به گزارش مجله آشپزی صلح خبر خوشمزههایی با هلو؛ از بستنی تا پای برترینها– الهام مظفری: در این مطلب چند دستور ساده برای تهیه خوراکیهای خوشمزه با هلو را مشاهده میکنید. بروشتای پنیر و هلو مواد لازم: ۸ قطعه نان ایتالیایی تست شده ۸۵ گرم پنیر ۸ قطعه هلوی تازه برگ ریحان تازه یک […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
خوشمزههایی با هلو؛ از بستنی تا پای
مواد لازم:
- ۸ قطعه نان ایتالیایی تست شده
- ۸۵ گرم پنیر
- ۸ قطعه هلوی تازه
- برگ ریحان تازه
- یک تا ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک و فلفل
طرز تهیه:
مواد لازم:
- ۷۰۰ گرم هلوی تازه پوست کنده و ورقه شده
- یک قاشق چایخوری آبلیمو
- یک چهارم قاشق چایخوری دارچین
- یک پیمانه شکر
- دو پیمانه خامه
- یک هشتم قاشق چایخوری نمک
- ۲ عدد کراکر یا بیسکویت ساده ساییده و پودر شده
- یک پیمانه شیر
- ۲ قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه:
۱. هلوها را به همراه یک چهارم پیمانه از شکر، آبلیمو و دارچین به مدت ۱۰ دقیقه در یک قابلمه روی حرارت متوسط بجوشانید و گاهی هم بزنید. سپس در یک کاسه ریخته و در فریزر قرار دهید.
۲. یک پیمانه خامه، باقی مانده شکر و نمک را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط گرم کنید و هم بزنید تا شکر حل شود. از روی حرارت بردارید و کراکر پودر شده را داخل آن بریزید و هم بزنید. اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه مخلوط سرد شود.
۳. در یک کاسه دیگر یک پیمانه باقی مانده خامه، یک پیمانه شیر و وانیل را ترکیب کنید. مخلوط شکر و خامه و کراکر و نصف هلوها را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند.
۴. مخلوط و باقی مانده هلوها را در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شوند، هرچه بیشتر بهتر.
۵. مخلوط یخ زده به داخل بستنی ساز بریزید و طبق دستورالعمل کارخانه عمل کنید.
۶. در آخرین دقایق به آرامی باقی مانده هلوها را اضافه کنید.
خوراک مرغ و هلو
مواد لازم:
- ۹۰۰ گرم مرغ بااستخوان
- نمک
- فلفل سیاه
- ۲ قاشق غذاخوری کره
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک پیمانه پیاز ورقه شده نازک
- ۳ حبه سیر رنده شده
- نصف قاشق چایخوری زنجبیل
- یک پیمانه آب مرغ
- یک چهارم پیمانه سرکه بالزامیک
- ۴ عدد هلوی رسیده بزرگ پوست کنده و قطعه قطعه شده
- یک چهارم پیمانه ریحان تازه خردشده
طرز تهیه:
پای هلو
مواد لازم:
- سه چهارم پیمانه شکر قهوهای
- ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- یک قاشق چایخوری دارچین
- یک چهارم قاشق چایخوری پودر زنجبیل
- یک هشتم قاشق چایخوری نمک
- ۶ پیمانه هلوی خردشده تازه
- ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
- ۲ عدد خمیر پای ۳۰ در ۳۵ سانتیمتری
- یک عدد تخم مرغ همزده
طرز تهیه:
منبع : Bartarinha