امروز: چهارشنبه, ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 18 شوال 1446 | 2025-04-16
کد خبر: 271171 |
تاریخ انتشار : 21 فروردین 1398 - 14:03 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سرگرمی صلح خبر جزیره‌ای که با ۱۰۰,۰۰۰ بطری پلاستیکی ساخته شد! برترین‌ها – الهام مظفری: کارشناسان می‌گویند که ما در چند دهه گذشته ۶.۳ میلیارد تن زباله پلاستیکی تولید کرده ایم که تنها ۹% از آن‌ها بازیافت شده اند. برای مبارزه با آلودگی و پیشگیری از فاجعه جهانی، نیاز داریم زباله‌های پلاستیکی […]

به گزارش مجله سرگرمی صلح خبر

جزیره‌ای که با ۱۰۰,۰۰۰ بطری پلاستیکی ساخته شد!

برترین‌ها – الهام مظفری: کارشناسان می‌گویند که ما در چند دهه گذشته ۶.۳ میلیارد تن زباله پلاستیکی تولید کرده ایم که تنها ۹% از آن‌ها بازیافت شده اند. برای مبارزه با آلودگی و پیشگیری از فاجعه جهانی، نیاز داریم زباله‌های پلاستیکی بیشتری را بازیافت و مجددا استفاده کنیم. «ریچارد سوا» هنرور انگلیسی روش خلاقانه‌ای را برای استفاده مجدد از بطری‌های پلاستیکی به دنیا نشان داده است، او ۱۰۰۰۰۰ بطری را به یک جزیره شناور زیبا تبدیل کرده است.

پروژه جزیره شناور زمانی شروع شد که هنرور «ریچارد سوا» فهمید که می‌توان از بطری‌های پلاستیکی به عنوان مصالح ساختمانی استفاده کرد

جزیره‌ای که با ۱۰۰,۰۰۰ بطری پلاستیکی ساخته شد!
باورنکردنی است، اما ۴۵۰ سال طول می‌کشد تا یک بطری پلاستیکی تجزیه شود، که باعث می‌شود یک زباله سمی برای محیط زیست، اما یک مصالح ساختمانی بسیار بادوام باشد. ریچارد سوا مطمئن است که استفاده از بطری‌های پلاستیکی و سایر مواد دورریختنی برای ساخت و ساز راه حلی برای آینده ماست.

ریچارد می‌گوید: «چیز‌هایی که در غیر این صورت بدون بازیافت دور ریخته می‌شدند اکنون یک منبع ارزشمند هستند. همه چیز‌هایی که نمی‌خواهیم، همه زباله‌هایی که نمی‌دانیم دقیقا با آن‌ها چه کار کنیم، می‌توانند واقعا مشکلات دنیا را حل کنند.»

ریچارد از ۱۰۰ هزار بطری پلاستیکی برای رسیدن به رویایش استفاده کرد که زندگی روی یک جزیره بود

 
جزیره‌ای که با ۱۰۰,۰۰۰ بطری پلاستیکی ساخته شد!
برای ساخت این جزیره که در کنار جزیره مکزیکی موجرس واقع شده، ۱۰۰۰۰۰ بطری پلاستیکی، تخته سه لا و تخته‌های چوبی استفاده شده که همگی جزیره را شناور نگه می‌دارند. هسته جزیره از بطری‌های پلاستیکی ساخته شده که داخل تور ماهیگیری قرار داده شده اند و ریشه درختان آن‌ها را در کنار هم نگه می‌دارد.

در جزیره ریچارد هیچ چیزی وارد سطل زباله نمی‌شود و از همه چیز برای بهبود پروژه استفاده می‌شود. او بطری‌های شیشه‌ای و پلاستیکی، قوطی‌ها و … را داخل کیسه می‌ریزد و از آن‌ها برای بالا بردن جزیره اش استفاده می‌کند. او کیسه‌ها را روی سطح جزیره گذاشته و آن‌ها را با لایه‌ای از خاک می‌پوشاند.

 
جزیره‌ای که با ۱۰۰,۰۰۰ بطری پلاستیکی ساخته شد!
یکی از بهترین نکات درباره جزیره شناور ریچارد این است که با کمک یک قایق یا بادبان حرکت می‌کند. همچنین بسیار خودکفاست. می‌توانید روی آن میوه، سبزیجات و گیاه بکارید و خانه مجهز به تهویه هوا، یخچال و سایر لوازم خانگی است که انرژی خود را از پانل‌های خورشیدی کسب می‌کنند.
 
جزیره‌ای که با ۱۰۰,۰۰۰ بطری پلاستیکی ساخته شد!
 
جزیره‌ ریچارد چند بار در طوفان آسیب دید، اما او تسلیم نشد

درواقع این دومین جزیره‌ای است که او ساخته است. اولین جزیره شناور او در سال ۱۹۹۸ ساخته شد، اما در طوفان امیلی در سال ۲۰۰۵ نابود شد. ریچارد سال‌های بعد را صرف جمع آوری بطری‌های پلاستیکی خالی کرد و این جزیره را در سال ۲۰۰۸ ساخت. جزیره جدید هم در طوفان سال ۲۰۱۹ آسیب دید، اما ریچارت تصمیم دارد آن را سرپا نگه دارد و بعد از تعمیر آن را به روی عموم باز کند.

جزیره‌ای که با ۱۰۰,۰۰۰ بطری پلاستیکی ساخته شد!
نظر شما درباره ایده ریچارد برای استفاده از بطری به عنوان مصالح ساختمانی چیست؟ آیا دوست دارید روی چنین جزیره‌ای زندگی کنید؟

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید