امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 496635 |
تاریخ انتشار : 09 اسفند 1401 - 10:45 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

نخست‌وزیر مجارستان گفت، دولت این کشور از برنامه ۱۲ بندی صلح پکن برای جنگ اوکراین حمایت می‌کند و از احتمال اعزام سربازان کشورهای اتحادیه اروپا به اوکراین می‌ترسد. به گزارش صلح خبر، به نقل از راشا تودی، ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان در سخنرانی نیم‌ ساعته خود خطاب به قانونگذاران کشورش گفت: ما از برنامه صلح […]

نخست‌وزیر مجارستان گفت، دولت این کشور از برنامه ۱۲ بندی صلح پکن برای جنگ اوکراین حمایت می‌کند و از احتمال اعزام سربازان کشورهای اتحادیه اروپا به اوکراین می‌ترسد.
به گزارش صلح خبر، به نقل از راشا تودی، ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان در سخنرانی نیم‌ ساعته خود خطاب به قانونگذاران کشورش گفت: ما از برنامه صلح چین برای جنگ اوکراین حمایت می‌کنیم. این درگیری مداوم برای اوکراینی‌ها، روس‌ها، مجارستانی‌ها، اروپا و قاعدتا کل جهان بد است. بوداپست باید از این درگیری جدا بماند.
وی همچنین با انتقاد از برخی طرف‌های مخالف به دلیل حمایت‌های بیش از اندازه از کی‌یف گفت: ما به اوکراینی‌ها احترام می‌گذاریم و به آن‌ها کمک می‌کنیم اما منافع اوکراین نمی‌تواند از منافع مجارستان فراتر رود.
اوربان همچنین بیان داشت: اوکراین احتمالا دیر یا زود به ائتلاف نظامی ناتو خواهد پیوست اما جوانب گسترش این ائتلاف به سمت شرق باید ده‌ها هزار بار در نظر گرفته شود.
در عین حال نخست‌وزیر مجارستان از عضویت سوئد و فنلاند در ناتو حمایت و این ائتلاف نظامی را به عنوان “تضمین‌کننده امنیت توصیف” کرد اما افزود که موافق تمامی اتفاقاتی که در ناتو رخ می‌دهد، نیست.
نخست‌وزیر مجارستان ضمن ابراز نگرانی نسبت به ارسال تجهیزات نظامی به اوکراین از سوی کشورهای عضو اتحادیه اروپا گفت: دولت مجارستان نسبت به ارسال تسلیحات سایر کشورها به کی‌یف نگران است و از احتمال اینکه برخی کشورهای اتحادیه اروپا به اوکراین سرباز بفرستند، می‌ترسد.
ویکتور اوربان تصریح کرد: ما به آتش‌بس و مذاکرات صلح نیاز داریم؛ به همین دلیل است که مجارستان در تمامی صحنه‌های بین‌المللی بر وجود صلح پافشاری می‌کند و از طرح ۱۲ بندی صلح چین حمایت می‌کند.
پیشتر، چین یک سند پیشنهادی ۱۲ بندی را برای حل‌وفصل سیاسی بحران اوکراین اعلام کرد که در آن بر اهمیت منشور سازمان ملل و احترام به حاکمیت همه کشورها تاکید کرد. این سند خواستار توقف درگیری‌ها، از سرگیری مذاکرات صلح، ایمن نگه داشتن نیروگاه‌های هسته‌ای، توقف تحریم‌های یک‌جانبه و حمایت از روند بازسازی پس از جنگ شد.
انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید