امروز: پنجشنبه, ۲۶ تیر ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 22 محرم 1447 | 2025-07-17
کد خبر: 162802 |
تاریخ انتشار : 16 تیر 1396 - 23:32 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله علم و فناوری صلح خبر دانش > محیط زیست جهان – نروژ، هلند، آلمان، ژاپن، هند و حالا هم فرانسه. فرانسه جدیدترین کشوری در دنیاست که اعلام کرده به سوی حذف تولید خودروهای بنزینی و گازوئیل‌سوز حرکت خواهد کرد. براساس گزارشي كه روز گذشته بي‌بي‌سي منتشر كرد، دولت فرانسه از هدفگذاري خود براي حذف خودروهاي […]

به گزارش مجله علم و فناوری صلح خبر

دانش > محیط زیست جهان – نروژ، هلند، آلمان، ژاپن، هند و حالا هم فرانسه. فرانسه جدیدترین کشوری در دنیاست که اعلام کرده به سوی حذف تولید خودروهای بنزینی و گازوئیل‌سوز حرکت خواهد کرد.

براساس گزارشي كه روز گذشته بي‌بي‌سي منتشر كرد، دولت فرانسه از هدفگذاري خود براي حذف خودروهاي بنزيني و گازوئيلي تا سال 2040خبر داده است. برخي خبرگزاري‌ها اعلام كرده‌اند كه چنين تصميمي مقابله با تصميم دونالد ترامپ، رئيس‌جمهور آمريكا براي خروج از معاهده اقليمي پاريس است.

توافقنامه اقليمي پاريس قراردادي در چارچوب پيمان‌نامه سازمان ملل در زمينه تغييرات اقليمي (UNFCCC) است كه قرار است از سال ۲۰۲۰ به حل مسائل مرتبط با تعديل، ‌تأمين بودجه و سازگاري با بحران انتشار گازهاي گلخانه‌اي بپردازد.متن اين توافقنامه پس از مذاكراتي كه ميان نمايندگان 195كشور جهان از جمله آمريكا در بيست و يكمين كنفرانس تغييرات اقليمي سازمان ملل متحد در پاريس انجام گرفت، تصويب شد و در 21دسامبر سال 2015به تأييد عمومي رسيد.

اين پيمان در روز زمين، برابر با 22آوريل سال 2016در مراسمي در نيويورك به امضا رسيد. اين توافقنامه از چهارم نوامبر سال 2016به اجرا درآمده است. اما دونالد ترامپ، دوم ژوئن ۲۰۱۷، برابر با ۱۲ خرداد ۹۶ خروج رسمي آمريكا از اين توافقنامه را اعلام كرد و جنجال بزرگي به راه انداخت كه پيامدهاي آن هنوز ادامه دارد.

بسياري از روساي جمهور به نكوهش تصميم ترامپ پرداخته و راهپيمايي‌هايي هم حتي در داخل آمريكا عليه او به راه افتاد. حتي برخي ايالات آمريكا اعلام كردند در چارچوب معاهده پاريس باقي مي‌مانند و از تصميم دولت مركزي آمريكا تبعيت نخواهند كرد.

  • زمين نفس مي‌خواهد

با اين حال به‌نظر مي‌رسد عزم دولت‌ها حركت به سوي حذف گازهاي گلخانه‌اي طبق معاهده پاريس است. بسياري از كشورها و شركت‌هاي خودروساز مانند ولوو يا تويوتاي ژاپن از هدفگذاري خود براي كاهش تدريجي توليد خودروهاي بنزيني و گازوئيلي و در عوض توليد خودروهاي هيبريدي(برقي- بنزيني) و نهايتا توليد تمام و كمال خودروهاي برقي خبر داده‌اند. آلايندگي و گرم‌شدن تدريجي كره زمين دولت‌ها و ملت‌ها را وا داشته تا به سوي چنين هدفي حركت كنند.

ايران هم ازجمله كشورهايي است كه به معاهده پاريس پيوسته و از قضا با مشكل آلودگي هوا در شهرهاي بزرگ مواجه است. با اين حال هنوز برنامه خاصي براي كاهش توليد خودروهاي بنزيني و گازوئيلي و توليد خودروهاي هيبريدي ديده نمي‌شود. هر چند واردات خودروهاي هيبريدي كم كم مورد توجه قرار گرفته است.

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبریار صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی و خبریار صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید