به گزارش صلح خبر، “علیاصغر مونسان” شامگاه سوم مهرماه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان کرمان با ابراز امیدواری که این سفر بتواند به رونق گردشگری استان کرمان کمک کند، از ظرفیتهای متعدد گردشگری این استان سخن به میان آورد و اعلام نمود: طبیعتگردی، وجود متعدد آثار تاریخی، مناسبات و آداب مردم این استان تنها بخشی از از ظرفیتهای گردشگری کشور به حساب می آید.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از تعریف بازارهای هدف گردشگری در کشور خبر داد و عنوان کرد: وقتی چرخ گردشگری به حرکت در بیاید، همه ابعاد اقتصادی کشور نیز به تحرک در خواهد آمد.
وی با بیان این مطلب که بخش گردشگری با حداقل سرمایهگذاری، اشتغال ایجاد میکند، تصریح کرد: پایداری شغل در حوزه گردشگری یکی از ویژگیهای صنعت گردشگری است.
مونسان با اشاره به ابعاد فرهنگی گردشگری، اظهار کرد: با توجه به تبلیغات سوء در خصوص ایران در دنیا، اما هر گردشگری که وارد کشور میشود پس از رفتن از کشور به عنوان سفیر گردشگر برای ما تبدیل میشود که این موضوع بسیار حائز اهمین است.
این مقام عالی وزارت ادامه داد: معتقدیم حوزه گردشگری حتی می تواند به نشاط اجتماعی جامعه نیز کمک کند ضمن آنکه بار دیگر تاکید داریم که این حوزه می تواند اشتغال وسیعی را در سطح کشور ایجاد کند همان گونه که در بخش صنایع دستی زمینه اشتغال خوبی فراهم کرده و امیدواریم با برنامه های ریزی های صورت گرفته بتوانیم اشتغال حوزه گردشگری را نیز در سطح کشور فراگیر کنیم.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی؛ گردشگری را یکی از مزیتهای ایران دانست و اعلام نمود: وجود بیش از ۶۰۰ موزه فعال، طبیعت بینظیر، آثار تاریخی و بکر و … از مزیتهای گردشگری ایران هستند که شاید در معدود کشورهایی بتوانیم این مجموعه از آثار و طبیعت را با هم مشاهده کنیم که در این راستا باید برنامه ریزی های مناسبی صورت گیرد.
وی با بیان این مطلب که امیدواریم با همکاری مجلس اعتبارات خوبی به به این وزارتخانه اختصاص یابد، اظهار کرد: سهم گردشگری در GDP کشور عددی در حدود ۲.۹ درصد است و به دنبال آن هستیم که سهم این بخش را به ۲۰ میلیون دلار و حتی ۴۰ میلیون دلار برسانیم لذا باید رونق صنعت گردشگری در اولویت برنامه های کشور قرار گیرد.
مونسان با بیان این مطلب که استان کرمان با توجه به ظرفیتهای که در آن وجود دارد میتواند به عنوان یکی از قطبهای گردشگری کشور تبدیل شود، تصریح کرد: در این راستا باید در استان کرمان، برنامهریزیهای لازم برای این مهم صورت پذیرد.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در پایان درباره دستاوردهای سفر به استان کرمان نیز اظهار کرد: در سفر به استان کرمان، ۱۸ میلیارد تومان اعتبار برای موضوعات مرتبط به مرمت بناهای تاریخی و توسعه گردشگری این منطقه اختصاص داده خواهد شد.
به گزارش صلح خبر، حجتالسلام “حسن علیدادیسلیمانی” نماینده ولی فقیه در استان کرمان نیز در این دیدار استان کرمان را پهناورترین استان کشور دانست و اعلام نمود: استان کرمان یک استان چهار فصل با قدمت تاریخی زیادی است بهگونهای که چندین هزار سال سابقه تاریخی و تمدن در این منطقه شناسایی شده ضمن آنکه ظرفیتهای طبیعی بسیار خوبی دارد که از این حیث استان کرمان را به عنوان یکی از استانهای ممتاز در کشور مطرح کرده است.
وی خطاب به وزیر میراث فرهنگی و با تاکید بر اینکه بخش تاریخی شهر کرمان مورد توجه قرار گیرد تا به یکی از قطبهای گردشگری تبدیل شود، اعلام نمود: انتظار داریم با کمک مسئولین استانی احیای بافت قدیمی و تاریخی شهر کرمان در اولویت برنامههای کاری این وزارتخانه در استان کرمان قرار گیرد زیرا در این منطقه، فرهنگ، معماری، مهندسی، تاریخی و … به صورت یکجا جمع شده است و لذا اگر به آن توجه ویژه ای شود، قطعا ظرفیت گردشگری بسیار خوب را برای شهر کرمان به همراه خواهد داشت.
انتهای پیام