امروز: جمعه, ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 5 ذو القعدة 1446 | 2025-05-02
کد خبر: 253431 |
تاریخ انتشار : 10 بهمن 1397 - 18:15 | ارسال توسط :
0
5
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: فرآیند کار در سیلاب لرستان پیچیده است و باید از بخش خصوصی کمک بگیریم تا از امکانات آن‌ها استفاده و هزینه‌های آنان را تأمین کنیم. به گزارش صلح خبر، سید اسماعیل نجار در جمع خبرنگاران در لرستان با بیان اینکه حوادث اخیری که […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: فرآیند کار در سیلاب لرستان پیچیده است و باید از بخش خصوصی کمک بگیریم تا از امکانات آن‌ها استفاده و هزینه‌های آنان را تأمین کنیم.

به گزارش صلح خبر، سید اسماعیل نجار در جمع خبرنگاران در لرستان با بیان اینکه حوادث اخیری که در منطقه داشتیم اما هنوز برآورد خسارت بر اساس دستورالعمل‌ها انجام نشده است، افزود: بر اساس برآورد دستگاه‌های اجرایی استان، خسارت وارد شده به پل‌دختر در سیل قبلی را به دولت منعکس کردیم.
وی با بیان اینکه با توجه به مشکلات، دولت در بحث نقدینگی در حال حاضر نمی‌تواند همه این مشکلات را حل کند، عنوان کرد: در سفر گذشته بنده به استان یک میلیارد تومان نقد به عنوان تنخواه جهت کارهای ضروری به استان دادم و دو روز طول نکشید که به استان رسید.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور اعلام نمود: برآورد خسارتی که در سیل داشتیم یک‌صد میلیارد تومان برای زیرساخت‌ها و خانه‌هایی که آسیب‌دیده بودند لحاظ کردیم و نهایتاً بر اساس رقمی که برای استان کرمانشاه در نظر گرفته بودیم همان رقم هم برای لرستان دیدیم.

نجار با بیان اینکه برای شهروندی که واحد مسکونی‌اش نیاز به بازسازی دارد ۵۰ میلیون تومان تسهیلات ۵ درصد می‌دهیم و شش میلیون تومان بلاعوض و دو میلیون تومان معیشتی و بلاعوض می‌دهیم، خاطرنشان کرد: مراکز دامی و خساراتی که به دام‌ها وارد شده است را نیز پس از برآورد تا جایی که میسر بود ه به دولت منعکس کردیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور یادآور شد: در سطح کشور با کمبود تجهیزات مواجه‌ایم و باید در هنگام حادثه دستگاه‌های اجرایی از تمام امکانات و ظرفیت‌های موجود در یک منطقه حادثه‌دیده استفاده کنند و نیاز است از امکانات استان‌ها و شهرستان‌های معین بهره ببرند.

نجار تصریح کرد: چنانچه دستگاه اجرایی در هنگام بحران تجهیزات خود را در اختیار ستاد بحران قرار ندهد از طریق مقامات قضائی با خاطیان برخورد خواهد شد.

وی گفت: ۳۰ استان را معین تهران قرار دادیم چنانچه حادثه‌ای رخ دهد این استان‌ها موظف هستند اقدامات لازم را به انجام برسانند.
نجار در پاسخ به سوال صلح خبر مبنی بر آخرین وضعیت لایحه دائمی شدن مدیریت بحران گفت: پس از ماه‌ها بررسی در کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی هفته گذشته لایحه دائمی شدن مدیریت بحران در صحن مجلس مطرح و کلیات آن بدون هیچ مشکلی به تصویب رسید و همه نمایندگان اتفاق‌نظر داشتند و تا ظهر سه‌شنبه ادامه پیدا کرد و ۱۵ بند آن به تصویب رسید و مابقی بندهای آن یکشنبه آینده تعیین تکلیف می‌شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید