امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 233763 |
تاریخ انتشار : 30 خرداد 1397 - 1:26 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر یک پژوهشگر موسیقی اقوام معتقد است چون گوش شنوایی وجود ندارد، من نیز برای چگونگی استفاده از موسیقی اقوام در مناسبت‌های مختلف از جمله سرود تیم ملی در جام جهانی هیچ پیشنهادی ندارم و از انجام این کار توبه کرده‌ام. هوشنگ جاوید در گفت‌وگو با صلح خبر درباره‌ی نقش […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

یک پژوهشگر موسیقی اقوام معتقد است چون گوش شنوایی وجود ندارد، من نیز برای چگونگی استفاده از موسیقی اقوام در مناسبت‌های مختلف از جمله سرود تیم ملی در جام جهانی هیچ پیشنهادی ندارم و از انجام این کار توبه کرده‌ام.

هوشنگ جاوید در گفت‌وگو با صلح خبر درباره‌ی نقش موسیقی اقوام در سرود تیم ملی گفت: من حرف خودم را به عنوان فردی که نه همه‌ موسیقی اما بخش زیادی از موسیقی اقوام را می‌شناسد، می‌زنم و نقد هم دارم.

او ادامه داد: اگر سرود تیم ملی را به هنروران موسیقی اقوام و نواحی می‌سپردند آنها می‌توانستند به خوبی این کار را انجام دهند اما روی نیروی جوان موسیقی ما هیچ برنامه‌ریزی وجود ندارد به همین دلیل نتیجه کارهایی که انجام می‌دهند نیز این چنین می‌شود.

این پژوهشگر موسیقی اقوام افزود: مسوولان مربوطه می‌توانستند بودجه‌ای که برای سرود ملی صرف کرده‌اند را در حجم کمتری بین اهالی موسیقی اقوام و نواحی تقسیم کنند تا به راحتی آثار خوبی تولید کنند.

جاوید با بیان اینکه ما نباید جوانان را دستِ کم بگیریم، اظهار کرد: جوانان ما می‌توانند کارهای خوبی در بخش موسیقی اقوام و نواحی انجام دهند اما چون متاسفانه از سوی دستگاه‌های دولتی ارجاعی صورت نمی‌گیرد، جوانان نیز خودشان کارهایی انجام می‌دهند و در فضای مجازی که راحت‌ترین بستر برای عرضه خلاقیت‌هایشان است، آن را ارائه می‌کنند.

او اضافه کرد: در واقع جوانان با انتشار کارهای خود در فضای مجازی می‌خواهند خطاب به مسوولان این حوزه بگویند، ببینید کار ما چقدر طرفدار داشت؛ در حالی که شما برای کاری که هزینه کردید نتیجه آن‌چنانی نگرفتید.

این پژوهشگر موسیقی اقوام اظهار امیدواری کرد: نگاه دستگاه‌های دولتی فرهنگی ما نسبت به به کارگیری نیروی جوان و استفاده از موسیقی اقوام بهتر شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید