امروز: سه شنبه, ۱۸ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 8 رجب 1446 | 2025-01-07
کد خبر: 192092 |
تاریخ انتشار : 17 مهر 1396 - 14:46 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر خطر بروز بحران مالی بزرگ در جهان به گزارش صلح خبر؛ خطر بروز بحران مالی بزرگ در جهان روزنامه فایننشال تایمز در پایگاه اینترنتی خود نوشت: ولفگانگ شوبله، وزیر دارایی آلمان که مسئولیت هدایت یکی از بزرگترین اقتصادهای جهان را در هشت سال گذشته داشته است، در مصاحبه با فایننشال تایمز […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

خطر بروز بحران مالی بزرگ در جهان

به گزارش صلح خبر؛ خطر بروز بحران مالی بزرگ در جهان

خطر بروز بحران مالی بزرگ در جهان

روزنامه فایننشال تایمز در پایگاه اینترنتی خود نوشت: ولفگانگ شوبله، وزیر دارایی آلمان که مسئولیت هدایت یکی از بزرگترین اقتصادهای جهان را در هشت سال گذشته داشته است، در مصاحبه با فایننشال تایمز گفت به خاطر تریلیون ها دلاری که بانک های مرکزی به بازار تزریق کرده اند، خطر ایجاد «حباب های جدید» وجود دارد.

وی همچنین درباره خطرات بی ثباتی در منطقه یورو، به ویژه خطرات ناشی از ترازنامه های بانکی که با میراث به جا مانده از وام های خنث (وام های سررسید گذشته) پس از بحران تشدید شده است، هشدار داد.

شوبله که به زودی از سمت وزیر دارایی آلمان کنار می رود، در سیاست اروپا در پاسخ به بحران بدهی منطقه یورو نقش داشت و در کشورهایی همچون یونان به عنوان معمار ریاضت اقتصادی، وجهه خوبی ندارد. اما از وی -که در جلب حمایت از یورو و همگرایی عمیق تر اروپا به سوی جامعه شکاک آلمان مهارت زیادی دارد، به عنوان طرفدار دو آتشه اروپا در دولت آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان یاد خواهد شد.

شوبله در گفتگو با فایننشال تایمز گفت همه پرسی سال گذشته درباره برکسیت (خروج انگلیس از اتحادیه اروپا) ثابت کرده است که گوش دادن به «افراد عوام‌فریبی که می گویند ما پول زیادی به اروپا می پردازیم» چقدر «احمقانه» بود.

وی گفت: «از این لحاظ، آنها کمک بزرگی به همگرایی اروپا کردند. اما برکسیت، در کوتاه مدت واقعاً کمکی به انگلیس نمی کند.»  در بحبوحه نگرانی ها درباره تاثیری که ورود 92 نماینده حزب راستگرای پوپولیست «گزینه ای دیگر برای آلمان» بر پارلمان خواهد داشت، قرار است شوبله به سمت ریاست پارلمان منصوب شود. حزب «گزینه ای دیگر برای آلمان» با کسب 12 ممیز شش دهم درصد آراء در انتخابات ماه گذشته، موجب حیرت تشکیلات سیاسی در این کشور شد.

شوبله که دوشنبه برای آخرین بار به عنوان وزیر دارایی آلمان در نشست وزیران دارایی کشورهای منطقه یورو شرکت خواهد کرد، تلاش کرد بار دیگر به متحدان آلمان اطمینان دهد که موفقیت غیرمنتظره این حزب هیچ تاثیری بر پایبندی کشورش به دموکراسی لیبرال نخواهد داشت.

وی گفت: «هرگز امکان ندارد آلمان دوباره به ملی گرایی بازگردد.»

رای دهندگانی که از حزب «گزینه ای دیگر برای آلمان» حمایت کردند، ناراضی بودند، احساس می کردند نادیده گرفته می شوند، از بی عدالتی که احساس می کردند، خشمگین بودند، و از تغییری که در جهان می دیدند، نگران بودند. اما شوبله گفت: «هیچ دلیلی وجود ندارد که فکر کنیم دموکراسی و حاکمیت قانون در خطر است.»

با این حال، وی هشدار داد جهان در معرض خطر «ایجاد حباب های جدید» است.» وی گفت: «کارشناسان اقتصادی در سراسر جهان نگران افزایش خطرات ناشی از افزایش بیش از پیش نقدینگی و رشد بدهی دولتی و خصوصی است. من خودم نیز نگران این موضوع هستم.»

وی این سخنان را یک روز پس از آن بیان کرد که کریستین لاگارد، رئیس صندوق بین المللی پول، گفت از آغاز این دهه، جهان بهترین شتاب رشد را داشته است، اما وی در عین حال درباره «تهدیدهای پیش روی ناشی از عوامل مختلف، از بدهی سنگین در بسیاری از کشورها گرفته تا توسعه اعتباری سریع در چین، و خطرپذیری بیش از حد در بازارهای مالی» هشدار داد.

دیدگاه‌های شوبله با نگرش «بانک تسویه حساب های بین المللی» نیز سازگار است. این بانک همواره تاکید داشته است که تسهیل پولی شدید از سوی بانک های مرکزی ایجاد حباب در قیمت دارایی ها را تشدید می کند.

این بانک ماه پیش هشدار داد جهان به قدری به اعتبارات ارزان عادت کرده است که نرخ بهره بالاتر ممکن است بهبود اقتصادی جهان را تحت تاثیر منفی قرار دهد.

شوبله نیز با حمایت از ریاضت های اقتصادی گفت این واژه به خودی خود حاکی از سیاست سختگیرانه مالی است که الزاماً کسری بیشتر را چیز خوبی نمی داند.»

وی گفت رونق اقتصادی فعلی آلمان، با توجه به افزایش سرمایه گذاری و تقاضای داخلی و کاهش آمار بیکاری به پایین ترین سطح از زمان وحدت دوباره آلمان شرقی و غربی، مؤید سیاست اقتصادی است که اولویت آن، «تبعیت از مقررات» و اجتناب از کسری است.

به نوشته فایننشال تایمز، آلمان تحت هدایت شوبله به عنوان وزیر دارایی، از سال 2014 بودجه متوازنی داشته است.

وی با مقایسه الگوی بازار اجتماعی آلمان که اجماع محور است، با بازارهای آزاد انگلیس و آمریکا گفت: «انگلیس همواره کاپیتالیسم رایلند (ایالتی در آلمان) را مسخره می کرد. اما ما شاهد این بوده ایم که ابزار اقتصاد بازار اجتماعی، در مقابله با بحران (مالی)، در مقایسه با دیگر نقاطی که بحران در آنها بروز کرد، مؤثرتر بود.»

شوبله بدون اشاره مستقیم به پیشنهادهای امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه برای اصلاح منطقه یورو، از «ابتکارهای سختگیرانه» برای اصلاح اتحادیه اروپا استقبال کرد. وی فقط گفت وظیفه اصلی که منطقه یورو با آن رو به روست، «کاهش خطراتی است که هنوز بسیار شدید است، از جمله خطرات مربوط به ترازنامه های بانکی در بسیاری از کشورهای عضو اتحادیه اروپا.»

وی افزود: «ما باید اطمینان پیدا کنیم که در صورت یک بحران اقتصادی جدید، به اندازه کافی قابلیت بهبود اوضاع را خواهیم داشت. ما همواره چنین دوران مثبت اقتصادی را که الان داریم، نخواهیم داشت.»

اگر خبر يا گزارشي داريد از بخش خبرنگاران صلح خبر براي ما ارسال نماييد.

خبرنگاران RSS

قوانين خبرنگاران صلح خبر

  1. در صورت تمايل اعلام نماييد تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما مي توانيد از بخش خبرنگاران صلح خبر، اخبار و گزارش هاي خود را ارسال نماييد.
  3. شما مي توانيد اخبار و گزارش ها را به ايميل solhkhabar@yahoo.com ارسال نماييد.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاوير و گزارش هاي خود قوانين و مقرارت را رعايت فرماييد.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومي اکيدا خودداري فرماييد.
  6. از ارسال کاريکاتورهاي توهين آميز يا تصاوير موهن اکيدا خودداري فرماييد.
  7. رعايت کپي رايت در مطالب ارسالي الزامي است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطي بلافاصله حذف مي گردد.

گروه وبگردي صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید