امروز: شنبه, ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 13 ذو القعدة 1446 | 2025-05-10
کد خبر: 425946 |
تاریخ انتشار : 01 فروردین 1400 - 0:30 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) در گزارش جدیدی پیش بینی کرد تقاضا برای بنزین ممکن است هرگز به سطح پیش از شیوع ویروس کرونا برنگردد زیرا مصرف بیشتر در کشورهای در حال توسعه با رشد بهره وری سوخت و استفاده از خودروهای برقی در کشورهای ثروتمندتر جبران می شود. به […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) در گزارش جدیدی پیش بینی کرد تقاضا برای بنزین ممکن است هرگز به سطح پیش از شیوع ویروس کرونا برنگردد زیرا مصرف بیشتر در کشورهای در حال توسعه با رشد بهره وری سوخت و استفاده از خودروهای برقی در کشورهای ثروتمندتر جبران می شود.

به گزارش صلح خبر، آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) در گزارش دورنمای پنج ساله که در سال ۲۰۲۰ پیش از این که تبعات پاندمی کووید ۱۹ کاملا در کشورهای غربی ملموس شود،  پیش بینی کرد تقاضا برای بنزین به دوران پیک خود نزدیک شده است و پس از آن دورنمای تقاضا از سال ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۵ یکنواخت می ماند.

اما آژانس بین‌المللی انرژی در گزارشی که هفته گذشته منتشر کرد، با اشاره به این که دورکاری در دوران پاندمی تقاضا را از میان برده و رفت و آمد احتمالا در سال ۲۰۲۱ و سالهای آینده محدود می ماند، پیش بینی کرد مصرف جهانی بنزین بعید است به سطح سال ۲۰۱۹ بهبود پیدا کند. رشد قوی در کشورهای در حال توسعه به حدی نیست که کاهش مصرف در کشورهای عضو سازمان توسعه و همکاری اقتصادی که بهره وری سوخت آنها بهبود پیدا کرده است را جبران کند.

بر اساس گزارش رویترز، آژانس بین‌المللی انرژی انتظار دارد مصرف بنزین در سال ۲۰۲۲ رشد قوی پیدا کرده و فاصله ای که با سطح مصرف پیش از شیوع ویروس کرونا داشت را کم کند اما وضعیت تقاضا برای بنزین احتمالا به مدت سالهای متوالی یکنواخت خواهد ماند. این آژانس همچنین پیش بینی کرد تقاضا برای نفت احتمالا هرگز به مسیری که پیش از شیوع پاندمی داشت بازنخواهد گشت و در دوران پساکرونا ممکن است هیچ بازگشتی به وضعیت عادی برای بازار نفت وجود نداشته باشد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید