امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 407775 |
تاریخ انتشار : 02 دی 1399 - 19:03 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر رییس بسیج اساتید کشور گفت:سردار سلیمانی فرمانده مکتب اسلامی انسانی در مقاومت و امنیت، بین ایران و جهان مدام در حال رفت‌وبرگشت اندیشه ای و فیزیکی بود او از افق جهان به ایران نگاه می‌کرد؛ وقتی در ایران بود جهانی می‌اندیشید و برای نجات بشریت فکر می­کرد اما وقتی […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

رییس بسیج اساتید کشور گفت:سردار سلیمانی فرمانده مکتب اسلامی انسانی در مقاومت و امنیت، بین ایران و جهان مدام در حال رفت‌وبرگشت اندیشه ای و فیزیکی بود او از افق جهان به ایران نگاه می‌کرد؛ وقتی در ایران بود جهانی می‌اندیشید و برای نجات بشریت فکر می­کرد اما وقتی در سفرها بود از زاویه جهان به ما نگاه می­کرد.

به گزارش صلح خبر، مجتبی زارعی رییس بسیج اساتید کشور در افتتاحیه کنگره بین المللی مکتب شهید سلیمانی که در خراسان رضوی برگزار شد گفت: سپهبد حاج قاسم سلیمانی محصول تربیت دو فقیهِ حکیم بود، شکوفایی او از یک محیط روستایی به تمامیت استان کرمان و قرار گرفتن او بر مصدر فرماندهی یک لشکر، حاصل یک دانشگاه و دیسیپلین نظامی نبود، زیرا او در این دوره حاصل جمع جهاد، اشک، تواضع ، اراده و محبت بود. چنین فردی وقتی پا به مکتب تربیتی آیت‌الله‌العظمی خامنه ­ای گذاشت به چهره‌ای ملّی تبدیل شد.

 وی افزود: پس از دو دهه کار معنوی و دانشی، حاج قاسم در مقابل ملیتاریسم خشن غرب و صنایع گوناگون پنتاگون و سیا نظیر بلک واتر و داعش و جبهه النصره مؤسس یک سپاه حکمت بنیان شد که معنوی، فراملّی ، فرا نژادی فرا فرقه‌ای بوده و در اوج تکریم به انسان­ها، زبان­ها و اقوام ظاهر شد، اگر حضرت امام خمینی رضوان‌الله علیه  هم بود؛ بازهم حاج قاسم در همین قامت و با همین ظرفیت می‌درخشید چون تربیت فقهای حکیمی مانند امام خمینی (ره) و آیت‌الله خامنه‌ای، حکمت بنیان است  زیرا حکمت، چنانکه هست و چنانکه باید باشد پرورش داده و تربیت می‌کند.

عضو گروه علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس گفت حاج قاسم مبدع و مؤسس نگاه دیالکتیکی به امکانات ایران اسلامی و جهان بود؛ اگر عرفا اسفار چهارگانه داشتند این فرمانده مکتب انسانی در مقاومت و امنیت، بین ایران و جهان مدام در حال رفت‌وبرگشت اندیشه ای و فیزیکی بود او از افق جهان به ایران نگاه می‌کرد؛ وقتی در ایران بود جهانی می‌اندیشید و برای نجات بشریت فکر می­کرد اما وقتی در سفرها بود از زاویه جهان به ما نگاه می­کرد ، قدر کشور ام‌القری را می­دانست.

وی افزود: او با کاربست دیالکتیکِ ایران و جهان برای ما غصه می­خورد که چرا جناحی می­شویم! چرا سیاست زده می­شویم! و چرا اصلاح‌طلب و اصول‌گرا می­کنیم! ظرفیت وجودی حاج قاسم به‌گونه‌ای شد که هم از میلتاریزم خشن عبور کرد و هم از جهاد سلفی خشن و ظاهرگرایانه.

وی گفت :البته حاج قاسم از این‌که مدام در بیرون از کشور بسر می‌برد شاید برای ما غصه‌دار می‌شد، او حتی از این زاویه به فقهای عظیم الشأن می‌گفت با توجه به تجربه مصاحبت اش با رهبران و بزرگان دنیا، باید قدردان نعمت ولایت‌فقیه و فقاهتِ حکمت بنیان آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای باشیم؛ به نظر می­رسد شاید بتوان از آیه 85 سوره قصص برای این دل‌تنگی‌های حاج قاسم استفاده کرد و به استعاره گفت؛ آنجا که وقتی به وجود مبارک پیامبر (ص) امر شد که باید به مدینه هجرت کند رسول خدا (ص) در میانه راه محزون شد، وحی آمد که ما تو را به مکّه بازگشت خواهیم داد؛ می‌توان گفت حاج قاسم درعین‌حال که به جهان بشریت تقدیم شده اما مدام دل و روحش با ایران اسلامی بود و خدا او را با تشییع ده‌ها میلیونی به فرهنگ­ها و هویت ایرانی اسلامی باز پس داد. ما در این کنگره باید نگاه دیالکتیکی و رفت‌وبرگشت مابین ایران و جهان را در بین نخبگان و مردمان تقویت کنیم.

انتهای پیام 

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید