امروز: دوشنبه, ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 15 ذو القعدة 1446 | 2025-05-12
کد خبر: 161516 |
تاریخ انتشار : 11 تیر 1396 - 16:32 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله علم و فناوری صلح خبر دانش > فناوری‌ – همشهری آنلاین:نقاشان بزرگی مانند کلود مونه یا پابلو پیکاسو گاه و بیگاه در جهان ظهور پیدا می‌کنند و جهان هنر را سرپا نگه می‌دارند، سبک‌های زیبایی‌شناسانه جدید ابداع می‌کنند و جنبش‌هایی مانند امپرسیونیسم با آبستره را از خود به جا می‌گذارند، اما شاید میراث این هنرمندان در […]

به گزارش مجله علم و فناوری صلح خبر

دانش > فناوری‌ – همشهری آنلاین:
نقاشان بزرگی مانند کلود مونه یا پابلو پیکاسو گاه و بیگاه در جهان ظهور پیدا می‌کنند و جهان هنر را سرپا نگه می‌دارند، سبک‌های زیبایی‌شناسانه جدید ابداع می‌کنند و جنبش‌هایی مانند امپرسیونیسم با آبستره را از خود به جا می‌گذارند، اما شاید میراث این هنرمندان در آینده به دست ماشین‌ها بیافتد.

براساس گزارش نيوساينتيست، محققان كالج چارلستون در كاروليناي جنوبي سيستم هوش مصنوعي ابداع كرده‌اند كه مي‌تواند تصاويري در سبك‌هاي غيرمتعارف خلق كند،‌تصاويري كه مورد استقبال عموم قرار گرفته‌است.

به گفته ماريان مازون تاريخ‌شناس هنري در كالج چارلستون،‌هدف ايجاد هنري است كه جديد است، اما نه چندان جديد. محققان براي ايجاد اين سيستم نوعي الگوريتم مشهور به شبكه GAN را دچار تغييراتي ساختند تا در آن دو شبكه عصبي در برابر يكديگر به رقابت بپردازند تا هريك نتيجه‌اي بهتر از ديگري ارائه دهد. يكي از شبكه‌ها نتيجه‌اي را ارئه مي‌دهد و شبكه ديگر آن را قضاوت مي‌كند و اين روند ادامه پيدا مي‌كند تا بهترين نتيجه به دست آيد.

در اين پروژه،‌ يكي از نقش‌ها توسط شبكه‌اي خلق كننده و نقش ديگر توسط شبكه‌اي تفكيك كننده ايفا مي‌شود. اين شبكه از روي 81500 نقاشي آموزش ديده تا بتواند تفاوت‌هاي ميان تصاويري كه هنر ناميده مي‌شوند را با تصاويري كه هنر نام ندارند، تشخيص دهد. اين شبكه همچنين توانايي تشخيص ميان سبك‌هاي هنري را نيز دارد.

چالش پروزه اين است كه شبكه خالق تمامي تلاش و هوش خود را به كار مي‌بندد تا اثري خلق كند كه شبكه تفكيك‌كننده آن را هنر شناسايي كند،‌اما هنري كه در دسته هيچ يك از سبك‌هاي موجود نمي‌گنجد.

تصاوير ايجاد شده به صورت آنلاين و حضوري مورد نظرسنجي قرار گرفتند درحالي كه داوطلبان هيچ اطلاعي از هويت هنرمند و چگونگي خلق آثار نداشتند. داوطلبان به پرسش‌هايي درباره پيچيدگي يا جديد بودن اثر هنري پاسخ دادند و محققان در نهايت شگفتي مشاهده كردند آثار هوش مصنوعي تا حد كمي بالاتر از آثار نقاشي انساني رتبه بندي شده‌است.

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبریار صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی و خبریار صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید