امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 341874 |
تاریخ انتشار : 25 بهمن 1398 - 11:07 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد که خیریه ها پول خیرین را هزینه می کنند و باید بسنجند و در جایی هزینه کنند که افزایش بقا و کاهش مرگ و میر دهد و یا کیفیت زندگی افزایش دهد. به گزارش صلح خبر، ایرج حریرچی در […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد که خیریه ها پول خیرین را هزینه می کنند و باید بسنجند و در جایی هزینه کنند که افزایش بقا و کاهش مرگ و میر دهد و یا کیفیت زندگی افزایش دهد.

به گزارش صلح خبر، ایرج حریرچی در هفدهمین مجمع خیرین موسسه خیریه امدادگران عاشورا اعلام نمود: در سال ۹۶ مردم ایران از درآمدهای خودشان یا درآمدها دولت ۱۳۷ هزار میلیارد صرف سلامت کردند. یعنی ۸/۵ درصد تولید ناخالص کشور صرف سلامت شده یعنی از هر ۱۲ تومانی که ایرانی ها خرج کردند یک تومن آن در حوزه سلامت بوده است. اگر خیریه ها بخواهند یک درصد از این هزینه ها را تامین کنند نیاز به مبلغ بالایی است.

وی در ادامه اظهار کرد: در کشورها اروپا غربی و آمریکا شمالی خیریه ها بین ۷ الی ۱۴ درصد هزینه ها درمان را بر دوش دارند. مسئله دیگری که حائز اهمیت است هزینه کرد منابع است. بنده اگر از پول خودم برای کسی هزینه می کنم یا برای درمان بیماری فرد دیگری می توانم هر تصمیمی بگیرم اما خیریه ها پول خیرین را هزینه می کنند و باید بسنجند و در جایی هزینه کنند که افزایش بقا و کاهش مرگ و میر دهد و یا کیفیت زندگی را افزایش دهد.

معاون کل وزارت بهداشت و درمان تصریح کرد: داروی شیمی درمانی را که پزشکی تجویز کرده اما می دانیم نتیجه ندارد نباید در این مسیر هزینه کنیم. باید پزشک را توجیه کنیم که این داروها را تجویز نکنند و مریض را توجیه کنیم که درخواست نکنند. اعتماد مردم به پزشک اینگونه است که به هرچه بگوید ایمان دارند.

وی در پایان افزود: خیریه ها موظف هستند هزینه ها را در جایی صرف کند که درمان موثری داشته باشد. بعضی از اقداماتی که می کنیم باید نتایج آن را اندازه گیری کنیم. ما به افرادی که مبتلا به افسردگی هستند می گوییم بیا برویم تفریح؛ ثابت شده اون فرد اصلا انرژی ندارد و گردش عادی برای او مضر است. هر مداخله فرهنگی را باید سنجید. خیریه ها عین خیر هستند و سرمایه ها عظیمی هستند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید