امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 126700 |
تاریخ انتشار : 07 دی 1395 - 12:57 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا، معصومه ابتکار در جلسه مسئولان امور ایثارگران سازمان حفاظت محیط زیست سراسر کشور که عصر دوشنبه در محل سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، گفت: با کمال افتخار همه جا اعلام می‌کنیم که از جمله دستگاه‌هایی هستیم که بیشترین درصد اشتغال ایثارگران را داریم و […]

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛

به گزارش ایسنا، معصومه ابتکار در جلسه مسئولان امور ایثارگران سازمان حفاظت محیط زیست سراسر کشور که عصر دوشنبه در محل سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، گفت: با کمال افتخار همه جا اعلام می‌کنیم که از جمله دستگاه‌هایی هستیم که بیشترین درصد اشتغال ایثارگران را داریم و معتقدیم که حتما این مسئله می‌تواند به تسهیل امور و ارتقاء وضعیت سازمانی کمک کند.

ابتکار خاطرنشان کرد: گمان می‌کنم بیشتر از همه جایگاه ایثارگران، ایجاد یک فضای سالم برای کار سازمانی و تشکیلاتی و دولتی است و از این رو باید فضایی ایجاد شود تا امید، نشاط و الهام‌بخشی شهدا و ایثارگران و روحیه ایثار و فداکاری و سلامت رفتاری و اخلاقی و کاری این افراد به عنوان الگویی مهم بسط و توسعه یابد.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: معرفی و گسترش مشی اخلاقی و رفتاری شهدا و ایثارگران در شرایطی که با آسیب‌های متعدد اجتماعی مواجه هستیم، یک فرصت ارزنده برای کشور است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به نگاه مثبت و تلاش‌های دولت یازدهم و بنیاد شهدا و امور ایثارگران برای بهبود شرایط ایثارگران، اظهار کرد: دولت یازدهم در تلاش است تا جایگاه مادی و معنوی خانواده‌های شهدا و ایثارگران را ارتقاء بخشد.

وی با تاکید بر ضرورت بسط و گسترش روحیه ایثار، جهاد و فداکاری دوران دفاع مقدس در جامعه و ایجاد ارتباط بین نسلی با دفاع مقدس و ایثارگری شهدا و جانبازان، تصریح کرد: مفهوم واقعی شهادت و ایثارگی این است که به رغم آگاهی از ارزش گوهر جان خود، آن را برای آرمان و هدفی والاتر تقدیم می‌کند و می‌بخشد.

ابتکار اشاره‌ای هم به تلاش‌ها و از خودگذشتگی ها و ایثارهای صورت گرفته در دوران‌های مختلف توسط شاغلان نیروهای مسلح، نیروی انتظامی و محیط‌بانان داشت و افزود: همکاری بنیاد شهید در ثبت عنوان شهید برای سه محیط‌بان اخیر سازمان حفاظت محیط زیست در فارس و هرمزگان و ارائه خدمات به خانواده‌های آنها قابل تقدیر است و امیدواریم این همکاری‌ها در مورد سایر محیط‌بانان فداکار طی سال‌های گذشته نیز ادامه داشته باشد.

معاون رئیس جمهور با تاکید بر دشواری‌های شغل محیط‌بانی، تصریح کرد: محیط‌بانان خط مقدم دفاع از محیط زیست هستند و افرادی که این شغل را انتخاب می‌کنند تا از طبیعت ایران محافظت کنند با علم به آسی‌ ها و تهدیدهای این شغل، دست به انتخاب زده‌اند و در واقع برای حفظ محیط زیست و طبیعت ایران ایثارگری می‌کنند و ما نیز موظف به صیانت از آن ها هستیم.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ضمن اشاره به برخی اقدام‌های صورت گرفته برای ارتقاء جایگاه مادی و معنوی محیط‌بانان، گفت: یکی از اقدام‌های مهم لایحه حمایت از محیط‌بانان است که امیدواریم به تصویب و ابلاغ آن شاهد اتفاق های مثبتی در این حوزه باشیم.

وی خاطرنشان کرد: در صورتیکه حادثه‌ای برای محیط ‌انان رخ دهد سازمان حفاظت محیط زیست موظف است در مراحل درمان و پیگیری امور مربوطه و حمایت از خانواده‌های محیط‌بانان همه تلاش خود را داشته باشد.
ابتکار افزود: حتی معتقدیم در صورتیکه فردی محیط‌بان هم نباشد اما در راه دفاع و حفظ محیط زیست و طبیعت کشور دچار آسیب شود ما موظف به حمایت هستیم.
معاون رئیس جمهور با اشاره به اقدام سرباز پادگان عجب شیر که برای نجات یک سگ، پای خود را از دست داد، گفت: وظیفه داریم تلاش کنیم آسیب وارده به این سرباز وطن به حداقل برسد تا گمان نکند که در دفاع از طبیعت گامی برداشت و دچار آسیب شد اما با بی توجهی مواجه شد و تنها ماند.

مهم ترین دغدغه بنیاد شهید و امورایثارگران اشتغال خانواده های شهدا و ایثارگران است

سعید عندلیبی معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امورایثارگران ضمن قرائت متن نامه حجت الاسلام و المسلمین سید محمد علی شهیدی نماینده ولی فقیه، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خطاب به مسئولان امور ایثارگران سازمان حفاظت محیط زیست، گزارشی از اقدام‌های انجام شده برای خانواده‌های شهدا و ایثارگران در دولت یازدهم ارائه داد.

عندلیبی افزود: همانطور که در پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران هم مشهود بود، مهم‌ترین دغدغه کنونی موضوع اشتغال خانواده‌های شهدا و ایثارگران است.

وی با بیان اینکه هم اکنون 300 نوع خدمات از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران و سایر دستگاه‌های اجرایی به خانواده های شهدا و ایثارگران ارائه می‌شود، گفت: این خدمات ذیل حدود 13 عنوان خدماتی تعریف شده است.

معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد شهید و امورایثارگران با اشاره به تعریف 6 ماده در فصل ایثارگران بودجه 96، اظهار کرد: این مواد تقریبا مشمول مفاد قانون خدمات جامع به ایثارگران است که به زودی ابلاغ خواهد شد و منجر به توسعه دامنه خدمات به خانواده‌های شهدا و ایثارگران می‌شود.

رشد تخصصی و افزایش توانمندیهای ایثارگران در اولویت برنامه ریزیهای سازمانی قرار گیرد

در ادامه، سید محمد مجابی معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست با ارائه آماری از میزان جذب نیروهای سازمانی از خانواده‌های شهدا و ایثارگران طی دوره‌های مدیریتی ابتکار، گفت: تنها در سال 95، 251 فرزند شهید گزینش شده‌اند.

مجابی از مسئولان امور ایثارگران سازمان حفاظت محیط زیست سراسر کشور خواست تا در برنامه‌ریزی برای ایثارگران شاغل در سازمان اعم از فرزندان شهدا، نخست رشد تخصصی این افراد و افزایش توانمندی آنها و سپس آموزش آنها در حوزه اداری برای پرهیز از تخلفات را مد نظر قرار دهند.

معاون سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: ایثارگران الگوهای جامعه هستند و کسانی که به عنوان الگوی مردم در جامعه مطرح هستند در تمامی حوزه‌ها همچون حوزه های معنوی و اخلاقی بیشتر مورد رجوع هستند.

وی افزود: موجب خرسندی است که سازمان حفاظت محیط زیست به رغم آنکه دستگاهی نبوده که به صورت مستقیم درگیر دفاع مقدس باشد اما بیشترین میزان جذب ایثارگران و خانواده شهدا را دارد.

مجابی تاکید کرد: با برنامه‌ریزی صحیح می‌توان در کنار این کمیت حضور، افزایش کیفیت حضور را هم در سازمان حفاظت محیط زیست شاهد بود.

معاون سازمان حفاظت محیط زیست اشاره‌ای هم به صحبت های خود با حجت الاسلام و المسلمین سید محمد علی شهیدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران داشت و افزود: رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن ابراز خرسندی از نگاه سازمان حفاظت محیط زیست به موضوع ایثارگری و خانواده های ایثارگران، طی نامه‌ای خطاب به مسئولان امور ایثارگران سازمان حفاظت محیط زیست که در جلسه امروز قرائت خواهد شد، از این اقدام‌ها تقدیر کردند.

پیوند عمیق محیط زیست با مفهوم ایثارگری

بنابراین گزارش، مرتضی فرید مسئول هماهنگی امور شهداء و ایثارگران سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به پیوند عمیق مفهوم ایثارگری با محیط زیست، اظهار کرد: محیط‌بانی، حفاظت و دفاع از عرصه محیط زیست و طبیعت کشور، نوعی ایثارگری است و بنابراین سازمان حفاظت محیط زیست اگر خواهان پویایی و مشارکت مردمی برای حفظ محیط زیست است به شدت نیازمند بسط و توسعه روحیه ایثارگری در فضای سازمانی است.
فرید افزود: ایثارگران نیازمند حضور و خدمات ما نیستند بلکه ما در سطح کلان کشور برای حفظ و تقویت روحیه ایثار و فداکاری در جامعه نیازمند حضور و خدمات آنها هستیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی محیط زیست (پام)، وی ترویج فرهنگ ایثارگری، بررسی و ساماندهی مشکلات و مسائل معیشتی ایثارگران و انجام فعالیت‌های پژوهشی در این حوزه را از جمله برنامه های تدوینی در سال 1395 دانست و ادامه داد: به رغم چالش‌های مالی سازمان حفاظت محیط زیست، تلاش می‌کنیم تا در حد توان برای رفع مسائل معیشتی ایثارگران اقدام کنیم.

 انتهای پیام
 

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید