امروز: شنبه, ۳ خرداد ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 27 ذو القعدة 1446 | 2025-05-24
کد خبر: 389922 |
تاریخ انتشار : 03 مهر 1399 - 3:15 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر یک نماینده سابق مجلس گفت: اینکه بگویم هر شخصی ایرانی بود و سواد داشت بیاید و در انتخابات نام‌نویسی کند، توهین به مردم ایران است. منصور حقیقت‌پور در گفت‌وگو با صلح خبر، درباره اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: قوانین مربوط به این انتخابات باید یک چارچوب منطقی […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

یک نماینده سابق مجلس گفت: اینکه بگویم هر شخصی ایرانی بود و سواد داشت بیاید و در انتخابات نام‌نویسی کند، توهین به مردم ایران است.

منصور حقیقت‌پور در گفت‌وگو با صلح خبر، درباره اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: قوانین مربوط به این انتخابات باید یک چارچوب منطقی داشته باشد. اینکه بگویم هرکس ایرانی بود و سواد داشت بیاید و در انتخابات نام‌نویسی کند، توهین به مردم ایران است.

وی افزود: برخی از کشورها این قانون را دارند که برای نام‌نویسی در انتخابات باید دو هزار نفر استاد دانشگاه او را تأیید کنند، اما در کشور ما می‌بینیم که یک کسی می‌آید و ثبت‌نام می‌کند که چوپان است یا دیگری می‌آید ثبت‌نام می‌کند که اصلاً سواد ندارد. اینها باعث تمسخر انتخابات از سوی برخی مردم می‌شود و این درست نیست.

این نماینده سابق مجلس تصریح کرد: من احتمال می‌دهم این تغییراتی که نمایندگان مجلس برای اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری در نظر دارند تا برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات تکمیل نشود و احتمالا به دوره بعدی موکول خواهد شد، اما در عین حال تصور می‌کنم نفس ایجاد اصلاحاتی در قانون انتخابات ریاست جمهوری محل اشکال یا ایراد نیست.

حقیقت‌پور در پاسخ به این پرسش نظر وی درباره ارائه برنامه‌های کاندیداهای ریاست‌جمهوری به اعضای شورای نگهبان و موضوعی که در این زمینه در طرح نمایندگان گفته شده، چیست، تصریح کرد: من خودم این طرح را ندیده‌ام و نخواندم اما در عین حال می‌توان گفت که شورای نگهبان برابر قانون وظیفه‌ای در زمینه ممیزی برنامه‌های انتخاباتی کاندیداها ندارد. ما موارد بسیاری داشتیم که افراد آمدند و رییس جمهوری شدند و بعد از آن برنامه‌های خود را مطرح کردند. بنابراین کار شورای نگهبان رسیدگی به صلاحیت فردی کاندیداهای ریاست‌جمهوری است.

وی در پایان در پاسخ به این پرسش که نظرش درباره بررسی لایحه دولت به جای طرح خود نمایندگان مجلس برای اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چیست، اظهار کرد: چیزی که دولت می‌گوید لایحه‌ای است که تهیه کرده و می‌تواند در نهایت آن را با طرح نمایندگان تلفیق کرد و نقاط مشترک برجا گذاشت و نقاط اختلاف را هم در یک جلسه مشترک میان دولت و مجلس به توافق و جمع‌بندی رساند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید