امروز: سه شنبه, ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 10 شوال 1446 | 2025-04-08
کد خبر: 186441 |
تاریخ انتشار : 02 مهر 1396 - 10:15 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اخبار روز صلح خبر حمایت قاطع 134 کشور از برجام به گزارش صلح خبر؛ روزنامه ایران در صفحه اول امروز 2 مهر خود نوشت: حمایت قاطع 134 کشور از برجام وزرای خارجه «گروه 77» و چین بیانیه  دادند حمایت قاطع١٣٤ کشور از برجام برجام در حالی به محور اصلی بحث و گفت‌و‌گوی مقام‌های حاضر در […]

به گزارش مجله اخبار روز صلح خبر

حمایت قاطع 134 کشور از برجام

به گزارش صلح خبر؛ روزنامه ایران در صفحه اول امروز 2 مهر خود نوشت: حمایت قاطع 134 کشور از برجام

حمایت قاطع 134 کشور از برجام

وزرای خارجه «گروه 77» و چین بیانیه  دادند
حمایت قاطع١٣٤ کشور از برجام

برجام در حالی به محور اصلی بحث و گفت‌و‌گوی مقام‌های حاضر در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل تبدیل شده است که تنها کشورهای طرف مذاکره با ایران نبودند که بر لزوم بقای برجام و پایبندی همه طرف‌ها به آن پافشاری کردند بلکه شمار زیادی از اعضای جامعه بین‌الملل از جمله اعضای گروه 77 هم بر اهمیت حفظ توافق هسته‌ای تأکید کردند. گروهی که متشکل از تعداد کثیری از کشورهای در حال توسعه است که بزرگترین سازمان بین دولتی در سازمان ملل به حساب می‌آید.

وزیران خارجه گروه ۷۷ و چین در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در بیانیه‌ای ضمن حمایت از برجام با تحریم‌های اقتصادی یکجانبه علیه ایران مخالفت کرده و خواستار لغو فوری این تحریم‌ها شدند. اعضای این گروه که 134 کشور را شامل می‌شوند، برجام را یک الگوی سازنده و واقعی و نتیجه عملکرد موفقیت‌آمیز نظام چندجانبه‌گرا در حل مسائل مهم جهانی دانستند که می‌تواند به مثابه یک مدل واقعی و از طریق تقویت همکاری‌های بین‌المللی به دستیابی کشورها به توسعه پایدار کمک کند.

لاوروف: مخالفت ترامپ بابرجام پیام نادرستی به کره شمالی است تأکید اعضای این گروه بر اجرای برجام در حالی است که همزمان سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه نیز با تأکید بر موضع این کشور در حمایت از برجام گفت: «با بازنگری پیمان بین‌المللی با ایران مخالفیم و چین، آلمان، فرانسه و انگلیس نیز مخالف چنین اقدامی هستند». وزیر امور خارجه روسیه با اشاره به شرایط کنونی و بحران شبه جزیره کره و تهدید اتمی پیونگ یانگ تأکید کرد که اگر امریکا در این شرایط از برجام خارج شود و تحریم‌های یکجانبه علیه ایران را که در چارچوب این توافق دو سال پیش لغو کرده بود دوباره وضع کند، اقدام واشنگتن پیام بسیار نادرستی برای کره شمالی خواهد بود».
لاوروف هشدار داد: «اگر توافق هسته‌ای ایران توسط امریکا لغو شود، کره شمالی خواهد گفت چرا باید با شما که توانایی اجرای توافق خود را ندارید، توافق کنیم. نه فقط وعده خود بلکه کار انجام شده را نیز عقب می‌کشید». وزیر امور خارجه روسیه همچنین بعد از دیدار همتای امریکایی خود موضعگیری رئیس جمهوری امریکا و اظهارات وی درباره برجام در نشست مجمع عمومی سازمان ملل را غیرقابل قبول و نگران‌کننده خواند و گفت:«اظهارات ترامپ درباره تهران و تأکید بر موضع غیرقابل پذیرش و انتقاد شدید از برجام توافق حل‌کننده برنامه هسته‌ای ایران، جای نگرانی خاص دارد». در همین حال مارک فیلد وزیر مشاور انگلیس در امور آسیا و اقیانوس آرام در نشستی در شورای امنیت سازمان ملل به حمایت کشورش از توافق هسته‌ای اشاره داشت و گفت:«دولت انگلیس همچنان به تعهدات خود در برجام پایبند است و از طرف‌های دیگر می‌خواهد همین کار را انجام دهند». این مواضع در پی آن مطرح شد که دونالد ترامپ در نخستین سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل تأکید کرد که امریکا هرگز در قرارداد یک‌طرفه‌ای که هیچ سودی برای این کشور نداشته باشد، باقی نخواهد ماند. ترامپ با هدف تحقق بخشیدن به وعده‌اش مبنی بر خروج از برجام دستور بازنگری در سیاست‌ها در قبال ایران را صادر کرده است.

ادعای امارات مبنی بر نقض برجام از سوی ایران با وجود تأکید کشورهای مختلف غربی و منطقه‌ای بر لزوم پابرجا ماندن توافق با ایران، امارات در قامت یکی از مخالفان برجام، ظاهر شد و ایران را متهم کرد که ناقض توافق هسته‌ای بوده است.

«شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان»، وزیر خارجه امارات در شرایطی که مقامات این کشور اخیراً در صف آرایی جدید منطقه در کنار ریاض آغازگر تنش دیپلماتیک با تهران بوده‌اند، در خلال سخنرانی خود در هفتاد و دومین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد ایران را به نقض «روح و متن» توافق هسته‌ای «برجام» متهم کرد. به گزارش رویترز،  «شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان» در بخش دیگری از اظهاراتش با بیان ادعاهای اثبات‌نشده ایران را به دخالت در امور داخلی سایر کشورها و حمایت از «گروه‌های تروریستی» متهم کرد.

نامه ۴۵ کارشناس پیشین امنیت ملی امریکا از ترامپ برای خروج از برجام همزمان با تأکید  بسیاری از مقام‌های بلندپایه جهان بر حفظ برجام ۴۵ کارشناس امنیت ملی امریکا در نامه‌ای به دونالد ترامپ، رئیس جمهوری این کشور، از وی خواسته‌اند که براساس طرح جان بولتون، سفیر پیشین امریکا در سازمان ملل متحد، از توافق هسته‌ای با ایران، برجام، خارج شود. به گزارش رسانه امریکایی: فری بیکن این کارشناسان امنیت ملی امریکا که شماری از آنها مقامات بلندپایه در عرصه‌های منع گسترش تسلیحات اتمی و کنترل آنها و امور اطلاعاتی در دولت‌های گذشته هستند، در نامه خود تصریح کرده‌اند که«برجام توافقی خطرناک است، چرا که به ایران اجازه می‌دهد در دوره زمانی این توافق برنامه تسلیحات اتمی خود را دنبال کند».

ترغیب ترامپ به خروج از برجام از سوی این مقام‌های امریکایی در حالی است که برنی سندرز، سناتور ارشد امریکایی ضمن تأکید بر اینکه امریکا باید روابط خود با ایران را از سر بگیرد، گفت: «باید توافق هسته‌ای حفظ شود».

اگر خبر يا گزارشي داريد از بخش خبرنگاران صلح خبر براي ما ارسال نماييد.

خبرنگاران RSS

قوانين خبرنگاران صلح خبر

  1. در صورت تمايل اعلام نماييد تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما مي توانيد از بخش خبرنگاران صلح خبر، اخبار و گزارش هاي خود را ارسال نماييد.
  3. شما مي توانيد اخبار و گزارش ها را به ايميل solhkhabar@yahoo.com ارسال نماييد.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاوير و گزارش هاي خود قوانين و مقرارت را رعايت فرماييد.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومي اکيدا خودداري فرماييد.
  6. از ارسال کاريکاتورهاي توهين آميز يا تصاوير موهن اکيدا خودداري فرماييد.
  7. رعايت کپي رايت در مطالب ارسالي الزامي است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطي بلافاصله حذف مي گردد.

گروه وبگردي صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید