امروز: شنبه, ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / 08:58:19 | برابر با: السبت 14 شوال 1446 | 2025-04-12
کد خبر: 354885 |
تاریخ انتشار : 04 اردیبهشت 1399 - 8:15 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر یک عضو فراکسیون امید مجلس گفت: فکر می‌کنم که بیماری کرونا، سیاست‌گذاری احزاب و جریان‌ها را تغییر داده و شعار بیشتر جریان‌های سیاسی به سمت رفع مشکلات اقتصادی و تقویت زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی رفته است. جلال محمودزاده در گفت‌وگو با صلح خبر، در مورد تأثیرات کرونا به فضای […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

یک عضو فراکسیون امید مجلس گفت: فکر می‌کنم که بیماری کرونا، سیاست‌گذاری احزاب و جریان‌ها را تغییر داده و شعار بیشتر جریان‌های سیاسی به سمت رفع مشکلات اقتصادی و تقویت زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی رفته است.

جلال محمودزاده در گفت‌وگو با صلح خبر، در مورد تأثیرات کرونا به فضای سیاسی کشور گفت: دستگاه‌های اجرایی ما آمادگی مواجهه با  ویروس کرونا را نداشتند. یکی از درس‌هایی که می‌توانیم از کرونا بگیریم این است که بفهمیم در مدیریت حوادث غیرمنتظره ضعیف عمل می‌کنیم. ما از خلال کرونا، متوجه شدیم که به راحتی نمی‌توانیم یک بیماری همه‌گیر را مدیریت کنیم. پس قبل از هر چیز باید ستاد مبارزه با بحران خود را تقویت کنیم.

نماینده مردم مهاباد در مجلس با بیان اینکه «کرونا، نشان داد که برنامه‌ریزی و سیاست‌های دولت ضعیف بوده است.» گفت: دولت، کرونا را صرفا یک بیماری می‌شناخت و اثرات اقتصادی و اجتماعی آن را پیش‌بینی نمی‌کرد. می‌توان گفت که آثار اقتصادی کرونا کمتر از خود کرونا تأثیر نخواهد گذاشت. در نتیجه، باید نگاه ژرف‌تری به بحران داشته باشیم. از طرف دیگر تجربه کرونا در ایران نشان می‌دهد که دولت توانایی اقتصادی حداکثری برای پوشش همه مردم را ندارد. در بحران کرونا، خیریه‌ها و سازمان‌های مردم نهاد به کمک دولت آمدند و مشکل مردم را حل کردند.

وی افزود:‌ در شهرستان مهاباد، خیرین بیش از ۱۰ میلیارد تومان خرج کردند و همه امکانات یک بیمارستان مخصوص برای کرونا را ایجاد کردند. اگر خیرین نبودند، دولت نمی‌توانست بحران کرونا را به راحتی مدیریت کند.

این عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس در مورد تأثیرات بیماری کرونا به زیرساخت‌های بهداشتی – درمانی دولت‌ها گفت: کرونا نشان داد که زیرساخت‌های ما در ایران،‌ مشکلات زیاد دارد. پس لازم است که در زمان پساکرونا،‌ آماده تقویت زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی خود شویم. هم‌اکنون این پرسش مطرح می‌شود که اگر در آینده هم چنین بحران‌هایی به وجود بیاید، وظیفه  دولت‌ها چیست و دقیقا باید چگونه با بحران برخورد کنند.

این عضو فراکسیون امید مجلس در مورد «گروکشی سیاسی در شرایط کرونایی» گفت: من فکر می‌کنم که بیماری کرونا، سیاست‌گذاری احزاب و جریان‌ها را تغییر داده است. شعار بیشتر جریان‌های سیاسی به سمت رفع مشکلات اقتصادی و تقویت زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی رفته است. کرونا، نشان داد که جریان‌های سیاسی که در این شرایط گروکشی می‌کنند یا برنامه‌ای ندارند، نمی‌توانند در میان مردم جایی داشته باشند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید