امروز: سه شنبه, ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 16 ذو القعدة 1446 | 2025-05-13
کد خبر: 117406 |
تاریخ انتشار : 28 مهر 1395 - 23:54 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله علم و فناوری پایگاه صلح خبر ؛ دانش > پزشکی – همشهری آنلاین:یک بازبینی جدید نشان می‌دهد که گروه جدیدی از داروهای ضدالتهابی ممکن است به درمان افسردگی کمک کنند. به نوشته لایو ساینس یک بازبینی بر روی پژوهش‌های قبلاً منتشرشده نشان می‌دهد رابطه میان این داروها و افسردگی ممکن است نقش التهاب در ایجاد این […]

به گزارش مجله علم و فناوری پایگاه صلح خبر ؛

دانش > پزشکی – همشهری آنلاین:
یک بازبینی جدید نشان می‌دهد که گروه جدیدی از داروهای ضدالتهابی ممکن است به درمان افسردگی کمک کنند.

به نوشته لایو ساینس یک بازبینی بر روی پژوهش‌های قبلاً منتشرشده نشان می‌دهد رابطه میان این داروها و افسردگی ممکن است نقش التهاب در ایجاد این عارضه بهداشت روانی را روشن کند.

بر اساس این بازبینی که یافته‌های آن در ژورنال روان‌پزشکی مولکولی منتشر شده است داروهای ضدالتهابی جدید که در حال حاضر برای درمان بیماری‌های خودایمنی مانند آرتریت روماتوئید و پسوریاز استفاده می‌شوند، علائم افسردگی را کاهش می‌دهند.

در بررسی‌هایی که این پژوهشگران بازبینی کردند، این داروها در اصل به‌عنوان درمان برای افسردگی آزمایش نشده بودند. بلکه این داروها برای درمان بیماری‌های خودایمنی به کار رفته بودند، اما پژوهشگران داده‌هایی درباره علائم افسردگی بیماران هم گردآوری کرده بودند.

به گفته این پژوهشگران، لازم است در آینده بررسی‌های بر روی این داروها به‌عنوان درمان برای افراد مبتلا به افسردگی انجام شود.

دکتر گلام خنداکر، روان‌پزشکی در دانشگاه کمبریج در انگلستان و نویسنده اصلی این بازبینی گفت: «ما به‌طور فزاینده‌ای داریم متوجه می‌شویم که التهاب در ایجاد افسردگی نقش دارد و اکنون بازبینی نشان می‌دهد که ممکن است بتوان با استفاده از برخی از داروهای ضدالتهابی بیماران افسرده را درمان کرد.»

البته به گفته او این داروها داروهای ضدالتهابی روزمره‌ای مانند ایبوپروفن نیستند.

این پژوهشگران بر گروهی از داروها متمرکز بودند که گروهی از پروتئین‌های التهابی در بدن به نام سایتوکاین‌ها را هدف قرار می‌دهند. دستگاه ایمنی این مواد را هنگامی‌که دارد با یک عفونت مقابله می‌کند، می‌سازد.

در افراد مبتلا به بیماری خودایمنی، دستگاه ایمنی به‌طور اشتباه این سایتوکاین‌ها را تولید می‌کند و آن‌ها باعث آسیب رساندن به سلول‌های خود فرد می‌شوند.

به گفته این پژوهشگران، بررسی‌های پیشین نشان داده‌اند که رابطه‌ای میان میزان‌های سایتوکاین‌های در خون فرد و خطر دچار شدن به افسردگی را بالا می‌برد. یک بررسی پیشین به‌وسیله همین گروه پژوهشگران نشان داد که کودکان با میزان بالای سایتوکاین با احتمال بیشتری در سنین جوانی دچار افسردگی یا روان‌پریشی می‌شوند.

یافته‌های این پژوهشگران همچنین بیانگر این است که داروهای ضد سایتوکاین ممکن است مخصوصاً ممکن است برای بیمارانی سودمند باشند که داروهای ضدافسردگی در آنان مؤثر نبوده است. پژوهش‌های پیشین نشان داده‌اند که در بیمارانی که میزان‌های بالای التهاب در بدنشان دارند، داروهای ضدافسردگی با احتمال کمتری مؤثر هستند.

ازآنجایی‌که پژوهشگران به آنالیز بررسی‌های پرداختند که این داروها برای درمان بیماری‌های خودایمنی استفاده می‌شدند، به گفته پیتر جونز، استاد روان‌پزشکی از دانشگاه کمبریج و یکی از نویسندگان مقاله این پژوهش، هنوز بسیار زود است که بگوییم آیا این داروهای ضد سایتوکاین را می‌توان در درمان بالینی افسردگی به کار برد یا نه.

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید