امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 391283 |
تاریخ انتشار : 09 مهر 1399 - 21:12 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر رییس دفتر رییس جمهور با تاکید بر اینکه برای توسعه کشور نیازمند حمایت از شرکت‌های دانش بنیان هستیم، گفت: دو مقوله توسعه زیر ساخت‌های فضای مجازی و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان از موضوعات مهمی است که دولت به آن توجه کرده است. به گزارش صلح خبر، محمود واعظی […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

رییس دفتر رییس جمهور با تاکید بر اینکه برای توسعه کشور نیازمند حمایت از شرکت‌های دانش بنیان هستیم، گفت: دو مقوله توسعه زیر ساخت‌های فضای مجازی و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان از موضوعات مهمی است که دولت به آن توجه کرده است.

به گزارش صلح خبر، محمود واعظی امروز در نشست هماهنگی حمایت شبکه بانکی از شرکت‌های دانش‌بنیان که به صورت آنلاین و حضوری برگزار شد، با اشاره به تجربه خود در زمان فعالیت در وزارت ارتباطات برای حمایت از استارتاپ‌ها، با تاکید بر اینکه باید به جوانان اعتماد کنیم و رویکردها را تغییر دهیم، افزود: اگر قرار است که کشور به تولید ثروت، قدرت، توسعه اقتصادی و اشتغال برسد، باید به جوانان و خیل عظیم فارغ التحصیلان اعتماد شود و ریسک آنها را بپذیریم.

وی با اشاره به چالش‌های پیش روی شرکت‌های دانش بنیان، اظهار کرد: در بانک‌ها جایی برای حمایت از جوانان شاغل در این شرکت‌ها تعریف نشده بود و ثروت این شرکت‌ها به جای سرمایه، نوآوری و خلافیت و پشتکار آنها است.

واعظی خاطر نشان کرد: اگر روزی سرمایه، موجب ثروت آفرینی می‌شد، امروز ایده، خلاقیت، نوآوری و بیگ دیتاها ثروت آفرینی را موجب می‌شود از این رو بسیار مهم است که به این مقولات توجه شود.

رییس دفتر رییس جمهور، با اشاره به اعمال ظالمانه تحریم‌ها خاطر نشان کرد: علاوه بر آنکه با شیوع کرونا برای مردم مشکلاتی ایجادشده است، به دلیل عدم مبادلات بین المللی، قیمت کالاها برای مردم افزایش یافته است ولی در همین دوران دولت دستاوردهای بزرگی داشته که در آیندگان بر روی آن حساب باز خواهند کرد.

وی با بیان اینکه از سال 1392 دولت دو مقوله را مد نظر قرار داده است، ادامه داد: مقوله اول “فضای مجازی” است. برخی از جمله من بیشتر به بخش فرهنگی فضای مجازی توجه می‌کنند ولی نباید اسیر این جنبه شویم؛ چرا که اگر می‌خواهیم اقتصاد دانش بنیان در کشور شکل بگیرد، بر بستر فضای مجازی است.

واعظی اضافه کرد: اگر اساتید با علم روز تدریس می‌کنند و اگر دانشجویان با علم روز آشنا هستند و به مقالات روز دسترسی دارند به دلیل توسعه زیر ساخت‌های فضای مجازی است که از سوی دولت ایجاد شده است.

وی مقوله دوم مورد توجه دولت را شرکت‌های دانش بنیان دانست و یادآور شد: دولت ریسک شرکت‌های دانش بنیان را پذیرفته است؛ چرا که شاهد بودیم در هر جایی که دچار مشکل شدیم به دنبال این شرکت‌ها بودیم و دیدیم که این شرکت‌ها نیز توانستند نیازهای کشور را مرتفع کنند. نمونه آن در شرایط شیوع کرونا ویروس است.

رییس دفتر رییس جمهور با اشاره به همکاری بانک‌ها با معاونت علمی برای حمایت از شرکت‎های دانش بنیان گفت: زمانی که اسنپ و تپسی در حال تاسیس بود بسیاری از نهادها با آن مخالف بودند ولی امروز این بستر در کشور فراهم شده است. نیاز است تا ما رویکردهای را تغییر دهیم.

واعظی تاکید کرد: اگر بخواهیم مسایل کشور را حل کنیم حتما باید از این شرکت‌ها حمایت شود. ما برای همیشه نمی‌توانیم این روند را ادامه دهیم.

وی با اشاره به همکاری صمیمانه صندوق نوآوری با معاونت علمی گفت: این همکاری بیشترین اثر بخشی را در حمایت از شرکت‌ها داشته است .

انتهای پیام         

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید