به گزارش مجله آشپزی صلح خبر خوراکیهای یلدایی؛ با این ایدهها یلدا را جشن بگیرید برترینها: اگر از اون دسته آدمها هستید که خیلی دلتون میخواد برای یه شب یلدای به یاد موندنی تدارک ببینید، اما متاسفانه هیچ ایدهای ندارید، اصلا نگران نباشید. در این مقاله چند پیشنهاد جذاب و راحت برای شما داریم! شما […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
خوراکیهای یلدایی؛ با این ایدهها یلدا را جشن بگیرید
برترینها: اگر از اون دسته آدمها هستید که خیلی دلتون میخواد برای یه شب یلدای به یاد موندنی تدارک ببینید، اما متاسفانه هیچ ایدهای ندارید، اصلا نگران نباشید. در این مقاله چند پیشنهاد جذاب و راحت برای شما داریم! شما هم میتونید یه سفرهی رنگی با ترکیبات انار و هندوانه و لبو، با استفاده از زمان کم داشته باشید!
۱. هندوانه
یکی از راههای تزئین این میوهی خوشمزه فرم دادن به پوست آن به شکلهایی مثل سبد، کوسه و یا حیوانات دیگر و پر کردن آن با میوههایی نظیر: انگور، سیب، آناناس، توت فرنگی، کیوی و … است. در زیر به چند مورد اشاره میکنیم.
همچنین میتونید داخل هندوانه را با آب میوههای طبیعی پر کنید و با گذاشتن ملاقهای در آن وظیفهی سرو کردن نوشیدنی رو به مهمانها واگذار کنید.
البته که این میوهی خوشمزه دردسرهای خودش رو هم برای خوردن داره؛ که با نحوهی قاچ کردن زیر، این مشکل هم برطرف میشه.
نوع دیگهای از سرو کردن هندوانه استفاده از سیخهای چوبیه. هندوانهها رو با قالبهای طرح دار برش بزنید و اونها رو با قطعههای کوچک میوههای دیگه سرو کنید. فقط توجه داشته باشید هندوانه حتما سرد باشه وگرنه له میشن.
همچنین میتونید تیکههای مکعبی هندوانه رو داخل شکلات آب شده بزنید و اونارو تو یخچال قرر بدید تا شکلات خودشو بگیره. برای تزئینش هم از مغز پسته یا پودر نارگیل و یا ترافل استفاده کنید.
اگر هندوانه رو به صورت دایره برش بدهید، با استفاده از فراستینگ و دیگر میوهها مثل: انگور، آناناس، بلوبری، کیوی، شاتوت و توت فرنگی و پنیر فتا میتونید پیتزا یا کیک هندوانهای داشته باشید.
در زیر یک نوع دیگه از کیک هندوانهای رو با استفاده از طالبی و فراستینگ میبینید، که میتونید این کیک خوشمزه رو با پسته و بلوبری یا انگور تزئین کنید.
علاوه بر هندوانه میتونید داخل میوههایی مثل پرتقال، کیوی و آناناس رو خالی کنید و از اونها به عنوان قالب ژله استفاده کنید. فقط یادتون باشه برای برش دادن این ژلهها از چاقوی تیزی که داخل آب سرد گذاشتید استفاده کنید و بعد از هر بار برش چاقو رو داخل آب بزنید و خوب تمیز کنید.
برای درست کردن کاسههای شکلاتی هم میتونید از روش زیر استفاده کنید و به دلخواه داخل شکلات آب شده رنگ غذای سبز بریزید و اونو با یخمک هندوانه پر کنید و اونو با چیپسهای شکلاتی تزئین کنید.
در آخر میتونید سالاد شیرازیتونو به شکل هندوانه تزئین کنید.
نکته:
تهیه فراستینگ: ۳ پیمانه پودر قند و ۲۰۰ گرم کره رو در کاسه همزن بریزید و با سرعت پایین حدود ۱ دقیقه ترکیب کنید. سرعت رو بالا ببرید و حدود ۲ دقیقه دیگر بزنید تا کمرنگ و پفی بشه. سپس ۴۵۰ گرم پنیر خامهای رو قاشق قاشق در چند قسمت اضافه کنید و هم بزنید. بهتره بین هر قسمت چند ثانیه هم بزنید تا بافت نرم و یکدست تری بشه. زمانی که تمام پنیر خامهای رو اضافه کردید حدود ۱ دقیقه دیگر هم مخلوط کنید. سپس چهار قاشق غذاخوری آب میوهی طبیعی (انار یا هندوانه) به فراستینگ کیک اضافه کنید. مایه رو خوب هم بزنید تا یکدست بشه سپس اونو تا زمانی که خودشو بگیره و کمی سفت بشه داخل یخچال قرار دهید.
تهیه یخمک هندوانه: تیکههای هندوانه رو داخل میکسر بریزید و خوب میکس کنید. بعد از صافی ردش کنید و داخل قالب بریزید و به مدت یک ساعت فریز کنید.
۲. انار
میتونید داخل قالبهای یختون دونههای انار و یا گل بریزید و یا آب میوههای مختلف رو داخل قالب بریزید و اجازه بدید یخ بزنن.
همچنین میتونید انار رو پوست بگیرید و تیکه هاش رو با سیخ چوبی داخل سبد میوه هاتون بگذارید.
استفاده از میوههای خالی شده به عنوان ظرف مخصوص انار هم ایدهای کم دردسر است.
همچنین میتونید شکلات آب شده رو داخل قالب بریزید و دونههای انار رو به اون اضافه کنید و اجازه دهید تا سرد شه.
یکی از سختترین قسمتهای خوردن انار دون کردن اون هست. در ویدئو زیر به شما راحتترین روش سرو انار رو یاد میدیم.
لبو:
لبوی خام رو میتونید حلقه حلقه کنید و اون رو داخل میوه خشک کن یا فر یا روبروی نور خورشید بگذارید و همراه آجیل سرو کرد.
یکی دیگه از راههای استفاه از لبو در سفرههای یلداییتون، درست کردن لبو پلو است. در این قسمت طرز تهیه لبو پلو به سبک هندی رو به شما آموزش میدیم.
مواد لازم:
- برنج: ۱ فنجان
- لبو: ۲ عدد
- پیاز: ۱ عدد بزرگ
- چیلی سبز: ۲ عدد
- شوید: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: به مقدار لازم
- برگ کاری: به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. لبوها رو بشویید و پوست بکنید سپس آنها را بپزید. زمانی که لبوها پختند آنها رو رنده کنید و کنار بذارید.
۲. پیازها را ریز خرد کنید.
۳. برنج را بشویید و به مدت نیم ساعت بخیسانید. سپس با دو فنجان آب آنها را بپزید. زمانی که برنج پخت آن را داخل بشقاب ریخته و اجازه دهید که سرد شود. مقداری کره روی آن بریزید و با چنگال دانههای برنج رو از هم جدا کنید.
۴. درون یک ماهیتابه یک قاشق غذاخوری روغن بریزید و برگهای کاری و پیاز و چیلی را به آن اضافه کنید و تا زمان طلایی شدن پیازها به تفت دادن آن ادامه دهید. سپس لبوهای رنده شده و نمک را به آن اضافه کنید و چند دقیقه آنها را تفت دهید
۵. حالا برنج را به سبزیجات اضافه کنید و ماهیتابه را از روی شعله بردارید.
نوش جان!
منبع : Bartarinha