امروز: سه شنبه, ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 16 ذو القعدة 1446 | 2025-05-13
کد خبر: 157899 |
تاریخ انتشار : 24 خرداد 1396 - 13:26 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله علم و فناوری صلح خبر دانش > فناوری‌ – همشهری آنلاین:دانشمندان برای مطالعه روی جهان قابل مشاهده، از شبیه‌سازی‌هایی استفاده می‌کنند که بیشتر درباره گذشته یا آینده جهان هستی است،‌ و در همین فرایند بزرگترین جهان مجازی شبیه‌سازی شده در یک ابررایانه را خلق کرده‌اند. براساس گزارش اسپيس، محققان از يك ابررايانه براي شبيه‌سازي 25 […]

به گزارش مجله علم و فناوری صلح خبر

دانش > فناوری‌ – همشهری آنلاین:
دانشمندان برای مطالعه روی جهان قابل مشاهده، از شبیه‌سازی‌هایی استفاده می‌کنند که بیشتر درباره گذشته یا آینده جهان هستی است،‌ و در همین فرایند بزرگترین جهان مجازی شبیه‌سازی شده در یک ابررایانه را خلق کرده‌اند.

براساس گزارش اسپيس، محققان از يك ابررايانه براي شبيه‌سازي 25 ميليارد كهكشان مجازي كه متشكل از دو تريليارد ذره ديجيتالي هستند استفاده كردند. اين شبيه سازي كه توسط فيزيك‌اخترشناسان دانشگاه زوريخ انجام گرفته‌است، براي تنظيم كردن ماهواره Euclid كه قرار است در سال 2020 به فضا پرتاب شود مورد استفاده قرار خواهد گرفت. قرار است اين ماهواره به مطالعه معماي ماده و انرژي تاريك بپردازد.

اين ماهواره قادر به مشاهده مستقيم ماده تاريك نيست، اما مي‌تواند نشانه‌هايي كه از آن روي ديگر مواد به جا مي‌ماند را رديابي كند و محاسبات به دست آمده از جهان مجازي شبيه‌سازي شده مي‌تواند ماهواره را آگاه كند كه بايد به دنبال چه بگردد.

براي دستيابي به بهترين نتيجه شبيه‌سازي،‌ دانشمندان سه سال از زمان خود را صرف به ساخت كدي به نام PKDGRAV3 كردند كه متناسب با معماري جديد‌ترين ابررايانه‌هاي جهان نوشته شده‌بود. دانشمندان توانستند با بهبود دادن دقيق الگوريتم‌هاي مورد استفاده براي شبيه‌سازي جهان، زمان مورد نياز براي خلق 13.8 ميليارد سال از تاريخ جهان هستي از زمان بيگ‌بنگ تا به امروز را شبيه‌سازي كنند.

زماني كه اين الگوريتم‌ها روي ابررايانه پيز ديانت در مركز ابررايانش ملي سوئيس مورد آزمايش قرار گرفتند، كد توانست در عرض 80 ساعت كل جهان را شبيه‌سازي كند. محاسباتي كه در اين ابررايانه انجام مي‌شوند چگونگي تكامل جريان ماده تاريك تحت فشار جاذبه و ايجاد حفره‌هاي ماده تاريكي كه به گفته اخترشناسان كهكشان راه شيري را در بر گرفته‌اند‌ را  مورد بررسي قرار مي‌‌دهند.

زماني كه ماهواره Euclid طي ده سال آينده به فضا فرستاده شود،‌ از اين كد جديد و اطلاعات شبيه‌سازي شده براي معني‌بخشيدن به اطلاعاتي كه گرد‌آوري مي‌كند استفاده خواهد شد.

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبریار صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی و خبریار صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید