالش‌های اینترنتی را چندین کیلومتر جابه‌جا کرده است. در این چالش بسیار احمقانه که از سال ۲۰۱۸ آغاز شده، شخص باید یک قرص شوینده پوشاک یا ظروف را ببلعد.

درب بطری، سطل یخ و دیگر چالش‌های احمقانه اینترنتی

در سمی بودن مواد شوینده شکی وجود ندارد و خوردن حتی مقادیر کم آن می‌تواند، مشکلاتی همیشگی را برای معده و ریه فرد مصرف‌کننده ایجاد کند. هنوز مشخص نیست این چالش بسیار خطرناک و احمقانه، قصد دارد چه پیامی را به افراد برساند.


چالش مانکن

چالش مانکن یک چالش ویدئویی بود که در آن مردم بدون حرکت کردن می‌ایستادند، در حالی که یک فیلم از آن‌ها ضبط می‌شد. معمولاً این چالش با آهنگ «بیتلز سیاه» توسط ری شرومرد در پس‌زمینه این چالش ضبط می‌شد. چالش مانکن با هشتگ #MannequinChallenge به وسیله رسانه‌های اجتماعی توییتر و اینستاگرام استفاده همه‌گیر شد.

درب بطری، سطل یخ و دیگر چالش‌های احمقانه اینترنتی

این چالش توسط دانش آموزان دبیرستان جکسون‌ویل در فلوریدا شروع شده است. در این چالش بسیاری از سیاست مداران، ورزشکاران، ستاره ها و ستاره‌ها و مردم عادی شرکت کردند. این عمل تا حدی فراگیر شد که حتی فضانوردان فرانسوی نیز در فاصله ۲۰۰ کیلومتری بالای زمین هم این چالش را به تصویر کشیدند و میشل اولاما و مفاخر آمریکایی در کاخ سفید به اجرای چالش پرداختند.


چالش یخ و نمک

هر شخص عاقل و بالغی می‌داند که نمک برای ذوب کردن یخ مورد استفاده قرار می‌گیرد و بدون شک چالشی با نام یخ و نمک، می‌تواند خطرناک به نظر برسد. بااین‌حال در زمان انجام این چالش‌های عجیب‌وغریب، با افرادی با میزان هوش و سلامت روانی لازم روبرو نیستیم.

درب بطری، سطل یخ و دیگر چالش‌های احمقانه اینترنتی

در این چالش پوست به نمک آغشته می‌شود و پس‌ازآن یخ بر روی پوست قرار می‌گیرد. چیزی که مشخص است، سوختن پوست شرکت‌کننده در چالش و چند ثانیه شهرت اینترنتی است که افراد را به انجام این عمل احمقانه، مجاب می‌کند.


چالش کایلی جنر

اگر خانواده کارداشیان به‌اندازه کافی اعصاب شما را به هم نریخته‌اند، چالش کایلی جنر، تمامی حماقت‌های این خانواده و البته طرفداران آن‌ها را تکمیل می‌کند. کایلی که کوچک‌ترین عضو خانواده است، از هر پست اینستاگرام خود نزدیک به یک میلیون دلار درآمد دارد.

درب بطری، سطل یخ و دیگر چالش‌های احمقانه اینترنتی

هرچند به نظر می‌رسد که درامد میلیونی برای این خانواده کافی نیست و باید حتماً یک چالش احمقانه و خطرناک راه بیفتد تا کارداشیان‌ها دوباره، روی بورس اینترنتی حضور داشته باشند.

کایلی که ده‌ها عمل جراحی را بر روی صورت و بدن خود انجام داده، در مرکز این چالش قرار دارد. در این چالش اشخاص باید سعی کنند در خانه و با استفاده مواد در دسترس، چهره خود را به چهره کایلی جنر، نزدیک و تبدیل کنند. موضوعی که حتی جان و سلامت شرکت‌کنندگان را به خطر می‌اندازد.

هرچند خانواده کارداشیان و جنر، هرگونه ارتباط را با این چالش تکذیب کرده‌اند، اما بیشتر کاربران اینترنتی با خبر هستند که این خانواده، هرکاری را برای شهرت اینترنتی و درآمد بیشتر انجام می‌دهند.


چالش نهنگ آبی

بدون شک احمقانه‌ترین چالش موجود در دنیای اینترنت، چالش نهنگ آبی است که در پایان، جان شخص شرکت‌کننده را به خطر می‌اندازد. این چالش که در اغلب کشور‌های جهان از جمله ایران، جرم به‌حساب می‌آید، مجموعه‌ای از اعمال ۵۰ روزه است که در پایان، به خودکشی فرد شرکت‌کننده می‌انجامد.

درب بطری، سطل یخ و دیگر چالش‌های احمقانه اینترنتی

یک بیمار روانی و سادیسمی، مأموریت تعیین چالش را به عهده می‌گیرد و معمولاً نوجوانان و اشخاصی با مشکلات روحی را به این چالش غم‌انگیز دعوت می‌کند. خودکشی‌های زیادی در سطح بین‌المللی، با چالش نهنگ آبی مرتبط هستند و بسیاری از گروه‌های حمایتی نیز قصد دارند تا با این چالش، مبارزه کنند.

منابع: thethings، wikipedia، billboard، studybreaks، vt، bgr

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید