امروز: یکشنبه, ۴ خرداد ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 28 ذو القعدة 1446 | 2025-05-25
کد خبر: 363853 |
تاریخ انتشار : 22 خرداد 1399 - 11:23 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر دو مجسمه «کریستف کلمب» در آمریکا مورد حمله معترضان قرار گرفت. به گزارش صلح خبر و به نقل از آرت‌نت نیوز، همچنان که در سایه اعتراضات اخیر امریکا مجسمه‌های یادبود در کشورهای مختلف به صورت نمادین توسط معترضان واژگون می‌شوند، دو مجسمه یادبود «کریستف کلمب» در «بوستون» در جریان […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

دو مجسمه «کریستف کلمب» در آمریکا مورد حمله معترضان قرار گرفت.

به گزارش صلح خبر و به نقل از آرت‌نت نیوز، همچنان که در سایه اعتراضات اخیر امریکا مجسمه‌های یادبود در کشورهای مختلف به صورت نمادین توسط معترضان واژگون می‌شوند، دو مجسمه یادبود «کریستف کلمب» در «بوستون» در جریان اعتراضات آمریکا مورد حمله قرار گرفت.

برخی معتقدند «کریستف کلمب» کاوش‌گر ایتالیایی که به عنوان کاشف قاره آمریکا شناخته می‌شود در ترویج برده‌داری نقش داشته است.

معترضان سر یکی از مجسمه‌های «کریستف کلمب» را که در یکی از پارک‌های منطقه «نورث اند» شهر «بوستون» واقع شده‌ است، از تنش جدا کردند. صبح روز بعد از این حادثه، سر جدا شده این مجسمه بر روی سکوی مجسمه درحالی دیده شد که نوار زرد رنگ پلیس همچون صحنه جرم اطراف این مجسمه کشیده شده بود.

شهردار «بوستون» پس از این حادثه اعلام کرد این مجسمه از پارک برداشته می‌شود.

این مجسمه که در سال ۱۹۷۹ بنا شده، بارها مورد حمله معترضان قرار گرفته است. در سال ۲۰۱۵، معترضان روی این مجسمه رنگ قرمز پاشیدند و عبارت «جان سیاه‌پوستان مهم است» را روی سکوی آن نوشتند. سر این مجسمه پیش‌تر در سال ۲۰۰۶ نیز از تنش جدا شده بود.

در شهر «ریچموند» واقع در ایالت «ویرجینیا» نیز حدود ۱۰۰۰ معترض با استفاده از طناب مجسمه‌ی ۲ متری «کریستف کلمب» را پایین کشیدند. سپس آن را آتش زدند و به دریاچه نزدیک آن منطقه انداختند.

مجسمه شهر «ریچموند» در سال ۱۹۲۷ بنا شده بود.

مجسمه «کریستف کلمب» تنها مجسمه شهر «ریچموند» نیست که در هفته‌های اخیر مورد هدف معترضان قرار گرفته است. پنج مجسمه فرماندهان کنفدراسیون نیز در جریان اعتراضاتی که با کشته شدن شهروند سیاهپوست آمریکا به دست پلیس شکل گرفت، آسیب دیدند.

معترضان به خشونت‌های پلیس و برخوردهای نژادپرستانه با افراد رنگین پوست به تازگی  نیز مجسمه یک تاجر سرشناس برده را در «بریستول» پایین کشیدند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید