امروز: دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 24 جماد أول 1446 | 2024-11-25
کد خبر: 51724 |
تاریخ انتشار : 25 بهمن 1394 - 11:59 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

دبیر هیات گزینش سازمان تعزیرات در پایگاه خبری صلح خبر دبیر هیات گزینش سازمان تعزیرات در پایگاه خبری صلح خبر ایران حضور یافتند و با ریاست پایگاه ، مدیرمسئول و مدیر فنی پایگاه خبری صلح خبر ایران دیدار نمودند. در این جلسه صمیمی مهندس سید مهدی حسینی ضمن خیرمقدم از تشریف فرمایی ایشان ، گزارش […]

دبیر هیات گزینش سازمان تعزیرات در پایگاه خبری صلح خبر

دبیر هیات گزینش سازمان تعزیرات در پایگاه خبری صلح خبر ایران حضور یافتند و با ریاست پایگاه ، مدیرمسئول و مدیر فنی پایگاه خبری صلح خبر ایران دیدار نمودند. در این جلسه صمیمی مهندس سید مهدی حسینی ضمن خیرمقدم از تشریف فرمایی ایشان ، گزارش کاملی از روند راه اندازی و اخذ مجوز و فعالیت های بخش های مختلف خدمت حاج آقا مرتضی فضلعلی دبیر هیات مرکزی گزینش سازمان تعزیرات حکومتی ارائه نمودند.

ریاست پایگاه خبری صلح خبر در این دیدار با بیان اینکه خلاء فعالیت در زمینه صلح خبر و دوستی در فضای مجازی و به صورت یک خبرگزاری جدی بوده و هیچ مجموعه ای در این زمینه فعالیت قابل قبولی ارائه نکرده است افزودند : با توجه به سابقه فرهنگی و آموزشی ما و ارتباط مستقیم با جامعه فرهنگیان , اساتید ، دانش آموزان و دانشجویان باید فرصت را مغتنم بشماریم و با عنایت به اینکه بیش از 1500 نفر از اساتید و فرهیختگان به عضویت مجموعه پیوسته اند و اعلام آمادگی و همکاری نموده اند و در مدت کمتر از 2 ماه بیش از 10/000 عضو در مجموعه ثبت نام گرده اند سعی نماییم که مسیری صحیح و موثر را برگزینیم و در این راه پر فراز و نشیب نیاز می باشد تا ما از راهنمایی بزرگان و خدمتگزارن صدیق انقلاب و نظام بهره مند شویم.

دبیر هیات گزینش سازمان تعزیرات در پایگاه خبری صلح خبر

در ادامه این دیدار سرکار خانم مهندس احمدی نیز ضمن تشکر و قدردانی از حضور و حمایت حاج آقای فضلعلی ، گزارشی از روند فعالیت ها و نحوه استقبال گسترده از پایگاه خبری صلح خبر ایران ارائه نمودند و بیان کردند : ما نیاز داریم تا از تجربه و راهنمایی های بزرگان و صاحبان تجربه مستفیض شویم و از خردجمعی برای هم افزایی مجموعه بهره گیریم.

دبیر هیات گزینش سازمان تعزیرات در پایگاه خبری صلح خبر-3

در این نشست صمیمی حاج آقا مرتضی فضلعلی نیز با بیان این مطلب که نام بسیار زیبا و پر جاذبه و پرمفهومی را برگزدیدید ، فرمودند : بنده به نوبه خودم از فعالیت های صورت گرفته و زحمات شما تشکر می کنم و تا هر کجا امکان داشته باشد از این مقوله حمایت می نمایم. این اقدام بسیار مطلوب است و مطمئن هستم پتانسیل شما و همکاران شما بسیار بالاست و می توانید به ملت شریف ایران خدمات شایسته و ارزنده ای بنمایید.

دبیر هیات گزینش سازمان تعزیرات در پایگاه خبری صلح خبر ایران

در ادامه بیوگرافی و سوابق و فعالیت های حاج مرتضی فضلعلی برای اطلاع عموم از سوابق درخشان ایشان درج می گردد.

بیوگرافی:
آقای مرتضی فضلعلی در سال 1328 در یک خانوادۀ مذهبی و کشاورز در سرکان متولد شد و در سال 1351 در رشتۀ زبان انگلیسی از دانشسرای عالی تربیت دبیر همدان فارغ‌التحصیل گردید. در شهر همدان از محضر بزرگانی همچون آیت‌الله آخوند ملاّعلی همدانی و آیت‌الله عالمی دامغانی بهره‌مند بود و با چهر¬ه‌های برجستۀ روحانی و غیرروحانی که در مبارزه با رژیم شاه فعّال بودند، آشنا شد. همچنین تا قبل از پیروزی انقلاب، در محفل درس بزرگانی همچون شهید بهشتی، آیت‌الله مکارم شیرازی، آیت‌الله جعفر سبحانی و آیت‌الله موسوی اردبیلی حضور یافت و از محضر آن بزرگوران به کسب معارف علمی پرداخت.

آقای فضلعلی به دلیل مبارزات سیاسی در دورۀ دانشجویی، اجباراً در سال 1351 با دخالت عمّال ساواک، راهی شهرستان گرمسار شد و محدودیت¬های سختی بر سر راه ایشان قرار گرفت، تا جایی‌که تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، چهار بار دستگیر و مورد شکنجه واقع شد؛ امّا به راه خود که همان راه امام و اسلام بود، ادامه داد. پس از اقامت در شهر گرمسار با همکاری جمعی از دوستان و فرهنگیان علاقه‌مند، اقدام به تشکیل جلسات دینی و اجتماعی نمود که این جلسات نیز بارها مورد تهدید ساواک قرار گرفت و منجر به تعطیلی شد و نهایتاً به‌صورت مخفیانه در منازل افراد تا پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ادامه یافت. آقای فضلعلی در اردیبهشت‌ماه 1357 به‌منظور ملاقات با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدّظله‌العالی) و علمای تبعیدی دیگر به‌همراه یکی از فرهنگیان مبارز به شهرستان ایرانشهر عزیمت نمودند که توسط پلیس دستگیر و با پیگیری و ضمانت یکی از حضرات آزاد شدند و بعد از دو روز اقامت در ایرانشهر، به گرمسار مراجعت نمودند.

جناب آقای فضلعلی پس از پیروزی انقلاب اسلامی به عضویت کمیتۀ انقلاب شهرستان گرمسار درآمد و در سال 1358 از طرف مردم شهر گرمسار به‌عنوان عضو شورای شهر انتخاب گردید و در همان سال از طرف مردم شریف شهرستان گرمسار برای نمایندگی مجلس پیشنهاد شد و با رأی مردم انتخاب گردید. این انتخاب گویای شناخت مردم از مبارزه، پاکی، توانایی و حسن خلق ایشان می‌باشد. ایشان در دوره‌های دوم و سوم نیز از سوی مردم برای نمایندگی پیشنهاد شد و حائز رتبۀ دوم انتخابات گردید.

آقای فضلعلی در دورۀ اول مجلس شورای اسلامی در حادثۀ تلخ انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی به‌همراه شهید مظلوم آیت‌الله دکتر بهشتی و جمع زیادی از مدیران برجستۀ کشور و نمایندگان مجلس حضور داشت و در این واقعۀ خونین، به درجۀ جانبازی نائل گردید.

سوابق و فعالیت ها :
1. نمایندۀ مردم شهرستان گرمسار در اولین دورة مجلس شورای اسلامی
2. عضویت و حضور فعال در حزب جمهوری اسلامی و جانباز حادثۀ هفتم تیر سال 1360
3. عضو اولین دورۀ شورای اسلامی شهر گرمسار
4. معاون واحد فرهنگی بنیاد شهید انقلاب اسلامی کشور
5. نماینده نخست‌وزیر در وزارت آموزش و پرورش
6. معاون دفتر پیگیری‌های ویژه نخست‌وزیر
7. مدیرکل دفتر ارتباطات مردمی ریاست‌جمهوری
8. معاون اداره‌کل امور اداری نهاد ریاست‌جمهوری
9. نمایندۀ مردم شهرستان تویسرکان در دوره‌های پنجم و هفتم مجلس شورای اسلامی
10.رئیس مجمع نمایندگان استان همدان در طول دورۀ هفتم
11. نمایندۀ قوۀ مقننه در هیأت عالی گزینش کشور
12. نمایندۀ قوۀ مقننه در کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان همدان
13. سرپرست هیأت اعزامی مجلس شورای اسلامی به چند کشور اروپایی و آسیایی
14. نمایندۀ نمونۀ مجلس هفتم در امر نظارت بر دستگاه‌های اجرایی در سال 86
15. معاون و قائم‌مقام سازمان تعزیرات حکومتی
16. دبیر هیأت مرکزی گزینش وزارت دادگستری و تعزیرات حکومتی
17. عضو شورای سیاست‌گذاری کانون متفکرین ایران

منبع: همدان پرس

روابط عمومی و امور بین الملل پایگاه صلح خبر ایران

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید