به گزارش مجله آشپزی صلح خبر خورش خلال بادام کرمانشاهی، بی نظیرترین خورش ایرانی به گزارش صلح خبر؛ خورش خلال بادام کرمانشاهی، بی نظیرترین خورش ایرانی وبسایت آسمونی: کسانی که خورش خلال بادام کرمانشاهی را خورده اند، خوب می دانند که یکی از خوشمزه ترین و بی نظیرترین خورش های ایرانی است. خورشی اصیل که پای […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
خورش خلال بادام کرمانشاهی، بی نظیرترین خورش ایرانی
به گزارش صلح خبر؛ خورش خلال بادام کرمانشاهی، بی نظیرترین خورش ایرانی
- گلاب 5 قاشق غذاخوری
- گوشت قرمز 300 گرم
- زعفران دم کرده 1 فنجان
- کره 1 قاشق غذاخوری
- خلال بادام درشت 250 گرم
- زرشک 1 لیوان
- چوب دارچین 1 تکه کوچک
- پیاز 1 عدد
- نمک و زردچوبه به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. پیاز را خرد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود.
4. چند دقیقه تفت دهید سپس 4 لیوان آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم گوشت بپزد.
خلال بادام را حدود 10 دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس 5 دقیقه داخل زعفران دم کرده خیس دهید (مقدار کمی زعفران را بسایید و در آب جوش حل کنید و 15 دقیقه روی بخار اب قرار دهید تا دم بکشد و رنگ دهد).
5. وقتی آب خورش کم شد خلال بادام، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید (باید به اندازه یک بند انگشت روی خورش آب باشد)، حرارت را بسیار کم کنید و حدود 30 دقیقه خورش را روی حرارت قرار دهید.
6. پس از این مدت زرشک، گلاب و کره را به خورش اضافه نمائید و 30 دقیقه دیگر با حرارت کم و در باز اجازه دهید خورش کاملا جا بیفتد، پس از پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را اندازه کنید سپس در ظرف بریزید و بهمراه برنج سرو نمائید.
- برای این خورش بهتر است از گوشت گوسفند استفاده کنید.
- اگر پس از پخت آب خورش زیاد بود کمی حرارت را بالا ببرید تا آب اضافی آن بخار شود.
- دلیل استفاده از چوب دارچین بجای پودر دارچین به این علت است که رنگ خورش تیره نشود.
- در صورت تمایل میتوانید چند عدد لیمو عمانی همراه با اضافه کردن خلال بادام اضافه کنید.
منبع : Bartarinha