امروز: یکشنبه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 ذو القعدة 1446 | 2025-05-11
کد خبر: 387024 |
تاریخ انتشار : 19 شهریور 1399 - 13:59 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر کتاب «دائو ده جینگ» اثر لائوزه با ترجمه سلیمان بای جی سو به فارسی ترجمه و منتشر شد. به گزارش صلح خبر این کتاب  در ۲۱۰ صفحه و قیمت ۳۵ هزار تومان در انتشارات علمی و فرهنگی راهی بازار کتاب شده است. در معرفی این کتاب آمده است: لائوزه از […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

کتاب «دائو ده جینگ» اثر لائوزه با ترجمه سلیمان بای جی سو به فارسی ترجمه و منتشر شد.

به گزارش صلح خبر این کتاب  در ۲۱۰ صفحه و قیمت ۳۵ هزار تومان در انتشارات علمی و فرهنگی راهی بازار کتاب شده است.

در معرفی این کتاب آمده است: لائوزه از فیلسوفان شناخته.شده و نامدار چین است که در جهان به عنوان بنیانگذار مکتب دائو شناخته می‌شود.
این متفکر که در قرن ششم و هم‌عصر با کنفسیوس می‌زیسته است در این کتاب  تنها پنج‌هزار واژه نوشتاری چینی را تصویر کرده که آکنده از حکمت‌های عمیق و پندهای مفید برای انسان است و به کتاب شعر حکمت مشهور است.
چینی‌ها مقام این متفکر در فلسفه چین را همانند مقام سقراط در فلسفه غرب عنوان می‌کنند و بر این باورند که افکار او جدای از تاثیر عمیق در زندگی معنوی مردم چین، در بارور کردن افکار و اندیشه‌های فلسفی سایر ملل نیز نقش بی‌بدیلی داشته است.
لائوزه در زمره متفکرانی است که حصار اندیشه و فلسفه در چین را که پیرامون سرنوشت انسان و مسائل مرتبط با حکومت‌داری کشیده شده بود شکست و  و دامنه اندیشه را به تمام هستی و جهان گسترش داد و به اکثر مسائل زندگی بشری از منظری وسیع و ژرف و با دقت موشکافانه نگریست.
این کتاب در بخش نخست خود به موضوع سیر اندیشه لائوزه پرداخته و معنای دائو در زبان و اندیشه چینی را تشریح می‌کند و در ادامه فلسفه زندگی در مکتب لائوزه را تشریح می‌کند. در بخش دوم نیز دو کتاب «دائو» و «دِه» از این متفکر عرضه شده است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید