امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 230992 |
تاریخ انتشار : 29 اردیبهشت 1397 - 17:57 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر مدیرکل بحران استان مازندران با بیان اینکه طی بارش های اخیرشهرستان بهشهر، یانه سر گلوگاه و سوادکوه بیشترین بارندگی را شاهد بودند، تصریح کرد: شدت بارندگی در این نقاط  منجر به جاری شدن سیل در یانه سر و شالیزارهای کشاورزی شد. علی اصغر احمدی در گفت و گو با […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

مدیرکل بحران استان مازندران با بیان اینکه طی بارش های اخیرشهرستان بهشهر، یانه سر گلوگاه و سوادکوه بیشترین بارندگی را شاهد بودند، تصریح کرد: شدت بارندگی در این نقاط  منجر به جاری شدن سیل در یانه سر و شالیزارهای کشاورزی شد.

علی اصغر احمدی در گفت و گو با صلح خبر در مورد خسارت ناشی از آبگرفتگی و سیلاب طی دو  روز گذشته اظهار کرد: در پی اطلاعیه روابط عمومی و اخطاری که مدریت بحران صادر کرده بود، بارندگی شدید موجب خسارت بخشی از نقاط مسکونی و اراضی کشاورزی شهرستان‌های سوادکوه، بهشهر و گلوگاه شد.

مدیرکل بحران استان مازندران گفت: سیل در بخش هایی از سوادکوه و محله های زیرآب، گستردگی بیشتری داشت به طوری که دهستان ولوپی و کسلیان بیشترین خسارت در حوزه کشاورزی را دیدند.

مدیرکل بحران استان مازندران در مورد تخصیص تسهیلات به خسارت دیدگان شهرهای سیل زده یادآور شد: هئیت دولت  باید مصوبه ای مبنی بر پرداخت خسارت در حوزه کشاورزی و مسکن بر اثر سیل ابلاغ کند تا دستگاه ها مکلف به پرداخت شوند.

احمدی با اشاره به این که بیمه تضمین تولید هرگونه اتفاقی را که منجر به کاهش تولید در واحد سطح شود در بر خواهد گرفت،  تصریح کرد:  هرچند کشاورزان به بیمه ها اعتمادی ندارند اما بیمه مکلف به پرداخت خسارت کشاورزان است.

وی بابیان این که میزان حق بیمه پرداختی کشاورزان در بیمه تضمین تولید بابت محصولات از ۹ تا ۱۵ هزار تومان در هر هکتار با توجه به نوع محصول است یادآور شد: کشاورزان می‌توانند با این میزان هزینه تمامی محصولات کشاورزی خود را بیمه تضمین تولید کرده و مابقی را دولت پرداخت می کند.

مدیرکل مدیریت بحران استان مازندران ضمن اشاره به این که بیمه تضمین تولید با پیگیری‌های استاندار و صندوق کشاورزی برای نخستین بار در استان مازندران راه‌اندازی شده است، تصریح کرد: بیمه تضمین تولید می‌تواند بسیاری از مشکلات کشاورزان را برطرف کند.

مدیرکل بحران استان مازندران زمان جمع‌بندی برآورد خسارت بارندگی دو روز گذشته را یک هفته عنوان کرد تا زمان مناسب برای برآورد هزینه ها ی خسارت دیدگان وجود داشته باشد.
انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید